2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از یکی از بچه های اینجا خوندم که یه جایی هست که عکس میگیرن 25 تومن ،آخه امروز سجادیان 50 قیمت داد....یه سوال دیگه به نطرتون میشه عکس از یه جایه دیگه بگیری وپیش یه دکتری دیگه عمل کنی؟ کاکائو جان دومین بارم بود میرفتم به خاطر اینکه گوشتیاش راضین ...ومنم طبیعی میخواستم وتقریبا نمونه هاش با سلیقه من جور بودن فقط امروز نمیدونم چرا دکتر خورد تو ذوقم گفت باید یه کم سربالا باشه وگرنه زیاد تغییر نمیکنی...
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
نادیه؟شما شرح مطب گردی نادریان رو نوشتی؟ص چند هستش تا علتش رو بخونم؟راستش من بین محبی و نادریان موندم الانم حدود١ساله اینجا عضوم و این دوتا دکتر رو رفتم و بینیه فروز و منشیه مادریانو خوشم اومد وای همیشه مشت نمونه خروار نیس،یه جورایی دلم رفته باهاش اما عقلم با خوندن این چیزا میگه باید بیشتر تحقیق کنم:((( گیج شدم
نیل جان همه دکترها ناراضی دارند سجادیان دکتر محتاطیه و کار ریسکی نمی کنه فکر کنم برای همین ناراضی نداره یعنی اینجا ازشون خبری نیست هایبر جان من ترمیمی هستم یه کاربری یادمه به اسم منانا از نادریان ناراضی بود که از خیلی وقت بیش دیکه نیومد بینی اش بعد از عمل هنوز بزرک بود و polybeak بود یکی هم این اواخر اومد یه post کذاشت و رفت فکر کنم ها مطمئن نیستم اصلا