2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از فرم و اندازه لبت راضی نیستی؟💋

کافیه سه تا سوال جواب بدی و برنده تزریق ژل لب رایگان شی!😍

مقاله زیر رو بخون و به سه تا سوال انتهای مقاله جواب بده!

https://drarvanaghi.com/تزریق-ژل-صورت/

جواب از تو ، جایزه از من....🎁

بابونه شیرازی یه عطر خاص داره و اصلاااا تلخ نیست حتی اگه نیم ساعتم دم بکشه طعم بد یا تلخی نمیگیره.ال ...

سلام بابونه گاوی برای سر دردهای میگرنی موثر هستش جواب میده 

کار جراحی بینی دکتر شهریار حدادی خیلی عالیه من تعریف ایشونو از همکارام شنیده بودم و از فرم و ظاهر بینیشون که عمل کرده بودن خیلی خوشم اومد و خودمم از جراحیم خیلی راضیم چهرم به کل تغییر کرده و هر کی منو میبینه اسم دکترمو میپرسه. اینم شماره تماسشونه واسه کسایی که میخوان 09213585456

دکتر داریوش نادری

فوق تخصص جراحی پلاستیک  و زیبایی و لیزر

جراحی بینی، پروتز سینه، ابدومینوپلاستی، پیکرتراشی و لیپوماتیک، جراحی پلک (بلفاروپلاستی)، کاهش چربی با دستگاه اوندا

آدرس: تهران، پاسداران، بوستان دهم ( بین پاسداران و پایدارفر ) ، پلاک ۱۲۱ ، واحد ۸

02122792458 – 02122792439

https://drdnaderi.com سایت

https://www.instagram.com/dr_dariushnaderi/ اینستاگرام

بنظر من برای جراحی زیبایی بینی باید بری پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی خوب تا اگر مشکلی هم داشته باشی برطرف کنه

من برای این پروسه رفتم پیش دکتر جهانگیر قربانی تو بیمارستان مسیح دانشوری سمت نیاوران

خیلی کارش خوب و تمام مشکلات بررسی می کنه و بعد عمل می کنه

بنظر من برای جراحی زیبایی بینی باید بری پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی خوب تا اگر مشکلی هم داشته باشی ...

من پیج اینستاگرامش میزارم تا کسایی که میخوان برن پیش دکتر جهانگیر قربانی آدرس و شماره اش از اونجا بردارند

https://www.instagram.com/doctor_ghorbani/

در ادامه تجربه جراحی بینی:

به همه افرادی که قصد جراحی بینی دارن و یا جراحی کردن و روزهای اول بعد از جراحی رو سپری می کنن توصیه می کنم بعد از انتخاب پزشک بهش اعتماد کنن و فقط و فقط طبق دستورالعمل های دکترشون برای مراقبت های بعد جراحی پیش برن چون قطعا هر دکتری شیوه جراحی خودش رو داره و بهتر از هر کس دیگه ای می دونه که چیکار کرده و قطعا بهترین اقدامات رو بهتون میگه که انجام بدین پس لطفا بعد از جراحی زیاد به توصیه ها و حرف های توی اینستاگرام و ... توجه نکنین. مثلا خیلیا میگن تا یه هفته بعد از جراحی نباید مسواک زد در صورتی که دکتر من گفت بعد از یه روز مشکل نداره اما از یه مسواک نرم استفاده کن و اروم مسواک بزن و یا شنیده بودم تا یه هفته تا ده روز نباید غذای جویدنی خورد 

شب اول بعد از جراحی به نظرم سخترین بخش این پروسه اس چون به شدت کلافه هستین، اصلا نمی تونین نفس بکشین از طریق بینی، کلی پانسمان و آتل روی صورتتون هست باید سرتون بالاتر از بدن باشه بخاطر همین من شب اول ۲_۳ ساعت بیشتر نتونستم بخوابم. بعد از مرخص شدن از بیمارستان خوشبختانه من هیچ خونریزی اضافه ای نداشتم اما ممکنه در حد خیلی کم خونابه داشته باشین که جای نگرانی نیست. بلافاصله که رسیدین خونه از کمپرس یخ استفاده کنین تاثیر زیادی روی کاهش ورم صورت و بینی و کبودی داره و تا روز بعد این کار رو ادامه بدین. هر کسی ممکنه بدنش یه واکنش به جراحی نشون بده و با توجه به میزان کاری که روی بینی انجام میشه کبودی و حتی خون افتادن توی چشم ها رو می تونن داشته باشن. من خودم زیر چشمام و روی پلک هام کبود شد اما زیاد نبود و تا چند روز هم صورتم ورم داشت که بعد از یه هفته به مرور خوب شد.

توی یه هفته اول مراقبت بیشتری بینی نیاز داره و بهتره اگه سرکار میرین مرخصی بگیرین. تا حد امکان سرتون رو طولانی پایین نگیرین یسری قطره و پماد دکتر میده که دقیقا طبق دستور توی این یه هفته اول استفاده کنین. دکتر من گفت تا دو هفته طاق باز بخوابم و اصلا به پهلو نخوابم. هفته اول بعد جراحی دوش گرفتن باید جوری باشه که اصلا صورت خیس نشه و توی این مدت اجازه شستشوی صورت رو نداشتم بخاطر این که نباید پانسمان و اتل خیس میشد. از میسلار واتر و دستمال مرطوب توی این چند روز برای نمیز کردن صورت استفاده کردم. من بعد از یه هفته بخیه های بیرون بینی رو دکتر کشید و اون لوله های داخل بینی خارج شد. 

الان که تقریبا ۴۰ روز از جراحی میگذره از نیم رخ بینی ام خیلی راضیم. با توجه به این که بینی ام گوشتی بود از روبرو هنوز ورم داره و زمان لازمه که شکل نهایی بینی دیده بشه. پره ها و نوک بینی هنوز به شدت متورم هست با این حال بنظرم تا اینجای کار دکتر خوب تونسته نوک بینی و پره ها رو جمع کنه. جای بخیه ها هنوز هست و خب زمان لازمه که از بین بره و به نسبت روزای اول خیلی بهتر شده. با ابن که بینی ام هنوز ورم داره اما خیلی تغییر خوب و محسوسی داشته و اطرافیان هم میگن نتیجه کار تا الان خوب بوده.

خدا رو شکر مشکل خاصی نداشتم تا الان فقط یه مقدار پوستم صورتم به چسب واکنش نشون داده که دکتر برای این مشکل یه پماد بتامتازون تجویز کرد که در زمان تعویض چسب از این پماد استفاده کنم. حدود ۲ تا ۲ و نیم ماه هم نیازه که چسب بزنم.

اهان یه چیز دیگه مت بعد از یه هفته که بخیه های بیرون بینی کشیده شده و دکتر اوپن لوله های داخل سوراخ بینی رو خارج کرد بهم گفت میتونی خیلی آروم فین کنی و جای نگرانی نیست. شستشوی بینی با سرم هم بعد از یه هفته شروع شد و خیلی مهم هست که مرتب چند بار در روز انجام بدین. بخیه های داخل بینی هم که جذبیه و به مرور خودشون می افتن ولی نیازه توی این مدت داخل بینی با تتراسایکلین چرب شه چون اگه زبادی خشک بشه ممکنه با یه عطسه بینی اتون خون بیوفته چیزی که واسه خودم پیش اومد.

یه مورد دیگه که یادم رفت بگم

هفتع دوم بعد از جراخی که برای ویزیت رفتم خود دکتر نحوه چسب زدن و یاد داد و به دستیار هم گفت همزمان فیلم بگیره که مشکلی برای چسب زدن نداشته باشم.

احتمالا اگه بینی اتون گوشتی و با پوست ضخیم باشه دکتر بهتون میگه که راکوتان مصرف کنین. به منم همچین پیشنهادی داده شد که برای این که زودتر هم ورم بینی از بین بره و هم پوست زودتر روی اسکلت جدید بینی بشینه یه روز درمیون راکوتان بخورم که البته من به دکتر گفتم میشه استفاده نکنم گفتن اره میتونی نخوری بعد از ۳ماه که واسه چکاپ اومدی دوباره چک می کنیم اوضاع رو اگه نیاز داشتی که برات تجویز می کنم.

یه مورد دیگه که یادم رفت بگم هفتع دوم بعد از جراخی که برای ویزیت رفتم خود دکتر نحوه چسب زدن و یاد د ...

مرسیییی مرسی از توضیحات کاملت عزیزم

خیلی خوشحالم نتیجه ای که دوست داشتی رو داری میبینی   

تو معایناتم دکتر سامی به من گفته بود که تامپون نمیزاره؟

ولی تو نوشته هات فک کنم تامپون گذاشته شده بود برات که بعد از یه هفته رفتی درشون آوردی

درسته عزیزم؟

و خیلی برام مهمه بدونم بعد از عمل ویزیت بعدیتون چند روز بعد بود؟

و سوال اخرم اینکه  از بیمارستان گاندی و شرایطش میشه بگی؟اکی بود؟بالش گردنی میدادن یا باید خودمون ببریم

مرسی که وقت میزاری

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم