در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
راستی اقای ببخشید برای شما شیت هم میگن خیلی خوبه برای ورم از داروخانه باید تهیه کنین اونجا نمیدونم بهش چی میگن صبا این شیت بدرد تو نمیخوره چون الان زوده گچتم هنوز بر نداشتی راستی با کی عمل کردی عزیزم؟
یه قطعس که میزارن رو بینی با چسب نگهش میدارن البته من ندیدم توی یه انجمن دیگه خوندم بعدم فقط توی خونه باید استفاده بشه وقتی هم برش میدارین باید توی ظرف در بسته بذارینش میگن بشدت ورمو کم میکنه
هدی، یحیوی که به فانتزی کار معروفه، واسه استخوونی فرهنگ مجد دکتر خودمو پیشنهاد میکنم، برو مطب کاراشو از نزدیک ببین. صبا، مبارکت باشه، خوبه کبودی نداری. این چند روز که تامپون تو بینیته فقط یه کم شاید کلافه شی، وگرنه بعدش دیگه راحت میشی.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
بچهها تجربه به من ثابت کرده هیچی به اندازه دو تا بالش زیر سر و چای سبز تو ورم تاثیر نداره در مورد شیت هم من از دکترم پرسیدم گفت من همچین چیزی نشنیدم اگه بود حتما تو کنگرههایی که ما میریم بهمون معرفی میشد
سلام صبا جون مبارکه واقعا ممنون که تو این شرایط عکس گذاشتی صبا جون هر وقت حالت بهتر شد عکس قبلت هم بزار اخه منم گوشتیم صبا جون روز ویزیت دکتر بهت چی گفت
هدی،حسین نژاد رو نمیشناسم، یحیویم میدونم نیمه فانتزی و فانتزی عمل میکنه، شما هم که میگید میخواین طبیعی باشه، چون بینی خودم استخوونی بود لیستم غلامرضا احمدی، سجادیان،محمد صادقی و فرهنگ مجد بود.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
دماغ منم خیلی گوشتیه دکتر سجادیان گفت اگه فانتزی نخوای بینیت خوب میشه گفتم یه عکس از اونایی که دماغشون تو مایه های من بوده نشونم بدین گفت هیشکدوم از عکسا مثل تو نبودن