2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095344 بازدید | 66696 پست
من یه مریض افسرده هستم     که داستان بدبختیم میخوام از عمل بینیم تعریف کنم یه زنی بودم تقر ...

انقدر چشمام پر اشک اشتباه تایپی دارم.همسرم

کلینیک بهگرر توان تو خیابان آزادی

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

خیلی حالم بده ولله دعا کنید برام دعا ببخشید اشتباه تایپی دارم تپش قلب گرفتم الان پشت گردنم داغ شده لبمم سوزن سوزن شده امیدوارم به حق امام زمان زودتر ۱ سال تموم بشه وبینیم خوب بشه خدایا معجزه میخوام خدایا غلط کردم دماغمون عمل کردم خدایاا غلط کردم  

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه مریض افسرده هستم     که داستان بدبختیم میخوام از عمل بینیم تعریف کنم یه زنی بودم تقر ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم پست شما رو خوندم منم نجفی چهارسال پیش مطبش نزدیک خونمون بود اون موقع فکر نمی کردم یه عمل بینی چه مخاطراتی داره با چندتا که کامنت گذاشته بودن هم حرف زدم ظاهرا راضی بودن همون موقع که میخواستم برم پیشش یه خانوم ورزشکار اراکی زیر دستش فوت کرد منم دیگه دورش خط کشیدم و مدتی کلا از فکر عمل اومدم بیرون بعدها تو یه پیج اینستا که دکترهای خراب کار میذاشت دیدم انگار خیلی شاکی داره شما هم کاریه که شده ولی غیرقابل برگشت نیست به نظرم رو خودتون کار کنید تا این یکسال بگذره بعدش می تونید سرفرصت یه پزشک خوب برای ترمیم پیدا کنید البته می تونید ازش شکایت کنید و پول عمل پس بگیرید ولی فکر کنم پروسه طولانی هست بهتون توصیه میکنم حتما با یه مشاور کاربلد صحبت کنید 

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم پست شما رو خوندم منم نجفی چهارسال پیش مطبش نزدیک خونمون بود اون موقع فکر نمی ...

وایی تنم داغ شد یعنی برای ترمیم پیشش نرم کجا شاید کنم یا حسین بخداا نمیدونم چه کنم پیش کی برم ترمیم شکایت از کی شروع کنم از الان زوده ۴ ماهه یا درستش الانه یا خداا

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم پست شما رو خوندم منم نجفی چهارسال پیش مطبش نزدیک خونمون بود اون موقع فکر نمی ...

شما صادقیه بودین محمد رضا نجفی صادقیه تهرانه

به گفته پزشکان بافت پوست بینی زندست  و تا ۶ماه طلبعی من خودمم عمل کردم  گاه نوک بینیم ور ...

عزیز تو رو خدا بهم بگوو منم بینیم سمت راست مشهوده کج شده پره های نا متقارن.زیز تیغه بینیم ۲ تیکه بخدا مُردم تو این ۴ ماه آیا کجی بینیم میره یا بدبخت شدم رفت شکایت کنم نکنم بمیرم چه کنم من تیر عمل کردم  

وایی تنم داغ شد یعنی برای ترمیم پیشش نرم کجا شاید کنم یا حسین بخداا نمیدونم چه کنم پیش کی برم ترمیم ...

والا از روال شکایت من خیلی اطلاع ندارم ولی سرچ کنید دستگیرتون میشه همین نی نی سایت هم یه قسمت مربوط به عملهای ترمیمی بود ولی از من میشنوید به هیچ عنوان حتی اگه گفت مجانی دوباره با خودش عمل نکنید چون اگه خیلی دیگه خراب بشه کسی قبول نمیکنه ترمیم کنه براتون و بله من خونمون اون موقع صادقیه بود ایشون هم اونجا بود مطبش 

والا از روال شکایت من خیلی اطلاع ندارم ولی سرچ کنید دستگیرتون میشه همین نی نی سایت هم یه قسمت مربوط ...

وایی نمیدونم چه کنم غم باد گرفته گلومو شکایت اسمش میاد تنم میلرزه یا امام زمان معجزه کن کارم به شکایت نکشه خدایاا تو میدونی من جنم شکایت رو ندارم ای خداا غلط کردم      

وایی نمیدونم چه کنم غم باد گرفته گلومو شکایت اسمش میاد تنم میلرزه یا امام زمان معجزه کن کارم به شکای ...

عزیزم من حال شما رو درک می کنم . ولی چاره ای به جز صبوری نداری . باید صبر کنی تا ورم بخوابه و شکل نهایی بینی تا یک سال خودش رو نشون بده . فعلا که ماسک هست و بیرون‌میشه ماسک زد . بعد از یک سال اگه مشکلات باقی بود به ترمیم فکر کنید البته نه با پزشک قبلی . با پزشکان حاذقی که تجربه ترمیم دارند. من به شما اطمینان میدم که سایز بینی شما کوچک تر خواهد شد و تا یک سال تغییرات مثبت خواهید داشت ولی به خودتون امید بدید که نهایت ترمیم خواهید کرد .به هیچ عنوان زیر یک سال به نجفی فشار نیارید که بینی تون رو روتوش کنه که بدتر از قبل خواهد شد . فقط صبور باشید 

عزیزم من حال شما رو درک می کنم . ولی چاره ای به جز صبوری نداری . باید صبر کنی تا ورم بخوابه و شکل نه ...

درسته حق با شماست.خیلی حالم بده عزیز برم جای دیگه عمل بهم گفتن ۲۵ الی ۳۰ از دکتر دیگه مشورت گرفتم تازه الان انقدر که گفت باید ۱ سال بگذره.نمیدونم تا تیر که ۱سال کامل میشه کجی بینیم به سمت راست درست میشه یه نه پره های نا متقارن درست میشه یا نه زیز تیغه حالت سُر سُره درست میشه یا نه خودش میدونه چه بلایی سرم آورده میگه هزینه کلینیک بوده اگر خوب نشدی سال دیگه عملت میکنم چاره ایی ندارم یا خودش ترمیمم کن چون هزینه ۳۰ میلیونی ندارم یا روند شکایت رو پیش بگیرم که اگر از تیر سال دیگه شروع کنم ۲ سال از جراحی خواهد گذشت تا دیه بتونم بگیرم اونم میدونم ۳۰ تومن نمیدن وخرج دادگاه دوندگی خیلیه نمیدونم موندم تو عالم برزخی که فقط خداا معجزه کنه برام دکتر محمد رضا نجفی که آرزو مرگ هر شب رو برام پدیدار کرده

عزیزی که هر وقت این پست رو میخونی حرفم با تویی که هنوز عمل نکردی من زنی هستم غمگین ونا امید شماهایی که میخواین عمل کنید خیلی زیاد پیگیرر دکتری باشین که ماهاا بعد یکی نشید مثل من.

یا حق  

عزیزم من حال شما رو درک می کنم . ولی چاره ای به جز صبوری نداری . باید صبر کنی تا ورم بخوابه و شکل نه ...

خدا خیرت بده بابت امیدواریم امیدوارم همین طور که شما میگید اتفاق بی افته ورم بره وسایل بینیم کوچیکتر بشه کجی بینیم از بین بره وفرم طبیعی خودشون پیدا کنه  عزیز جان برام دعا کن خیلی دل شکستم همیشه به خداا میگم غلط کردم منووببخش خداامنتظر معجزه خداوندم  

من عمل چهارم . یه خانمی هم بعد من بود . پاک نمی کنه چون من کامنت منفیم هست . اصلا سر نمیزنه ول کرده ...

راستی شما خودت عمل کردی یا نه راضی هستی

بسیار کار خوبی می کنی . به هیچ عنوان کسی که ساپورت بعد عمل نداره انتخاب نکن . بهترین دکتر هم که باشه ...

دوست من با امالی عمل کرد بعد عملش براش مشکل پیش اومد یکسال چرخوندش گفت ورمه بعد یکسال گفت شده و خارج از دست من بوده من نمیتونم بهش دست بزنم

طفلی حالش خیلی خرابه