2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
منم دقیقا مثل شما فکر میکنم نمیدونم چرا اینقدر حس خوبی به سامی دارم از وقتی رفتم مشاوره با ایشون ح ...

بله من دختر خالم دو سال پیش عمل کرد باهاشون خیلی خیلی خوب شده منم اصلا نمیتونم به دکتر دیگه فکر کنم فقط نگرانم تا وقتی کارم جور بشه گرونتر نشه یهوقت     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من ۲۰ روزه عمل بینی انجام دادم خیلی بینیم ورم داره نمک نخوردم جز داخل غذا ،چایی هم نبات میخورم ...

سلام عزیزم مبارک باشه.ورم بینی حداقل تا ۶ ماه هست بیست روز که خیلی کمه به مرور زمان ورمش از بین می ره نمک غذا رو کمتر کن چیزای شور مثل چیپس و پفک و خیار شور اصلا نخور .فست فود کلا یه مدت نخور آب سیب و کرفس و آب هویج خیلی خوبه چای سبز و دم کرده ی بابونه برای ورم عالین.

بله من دختر خالم دو سال پیش عمل کرد باهاشون خیلی خیلی خوب شده منم اصلا نمیتونم به دکتر دیگه فکر کنم ...

ایشالا که گرون نمیشه

من براتون درخواست دوستی دادم میشه قبول کنید؟ چندتا سوال بپرسم(من میخوام از دکتر واسه دی ماه وقت عمل بگیرم)

من دکتر خلج رو چند سال هست که میشناسم،، دو تا نمونه که هر کدوم چند سال از عملشان میگذره رو دیدم هر د ...

سلاام شما با دکتر خلج عمل کردین راضی ن؟ مشکل تنفسی ندارین؟ شنیدم خیلی ناراضی دارن...واقعا موندم🥲

بچها من دوستم و خواهرش پیش نجات پور عمل کردن گوشتیه جمع شده ولی باز جا داشته به نظرم استخونیه عالی ش ...

عزیزم اونایی ک با نجات پور عمل کردن نمیدونی الان راضی هستن یا نه؟!