در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
نیل جان من مطب گردی زیادی نکردم 4الی 5 تا دکتر بیشتر نرفتم ولی توی این یک دوسالی که این سایتو خوندم چه خاموش چه روشن ندیدم کسی از سجادیان بناله من خودم زیاد عکسای سایتشودوست ندارم ولی اون روز با اون مدلایی که دیدم که چی بودن و چی شدن فهمیدم واقعا تواناس تازه مشکلی هم برات پیش نمیاره من این برام خیلی مهم که بد و بدتر نکنم میدونی عزیزم من هر دکتری که اینجا راجبش خوندم همه تو کارشون یه ایرادی بود جز این شاید خیلی کف و خون نکنه ولی فکر کنم بتونه یه چیز معقول درست کنه بازم نمیدونم میگم من خیلی ترسو هستم
شکیل جان در مورد عکاسی که پرسیده بودی باید بگم من به همون شماره ای که تینا جون داده بود امروز زنگ زدم گفت هر عکس رنگی 15*20 هزینه اش 5000 تومان آدرس هم جنت آباد میدان چهار باغ البته جاهای دیگه 10 تا عکس و پرسیدم گفتن بین 60 تا 65 ولی اینجا 50 میشه
حسنا جان دنبال قیمت بالا و اسم و رسم دکترا نباش همین رو بگم قیصری من نپسندیدم مورد هایی که دیدم ٣ تا بود یکیش خراب بود مثل بینی فیلیپینی ها که خانومه شاکی بود اون یکی هم فانتزی بود یکیش هم زیر چسب بود تیغه ها هم تمیز نبود زینعلی از دوستام دوتاشون رو دیدم که خوب بود تقریباً تیغه هاش سبک خاص داره از رو عکس های سایتش دستت میاد شانست بهت بیاد اون مدلی یا نه چون یکی دیگه از دوستان که باهاش عمل کرده بود اصلا بهش نمیومد و یه بدی دیگه که داره میری تو مطب به جای مشاوره سیتی اسکن و آزمایش رو میده دستت حتی از قبل چاپ شدن (در این حد)😉بعد می گه برو عکس رو آوردی قیمت از زنم بگیر 😳 همین هندوانه سر بسته ولی بستگی داره خوشت بیا یا نه خودت از نزدیک ببینی بهتره
سامی جان شما که مطب گردی کردی و خیلی وقته داری دنبال دکتر میگردی لطفا کمکم کن من قیمت برام مهم نیست اما چون بینیم پر کاره نمیتونم به هر دکتری اعتماد کنم
الی دعا کن مشکل من حل شه انشالله اگر این مشکل رفع شه مشکل دیگه ای نیست وتو میتونی با خیال راحت عمل کنی به غغیر از این مشکل من همه جوره راضی بودم ولی خیلی نگران تنفسم هستم شبا اونقدر خروپف میکنم کسی پیشم نمی خوابه