2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095190 بازدید | 66696 پست
برای من ۳۱ شد عزیزم  من که خیلی راضیم جای بخیه ام عالیه  پماد باید بزنی بره من خیلی کم ز ...

سلام عزیزم

چند وقته عمل کردی؟

من ۲۳ روز میشه از عملم میگذره هنوز نوک بینیم سفته و غضرفشو اگه دست بزنم انگاری که زیر پوستم سر  آزاده و میخاد جابجا شه 

شما همچین حسی داشتی؟

⚘خدایا شکرت❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان

دخترا کسی پیش حمید رضا نوری عمل کرده ؟

من تو اینستاش خیلی مدل عملشو دوس  دارم ، اینستاش  با اینکه کم فعاله ولی خیلی لایک و ویوش بالاست برخلاف اینستای دکترای خیلی معروفه دیگه 

ولی توی این تاپیک من زیاد چیزی ازش ندیدم ،

میشه اگه تجربه ای دارین بگین ؟

بچه ها من کتابای زیبایی و مراقبت از پوست بهتون پیشنهاد میکنم بخونید بعدش اقدام کنید به عملای زیبایی چون خیلی تاثیر داره و میفهمید با توجه به مدل صورتتون چه مدلی میاد بهتون لینک سایتی  که خودم ازش خریدم کتابارو قبل عمل براتون میذارم امیدوارم به دردتون بخوره...

/https://unibook.shop/product-category/second-hand-academic-book

سلام دوستان دخترا کسی پیش حمید رضا نوری عمل کرده ؟ من تو اینستاش خیلی مدل عملشو دوس  دارم ، ا ...

منم نوری جزو کاندیداهام بود وقتش خیلی دیر بود کنسلش کردم

ولی بد هم زیاد شنیدم اگرچه پست دکتر خودمم خیلیا بد میگن

جالبه من الان نزدیک دو ماهه عمل کردم هفته ای چند بار میرم کلینیک سی چهل تا عملی میبینم هیچ کدوم ناراضی نیستن

وااا ایشون با این قیمت نجومی باید ازش شکایت کرد 50 میلیون چه خبره مگه احتمالا شما تبلیغ میکنث

عکس من صفحه های قبلی هست من خودم عمل کردم 

بعد خشایار احمدی ۱۴۷میلیون میگیره یه مسیج بهش بدید

عکس من صفحه های قبلی هست من خودم عمل کردم  بعد خشایار احمدی ۱۴۷میلیون میگیره یه مسیج بهش بد ...

من ک بینی شما رو ندیدم دو صفحه م رفتم عقب ولی تو پیجش کاراش دیدم دکتر ایلخانی از ایشون بهتر عمل میکنن 

۱۴۷ میلیون هر کی بده یک تخته ش کمه دکتر خوب بر اساس دستمزدش نیست 

من ک بینی شما رو ندیدم دو صفحه م رفتم عقب ولی تو پیجش کاراش دیدم دکتر ایلخانی از ایشون بهتر عمل میکن ...

اتفاقا من با ایلخانی هم وقت داشتم کنسل کردم

مریضهای ایلخانی همه میگفتن پره ها خیلی بزرگه و هفت ماه بعد عمل همه رو تو مطب با بیحسی بخیه میزنه

من قبل شما رو ندیدم به نظرم بینی از روبرو مهمه من خودم نوکش مشکل دارم نوک تخصص میخواد دکتر حسنانی عم ...

اگه خیلی فانتزی نمیخوای کارای ارش شرفیان رو هم ببین

بنظرم نسبتا خوبه ناراضی هم کم داره