2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095318 بازدید | 66696 پست

[QUOTE=230680365]شما پیش کی عمل کردین؟  مال منم الان ک ۸ ماه میگذره اصلا انگار عمل نکردم از بس گنده س  و ...[/QUOTE

شما هم پیش سامی عمل کردید درسته تا چند وقت به پهلو نخوابیدید من الان کارآی خونم و خودم میکنم درس پسرم و میدم اشکال نداره که به وقت که حرص میخورم ورمم بیشتر میشه شما که الان ۸ ماه عمل کردی راضی هستی 

یه سوال دیگه اینکه برای عکس سه ماه بعد هم باز پول میگیره سامی

سلاام دوستان من بینی مو ۳ماه میشه عمل کردم فرمش اینا همه چیزش خوبه اما چشمام خیلی ریز وگرد  شده ...

سلام منم دو ماهه عمل کردم و چشمام بد فرم شده گود افتاده و زیرش سیاهه. بینی هم که بد فرم و بزرگ و انگار نه انگار 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها زیر شش ماه خیلیییی زوده

من دختر خالم تا چند ماه نیم متر پهنای بینیش بود الان کلا عروسکی شده

خودمم هفته شش عملم از قبل هنوز بزرگتره کلی ورم و درد داره ولی امیدوارم درست بشه🥴تازه هرروز قوسش کمتر میشه 

سلام خانما منم دنبال جراح خوب تو مشهد هستم واسه بینی غضروفی استخوانی که انحراف هم دارم انحرافم هم نس ...

سلام شما مشهد پیش کی عمل کردین؟

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار