در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دوستان کسی پیش دکتر حسین تقوی عمل بینی انجام داده؟؟؟ عمل برای اولین بار. برای ترمیمی تعریفشو شنیدم ولی نمیدونم اولیه هم خوب انجام میده یا نه. اگر کسی تجربه داره ممنون میشم بهم بگه
سلام دوستان کسی با دکتر امید ثابت مهر عمل جراحی انجام داده؟یا ایشون را میشناسه؟ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیار من بزاره مرداد ماه وقت عمل دارم با ایشون ولی به روش بسته عمل میکنن الان تحقیق کردم دیدم در روش بسته قدرت پزشک برای اصلاح عیوب بینی نسبت به روش باز کمتر هست برای همین مردد شدم.اگر کسی دکتر خوب میشناسه که قیمت مناسب بگیره هم ممنون میشو معرفی کنه
من پیش دکتر علیرضا ابیانه عمل کردم بینی ام گوشتی بود الان یک ماهه گذشته از عملم و با وجود ورم از بینی قبلم کوچیکتر خیلی حالت چهره ام بهتر شده چشمام خیلی زیباتر شدن و سنم کمتر دیده میشه
اصلا کبودی نداشتم. تورم صورتم هم سه روزه از بین رفت
حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
دوستان دکتر برای بینی گوشتی با پوست زخیم معرفی کنید دکتر کم ریسک باشه
سلام عزیزم .منم بینیم گوشتیه .دنبال یه دکتر خوب تو تهرانم چون خودم اصفهانم. تا الان طی تحقیقات مجازی به دکتر جوادخالقی رسیدم به احتمال زیاد برم برای مشاوره پیش شون.شما ایشون را میشناسین ؟
راستی خانمی دیکه الان بینی شما اوکی شده یعنی آبریزش و احساس کمی فشار و بی حسی ندارید؟
من تنفسم الان خوب شده تانزدیک سه ماه طول کشید تا مثل قبل شد . اوایل آبریزش داشتم ولی الان به ندرت اونم از یه سوراخ . که اونم مطمئن نیستم از قبل هم داشتم یا نه . چون ادم حساس میشه بعد عمل
راجع به خط کانتور من از اول داشتم . گچ رو که برداشتم بود