2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

بچه ها سلام. 

من چند ماهه که این تاپیکو میخونم. منم قصد جراحی بینی دارم. نظرتون درباره دکتر نوری چیه؟ کاررای اینستاشو خیلی دوسدارم. جدیدا هم ویدیو میذاره از بینی ها خیلی عالین. نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اينكه : نوع بيني شما چيه؟ آيا عملتون كم‌كار هست يا پركار؟ چه مدلي بهتون بيشتر مياد؟ جنس ...

سلام عزیزم خوبی،ببخشید مزاحمتون میشم من تاپیکاتون خوندم خیلی خوب بودن مرسی ازت منم یساله مدام درگیر انتخاب دکترم من از جنوب کشورم و سختمه مطب گردی حالا میخاستم دیگه پیش شهرجردی عمل کنم دیدم اینجا دوتا ناراضی بودن قیدش زدم، شما از سامی خیلی تعریف کردین منم بینیم گوشتیه اما اونم میگن دیگه نه وتغییری نمیده ازون طرفم دکتر رسول پناه دستیارش خیلی امیدوارم کرده بنظرت بین سامی و شهرجردی و رسول پناه کدوم کم ریسک تر و عمل زیبایی دارن

سلام بچه ها کسی تجربه ای از دکتر حسنانی داره؟ من بینیم گوشتیه و وقت عمل دارم باهاش

عزیز جان خوش به حالت بهترین دکتر انتخاب کردی کاش من بتونم با اون ترمیم کنم.کاش پولم جور بشه شکایت کنم نمیدونم

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
بچه ها کسی پیش حسنانی عمل کرده یا چیزی میدونه ازش ؟

ما قبلا یه گروه واتس اپ داشتیم ادمین و دخترخاله اش با حسنانی عمل کردن خوب شده بودن بینی هاشون استخونی بود تقریبا ولی خودش میگفت تو ویزیت هایی که رفتم بینی های گوشتی زیاد جالب نشدن

من یه مریض افسرده هستم     که داستان بدبختیم میخوام از عمل بینیم تعریف کنم یه زنی بودم تقر ...

دختر تو چرا اینجوری میکنی!!!!!

کسی که عمل میکنه باید صبر کنه شکل عمل خودشو نشون بده دیگه جطو توقع داشتی از اتاق عمل دراومدی دماغت قلمی شده باشه که دیدی نشده ناراحت شدی!!

ببخشید ولی شما خودتون خیلی رفتار عجیب و اغراق شده ای دارین

دختر تو چرا اینجوری میکنی!!!!! کسی که عمل میکنه باید صبر کنه شکل عمل خودشو نشون بده دیگه جطو توقع د ...

ای جانم اتفاقا داشتم تاپیک پشیمون شده ومشکلاتشون از جراحی بینی میخوندم وغیره.چی بگم عزیز جان امیدوارم فقط کجیش درست بشه پره های بینیم بهتر از الانی که هست کاش فقط تموم بشه کلی از بهترین روزهام با این حالی که دارم حروم شد.افسردگی گرفتم حال دلم خراب میدونم گلم بهترین جراح جهانم اگر با ذره بین نگاه کنی شاید یه عیبی پیدا بشه از کارش ولی خداا میدونه.بعد ۴ ماه تقریبا این ظاهر بینی استخوانی غیر تحمل وناراحت کنندست دکتر ۳ بار کورتن زده نمیدونم بلکه درست بشه نشد نمیدونم چه کنم

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
ای جانم اتفاقا داشتم تاپیک پشیمون شده ومشکلاتشون از جراحی بینی میخوندم وغیره.چی بگم عزیز جان امیدوار ...

شما بیش از حد فوکوس کردی دیگه رپ این نشکل

برا جی میری ساعت ۲شب تاثیک مشکلاتی که بعد از جراحی درست شده برا بقیه رو میخونی!!خب استرست رو تشدید میکنی و یه مشت چیزی که اصلا به مشکل تو ربطی نداره رم میخونی بدتر میشه!!

حالا قیاس درستی نیس پلی مث این میمونه من که میگرنم ب دارو جواب نمیده برم داستان اونایی از پشت سردردشون تومورم در اومده رم بخونم حال خودمو بدتر کنم

شما به خودت قول بده این ۸ماه‌دیکه اینقد فوکوس نکنی رو بینیت

اینجا ام نیا ایقد دیگه 

قطعا مشکل بینیت هم ب مراتب کمتر از چیزی هست که خودت با ذره بین گشتی پیدا کردی

اتفاقا دکترای ایرانی تو عمل دماغ که دیگه رو دست ندارن😂😆از بهترین جاهای جهانم میان ایران بینی عمل میکنن

دکتر نجفی ام اتفاقا بکی از بهترین جراحای خود ایرانه اصلا شک‌نکن اتفاقا بینیتو‌دست کمتر کشی میتونستی بدی که اینقد تجربه و مهارت داشته باشه تو عمل بینی 

ای جانم اتفاقا داشتم تاپیک پشیمون شده ومشکلاتشون از جراحی بینی میخوندم وغیره.چی بگم عزیز جان امیدوار ...

عزیزم نمیتونی عکس بینیت تنهارو یه لحظه بزاری؟ شاید خودت خیلی حساس شدی نسبت بهش