2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095190 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام پانی جون ببخشید شما بعد ماه اول هر چند وقت یکبار مطب رفتین واسه چکاپ؟

من الان هفتاد ودوروزه عمل کردم دکتر فقط یه بار بعد برداشتن گچ ویزیت کرد

از اون موقع هفته ای دوبار برای چسب و ماساژ میرم کلینیک دستیارا چک میکنن و گفتن مشکلی نیست نیاز به ویزیت دکتر نیست

من الان هفتاد ودوروزه عمل کردم دکتر فقط یه بار بعد برداشتن گچ ویزیت کرد از اون موقع هفته ای ...

من الان ۱ ماه عمل کردم دکتر گفت دیگ ۳ ماه بعد بیا خودتم چسب بزن..نگران شدم خواستم بپرسم بقیه هم همینجوری بودن..

مرسی عزیزم

چند روز پیش رفتم مطبش، ۷-۸ تا عمل شده دیدم. یکی‌شون تنفسش صدا داشت و تو دماغی حرف می‌زد، نزدیک دو ما ...

آره منم عکسهای پیجش رو که دیدم انگار تیغه بینی رو برمیداره نوکش بزرگ نگه میداره دوستمم پیشش عمل کرده قبلا بینی با استخوان و قوز داشت الان که کلا برداشته میگه انگار رو صورتم هیچی نیست

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
من نزدیک دو ماهه که پیش دکتر سامی عمل کردم اسمش شاهین فتح سامی هست خیلی خیلی راضی هستم با اینکه خیلی ...

میشه عکس بدی ، هزینه عمل چرا اینقدر زیاد انصاف نیست ، میگن جای بخیه سامی میمونه؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
میشه عکس بدی ، هزینه عمل چرا اینقدر زیاد انصاف نیست ، میگن جای بخیه سامی میمونه؟

والا دختر خاله من که ۳ ساله عمل کرده نمونده خودمم دوماهه زیاد مشخص نیست ولی ترمیم کننده هم میزنم