2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095160 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگارینا من دوست مامانم کلی تعریف دینی رو می کرد،می گفت بیشتر از 10 تا نمونه ازش دیدم که خیلی طبیعی بودن،ولی باید بهش بگی طبیعی می خوام وگرنه می زنه تو در فانتزی و سربالا
الینا انحرافم بیشتر داخلی به نظرم میومد ولی بعد فهمیدم از بیرونم کج بوده!البته با ارایش اوقدرا معلوم نبود
امیدوار :)
سلام دوستان منم تازه اومدم ولی میخوندم تا حالا ..... بچه ها من خیلی عجله دارم اردیبهشت عروسیمه ، دکتری که انتخاب کردم برزنجیه ، مریم ف رو دیدم ، کارای سایتشم دوست دارم ، نادیه هم خیلی تعریف کرد دیگه مطمئن بودم امممممااااااا دیشب نادیه خیلی نگرانم کرد ، نادیییییهههههه جوووون میشه بگی کسایی که دیدی چه مشکلی داشتن ؟ تنفسشون چه طور بود ؟ خودشونم ناراضی بودن ؟ اونی که میگی گچشو برداشت چی جور بود ؟؟؟ میشه کمکم کنی ؟؟؟؟
دکتر برزنجی- 25 بهمن
دوستان ببخشید که نگرانتون کردم .من کلا ادم حساسیم ..دیشب خیلی فکر کردم ..اگه توقعتون از عمل بینی رفع ایراده برزنجی گزینه خوبیه من تازه فهمیدم که توقعم بیشتره ومنتظر تغیی رات مثبت تو چهره هم هستم .به ادعای مریضای دیروز برزنجی چهرشون هیچ تغییری نکرده.یه 3ساله هم که زشت بود ....قبلشو ندیده بودم ......اما اصلا قابل قبول نبود .اصلا

همه مریضای برزنجی از نظر تنفسی راضی بودن
.
نادیه جون یعنی می گی من که می خوام فقط ایراد بینیم رفع شه خوبه ؟ إز لحاظ تنفس کسیو دیدین که مشکل داشته بأشه ؟ اونی که میگی زشت بود یعنی بینیش تو این ٣ سال تغییر شکل داده بود یا از اول زشت بود ؟ تو رو خدا ببخشید انقدر سؤال می پرسمااااااا
دکتر برزنجی- 25 بهمن
ممنون مامی اریو جون .

مامان هلیا شما پیش کی عمل کردی؟
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
عزیزم .میگفت اوایل بهتر بود ....ببین رک بگم دماغاش ظرافت زنونه ندارن اکثرا ....کارش برای آقایونه .بیسته .از نظر انسانی ودکتری ماهه.من دیگه ریسک نکردم بین کدوم گروه عملاش باشم ایا

دوستان رو نظرات من تصمیم نگیرین حتما چند بار برین وببینین ونمیخام در حق دکتر ناحقی کنم من خیلی حساسم وسخت گیر بخصوص که بینی فعلی بد نیست.ضمنا خیلی محتاط وترسوئم تو این مورد...سلیقه ها هم متفاوته
.