2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست
خدارو شکر🙏 خونابه ندارید؟ من هنوز تامپون دارم ده روز باید بمونه

دیشب خیلی خونریزی داشتم سه بار بانداژ عوض کردم ولی از صبح که تامپون دراوردم فقط اب خالی میاد از بینیم..مشکلم ورمه چشماش دیگه داره بسته میشه..نمی دونم چه کنم هر کی راهکار داره بده خواهشا

من با دکتر رجایی عمل کردم اگه سوالی دارید جواب میدم ببینید بینی بزرگ اگه زیاد کوچیک بشه دفرمه میشه ا ...

سلام عزیز ، بینی من افتادگی داره پوست ضخیم هست  پروجکشن هم الحمدالله داره ، دنبال زیاد کوچیک کردن نیستم ، برام تنفس و سلامتی مهم تره ، میشه عکس قبل و بعد شما رو ببینم ، نظرتون الان در مورد رجایی چیه؟ 

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب خیلی خونریزی داشتم سه بار بانداژ عوض کردم ولی از صبح که تامپون دراوردم فقط اب خالی میاد از بینی ...

من اناهیل میخورم روزی دو تا

اب کرفس و اناناس هم بخور

امروز ورمام خوابیده

من پیش دکترم عباس نوروزی بینیمو جراحی کردم. یکی از بهترین پزشک هایی هستن که میشناسم. ایشون به من گفت تا 6 ماه بعد جراحی بینی نباید بینیمو عمل کنم

داخل سایتشون کلی اطلاعات درباره عمل بینی هست بخونید

https://drnouroozi.com/

دیشب خیلی خونریزی داشتم سه بار بانداژ عوض کردم ولی از صبح که تامپون دراوردم فقط اب خالی میاد از بینی ...

سلام بهتر شدید؟

گچتون رو باز کردید؟؟؟

من باز کردم بنظرم عالی شدم  خداروشکر🙏🙏🥴🥴🥴

بعد راستی پانی تنفست چطوره؟ و تا کی باید طاق باز بخوابی

دیگه دکترم گفت نیازی نیست طاق باز بخوابی میتونی به پهلو باشی فقط به بینیت فشار نیاد

تنفسم دیروز عالی بود امروز خیلیییییی ورم کردم بینیم کیپ میشه ولی گفته تا یکماه طبیعیه

جراحی بینی خیلی ریسک داره و اگه قصد جراحی داریدحتما به یک پزشک با تجربه مراجعه کنید. من خودم پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی عمل کردم. ایشون کرج هستن . کارشون حرف نداره

نمونه کاراش اینستا هست. لینکشو میذارم فالو کنید ببینید

https://www.instagram.com/drabdolmotalebi/