2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095436 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیلی لیدی جان این مماخ تقریبا نیمه فانتزیه
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سسسسسسسسسسسسسسسلام دوستان شرح مطب گردی خشایار احمدی محدوده پاسداران. دکور مطبش تو حلقم. از سلیقه اش خیلی خوش اومدم چن تا مماخ عملی دیدم همشون بینیشون بهشون میومد. انگار دکتر میدونسته چه بینی به چه صورتی میاد. کلی با مریضا صحبت کردم همه راضی بودن مشکل تنفسی نداشتن. یکی قبلا عملیده بود خواهرشم پیش احمدی عمل کرده بود دومی خیلی قشنگ تر شده بوده. راستی اهنگاشم تو حلقم.. خلاصه بعد از یک ساعت معطلی رفتیم پیش آقای دکی من خیلی به دکور مطب و و سیلیقه چیدن وسایل توی محل کارش دقت میکنم. واقعا دکتر باسلیقه ای و جوووووووووووووووووووووووووووونه کامل مایعنه کرد بهم گفت یه بینی مردونه توی یه صورت ظریف دخترونه قیمت گفتش 4 میلیون ونیم که من گفتم ندارم کلی حرفیدیم راضی شد کمتر بگیره. خلاصه از کاراش خوشم اومد
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
الهام جان دکتر سجادیان با تجربه هستش و یه کم خودشیفته من از کارای سجادیان خوشم اومد. اما احمدی خوشمان امد دکتر احمدی نه خیلی باریک میکنه نه گرد نوکه بینیو اکثر مریضای دکتر سجادیان مماخشون شبیهه هم بود. یعنی سبکش تکراریه همه رو یه مدل میده اما دکتر احمدی تا جای که دیدم و شنیدم بینیو مخصوص همون چهره در میاره.البته سجادیانم کارش خوبه
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
این آدرس و شماره تماسشه. روزای زوج هستش پاسداران. بوستان نهم. پلاک117. طبقه سوم 22740951 این شماره منشیشه 09109991005 شماره خودش 09197258700
این ادرس سایتشه الهام جان http://www.ideal-face.ir/index.php/gallery البته طبق معمول همه دکترا فقط نیمرخ داره یه مقدار ارتفاع بینیها زیاد نیست؟؟ضمنا اکثریت عکسها استخونی قوزداره و گوشتی نادره توشون
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان