2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095224 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من یه سال و نیم قبل با محبی نوبت زدم، خرداد هم عمل دارم. اما این افزایش هزینه‌ی نجومی‌ای که داده خیلی برام زور داره.

بینی کاملا طبیعی می‌خوام، بینی سختی برای جراحی ندارم. سرش کمی گوشتی هست ولی پوستم اونقدرا ضخیم نیست. در حد اصلاحات جزیی.

چه دکتری (که متخصص گوش حلق و بینی باشه) پیشنهاد می‌کنین؟

- بصام و لطفی یگانه و بشارتی زاده رو رفتم و خط زدم.

- این هفته با بنیادی و افلاکی نوبت دارم ولی خیلی دودلم.

دليل حذف بشارتي زاده چي بود؟

اخلاق بسیار بد خودش و منشی‌هاش، کنسل کردن عمل تو روز جراحی، نتیجه‌ی بد از تجربه خواهرم (تو ویزیتی که قرار بود پره‌هاش رو اصلاح کنه گفت یه سال صبر کن بیا ترمیم!)

دوستان من یه سال و نیم قبل با محبی نوبت زدم، خرداد هم عمل دارم. اما این افزایش هزینه‌ی نجومی‌ای که د ...

افلاکی خواهرشوهرم رفته دماغش اصلا قشنگ نشده 

دست ب سوراخای بینی اصلا نمیزنه تو یه بینی نه چندان قلمی رو تصور کن با دوتا سوراخ گشاد☹️ 

خودم پیش سامی رفتم تا اینجا خیلی خوب شده ۹ ماهه از غملم گذشته

[QUOTE=62888329]سلام دوستان.منم یک سال و نیمه که بینیمو عمل کردم و طبیعی شده.و واقعا راضیم.پیش دکتر بهنام غفاری ساری ...[/QUOTEسلام عزیزم واقعا از کار بهنام غفاری راضی هستید من خیلی دنبال دکتر خوب هستم تورو خدا یه راهنمایی بکن منو