2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095399 بازدید | 66696 پست

پیج دکتر  حمید رضا کوهستانی و میترا علامه و حمید رضا نجفی و مجلسی و خوش سیرت و بشارتی زاده  رو دیدم.حمید رضا نجفی رو خوشم اومد.بینیی رو خط میندازه و ظریفه.طوری که من میخوام.ولی نمیدونم چقدر رو عکسای پیجشون میشه حساب کرد و فتوشاپ نکرده باشن.

حمیدرضا نجفی چطوره؟تو کامنتای نی نی سایت هم خوب دیدم هم بد.ولی ممکنه بعضیاشون ادمای خودشون باشه برای تبلیغ و بعضیا از طرف دکترای دیگه برای تخریب باشن.نمیدونم چطوری میشه به نظرات اطمینان کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله فرورفتگی . فرورفتگی روی تیغه و جدیدا روی پره . با خود دکتر صحبت کردم میگه ژل بزن . به همین راحتی ...

شما عمل چندم بودین لیلا جان؟

دیدین چقدر تو اینستا همچی گل و بلبله!!!

به نظرتون کامنتای منفی رو پاک میکنن؟

پیج دکتر  حمید رضا کوهستانی و میترا علامه و حمید رضا نجفی و مجلسی و خوش سیرت و بشارتی زاده  ...

دکتر نجفی خط بزن من چندین مورد ناراضی ازش دیدم همین صفحه قبل هم یکی بود علامه هم همینطور فقط کوهستانی شنیدم خوبه بازم خودت بیشتر تحقیق کن بینی چیزی نیست که هول هولکی در موردش تصمیم بگیری مخصوصا که بینیت گوشتی هم هست 

شما عمل چندم بودین لیلا جان؟ دیدین چقدر تو اینستا همچی گل و بلبله!!! به نظرتون کامنتای منفی رو ...

من عمل چهارم . یه خانمی هم بعد من بود . پاک نمی کنه چون من کامنت منفیم هست . اصلا سر نمیزنه ول کرده اینستا رو . 

سلام خوبید من کلا دیگه مطب گردی نکردم کرونا خیلی زیاد شد دیگه نرفتم ولی به هر دکتری میخواهم فکر کنم نمیشه فقط نظرم رو سامی هست نمیدونم چرا انقد حس اعتماد بهش دارم میترسم جای دیگه برم خراب بسه و پشیمان بشم پیشش هم    یکبار رفتم مشاور اول گفتم خیلی گردن میگهولی دیدم دکترای دیگه از سامی گرونترن  و بیشتر ناراضی دارن برای همین تصمیم گرفتم دیگه کلت تحقیق نرم و فقط به همدم سامی بسنده کنم که گیج هم نشم حالا نمیدونم کارم درسته یا نه  

سلام بچه ها کسی تجربه ای از دکتر حسنانی داره؟ من بینیم گوشتیه و وقت عمل دارم باهاش

هزینه عملت چقدر میشه شماره وآدرسشوو بهم میگی

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

من یه مریض افسرده هستم   که داستان بدبختیم میخوام از عمل بینیم تعریف کنم یه زنی بودم تقریبا ۵۰ ۵۰ از بینیم فقط به خاطر بزرگیش ناراحت بودمو خجالت میکشیدم بیرون همین به امید اینکه این مشکل جزئی من رفع بشه با هزار مخالفت خانواده خودم  وهمسرش.در هر حال من تو مخالفت هایی همه باز تحقیق میکردم فقط یکبار رفتم کلینیک بهتر توان تو خیابان آزادی روبروی زمزم که دکتر دشتی اونجا شناختم وتقریبا ۵ بار رفتم مریض هاشون دیدم ودیدم ۵۰ ۵۰ مریض خوب وبد نشسته بعد عمل که هم راضی توشون بود هم ناراضی بعد از عمل دکتر دشتی پشیمون شدم ومتاسفانه تو اینستاا خراب شده با کلی دکتر آشنا شدم وپیگیری یکیشون اونم دکتر محمد رضا نجفی.شمارشوو از اینستا برداشتم زنگ زدم مطبش ونسبت گرفتم.گول افرادی خوردم که تو پیش بودن هر ۲۰ تا۱ گذاشته بود که عالی شده بودن .خلاصه رفتم مطبش وبعد چندین ساعت نوبتم شد.دکتر نجفی گفت چرا میخوایی عمل کنی بینیم که خوبه بهش کامل توضیح دادم که علت عمل جراحی به این دلیله اونم گفت بینیم خیلی خوب میشه استخوانی غضروفی برام عکس نوشت وآزمایش رفتم انجام دادم بعد ۱ ماه نوبت عملم شد که ای کاش اون روز من تصادف میکردم وبه اتاق عمل نمی‌رسید.عمل شدم ساعت ۸ خورده ایی شب هیچ استرسی نداشتم خیالم خیلی راحت بود شاید تو دلم ذوق هم میکردم که آخ جوونم به آرزوم رسیدم ودماغ کوچیک میشه بردنم اتاق عمل وبعد بهوش اومدم خیلی خوشحال بودم بعد که تو آینه ایی که تو کیفم داشتم وقتی تو بخش بودم خودم نگاه کردم وایی یه دماغ بزرگ گفتم خب ورمه چون خیلی قبلش مطلب مراقبت از بعد عمل جراحی خونده بودم .ماه اول گذشت واین بینی دراز هر روز ۱ عیب بهش اضافه شد.هر بار به دکتر اعتراض کردم وگریه تو مطب باز گفت ورمه درست میشه تا نزدیک ۲ ماه ونیم رفتم مطبش خودش چسب بینیم عوض کنه با خودم میگفتم انقدر که خرج کروم تا ۳ ماه خودش چسب بینیم عوض کنه خدایی نکرده بد چسب نزنم خراب کنم.پره های بینیم هر هفته که می‌گذشت نا متقارن میشدن.تقریبا۳ ماه از عمل بینیم گذشته بود که نوک بینیم دیدم داره به سمت راست بیشتر خودشون نشون میده هفته هایی پیششم کج بود هر بار میگفتم میگفت ورمه تو حساسی وحرف هایی دیگه خلاصه ماساژ میداد ومن گریه که دماغم کج شده دکتر اونم هر بار آمپول دردناک تزریق داخل بینیم خلاصه الان تقریبا داره میشه ۴ ماه ومن با یه دماغ منحرف به سمت راست.پره هایی یکی گشاد یکی خوابیده.زیر تیغه بینی ۲ تیکه.وآبریزش کم یک طرفه از سمت راست.وتنفس نامطلوب نصیبم شد.جالبه هر بار برای عوض کردن چسب مبلغ ۵۰ هزار پول میگیره ونمیگه من خراب شده کارم به مریضم بگم تند تند بیاد برای چسب وماساژ تا کارش به ترمیم نکشه خلاصه هر بار که گریه میکنم میگه تو اعصاب منوو خورد میکنی گریه هاتون پشت در کن بعد بیاا توو امام حسینی این انصاف نمیدونم شکایت کنم.برم مطبش خودکُشی کنم.التماسش کنم.دعواا کنم بس بشینم تو مطبش نمیدونم فقط هر کسی این پست رو میخونه بدونه حالم انقدر خرابه انقدر خرابه که اگر روزی شنیدین یه زن تو مطب دکتر نجفی خود کُشی کرد بدونین اون منم چون دکتر مربوطه کج کرده و۱ عیب بینی منوو تقریبا ۴ عیب تحویلم داده امیدوارم به گفته خودش بایر روند ۶الی۱ ساله طی بشه بعد بگم کارش بد بوده یا خوب نمیدونم دعوا بگم کنید برام یا نه آیا این همه مشکلات جسمی وروحی من با دعا شما خوب میشه یا نه دعا کنید در هر حال دکتر محمد رضا نجفی در حد مرگ منوو رسونده کاش تو اتاق عمل هیچ وقت بهوش نمیومد خیلی خستم مراقبت های بعد عملم خیلی رعایت کردم راستی کابوس هم اضافه شده به شب های من ولله شبی نیست کابوس های وحشتناک از جراحی خراب شدن بینیم نبینم  

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک