2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملیکا جان من چن تا دکتر میشناسم 3 تومن عمل میکنن و کمتر اما کارشون واقعا خوبه. دکتر ابیانه الان 3 میلیون نیم اما تخفیفم میده. من که بیشتر از سه تومن نمیتونم بدم. ملیکا جان اینجا اخه خیلی راحت در مورد قیم بالا حرف میزنن. در صورتی که همین دکترا واقعا نمیرزه.
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
اره متاسفانه خوب دارن جیب ملتو خالی میکنن. همین روبه روی دکتر فرهنگ یه دکتره هست دو میلیون و هشتصد میگیره. که دماغارو داغون میکنه. یعنی کسی که میره پیش این دکتره عمل نکردنش بهتره
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
ب نظر من بحث قیمت و اینا نیس این دکترایی ک معروف شدن رنج قیمتشون رفته بالا و واس همین خیلی از بچه ها نمیتونن ب دکتراییی ک با 2 تومن عمل میکنن خیلی اعتماد کنن و خیالشون راحت باشه ک مشکل تنفسی یا چیزای دیگه واسشون پیش نمیاد البته اینی هم ک شما میگی درسته ک بعضیا قیمتاشون واقعا سر ب فلک گذاشته ولی بچه های اینجا واس کلاس گذاشتن با همچی دکترایی عمل نمیکنن واس این عمل میکنن چون بیشتر میتونن بهشون اعتماد کنن و بینیشونو ک قراره ی عمر توی صورتشون باشه رو بدن دستش
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
maman sepehr مرسی عزیزم راستش اون موقع ها (یعنی پارسال) فروزو سیما و لیلی و رستگار با نادر عمل کردند و بینی تمیزی شده بود به نظر من البته. یه روزم رفتم دم در مطبش نمونه ببینم از شانس قشنگم نمونه درست حسابی ندیدم. مثلا نمونه یه ساله دیدم اومده بود واسه یه کاری چسب زده بود!!!!!!!! خلاصه دل و زدم به دریا دیگه! انحرافم بله داشتم. البته کم.
27 اسفند. نادریان
بچه ها من قصد جسارت نداشتم عذر میخوام اگه بی ادبی کردم. اما در کل میگم همین دکترای که قیمت و تجربشون زیاده کارای بدم داشتن که مشکل تنفسی پیدا کردن. دوباره ترمیمی داشتن. ملیکا جان دکتر حامد امامی سایت نداره مطبش ستارخان هستش . و بیمارستان امام خمینی کار میکنه. این ماه با دوستم قراره بریم پیشش نمونه کاراشو ببینم. خوب تحقیق کنم
الهام جان برات درخواست دوستی دادم اگه عکس قبل عملتو برام بفرستی کمک خیلی بزرگی بهم کردی عزیزم من زیاد امکان مطب گردی ندارم دارم به برزنجی هم فک میکنم
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟