2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
توروخدا به من بگید چیکار کنم بچه ها بینیم فکر کنم استخوانی غضروفی باشه یه کم قوز داره، فکر کنم انح ...

چقد. شرایطتون مثل منه کاش به هم کمک کنیم
من اگر. بیام تهران بزودی مطب گردیامو میذارم اینجا
محبی اصلا وقت نمیده خیلی سخته😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دکتر سوران ایوبیان جراحی نکنید که کارتون به ترمیم میکشه سال های اول نکشه ۵ سال بعدش قطعا میکشه 

حیف اسم دکتر بسیار غیر حرفه ای 

سه بار جراحی کردن بینیمو اخرم یک بینی کج مشکل تنفسی و داغون تحویلم دادن حلالش نمیکنم زندگیم نابود شد اعتماد بنفسم داغون شد

خوشگل خانوما میشه بگین نظرات درمورد کیارش نجات پور تو کدوم صفحاته؟ کسی از شما پیشش عمل کرده؟ یا یه ...

سلام عزیزم کیارش نجات پور شهریارم مطب داره دکتر خوبیه؟من خونم شهریاره کلی گشتم یه سعید رجبیان تهران بهم معرفی کردن و سعید راوندی کرج الان ۱۹مشاوره دارم با راوندی عبدالمطلبی کنسل شد مفردم شاکیاش زیاد شدن 🤪

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
نمی تونم بگم دفرمه ولی مثل اولش نیست به نظرم خیلی بی حالت شده

سلام آمین جون خوبی

متاسفانه دکتر ابیانه ناپدید شده من یه سری سوال دارم 

اول اینکه تیغه بینیم از نیم رخ کاملا صاف نیس وسط تیغه یه گودی خیلی کم دیده میشه 

دوم اینکه من دوس نداشتم بینیم قوس داشته باشه ولی قوس داره ممکنه به مرور قوسش کمتر بشه ؟

سوم اینکه بینیم یکم سر بالاس ممکنه بیاد پایین تر؟

۴ ماهه بینیمو عمل کردم

پیشاپیش ممنونم از پاسخت🙏🏻🌺

۴ ماه پس از عمل(دکتر ابیانه) دوستان تیغه بینیم از نیمرخ صاف نیس (خطم کشیدم بیشتر معلوم شه😄) ممکنه ...

من هم مثل شما چهار ماهه عمل کردم نگران نباش معلومه که ورمه تا شش ماه الی یکسال ایرادها خود به خود رفع نیشه

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
۴ ماه پس از عمل(دکتر ابیانه) دوستان تیغه بینیم از نیمرخ صاف نیس (خطم کشیدم بیشتر معلوم شه😄) ممکنه ...

سلام عزیزم 

بینی تون قوز داشت؟

اگر آره به نظرم اون ناصافی به خاطر مقداری ورم توی ناحیه قوز هست یا اینکه مختصری از قوز باقیمانده.الان نمی شه راجع بهش صد درصد نظر داد راجع به پایین اومدن نوک بینی هم بعد از چهار ماه بعید می دونم خیلی پایین بیاد.اما به طور کلی خیلی صادقانه بهت بگم از نظر من بینی تون خیلی خوب شده سربالاییش نرماله و اگر مورد نیم رختون ورم نباشه بازم چیز توی چشمی نیست یه توصیه که دارم این قدر با ذره بین دنبال ایرادها نباشید اینا بیشتر از همه به چشم خودتون می یاد وکسی متوجه نمی شه اگرم یک‌درصد ورم نبود می شه سوهان کشی کرد که خیلی ها سرپایی انجام می دن ولی من پنج سال پیش که از دکتر پرسیدم گفت من خارج از اتاق عمل هیچ کاری نمی کنم و یه عمل مجدد ولی سبک برای این مساله انجام می دم چون من شنیده بودم گاهی در محل قوز بدن غضروف سازی مجدد می کنه و ممکنه قوز برگرده یا کامل رفع نشه.

من هم مثل شما چهار ماهه عمل کردم نگران نباش معلومه که ورمه تا شش ماه الی یکسال ایرادها خود به ...

یه نکته دیگه اینکه فرم بینی تون تا یکسال بهتر جا می افته و بازم تغییر می کنه.ولی برای چهار ماه از نظرم خیلی خوبه😊😊😊😊

سلام عزیزم  بینی تون قوز داشت؟ اگر آره به نظرم اون ناصافی به خاطر مقداری ورم توی ناحیه قوز هس ...

آره عزیزم غوز داشت

در کل ناراضی نیستم 

ولی با جواب شما خیالم راحت تر شد

ممنون☺️🙏🏻

سلام خوبید همگی 😊من ۴ ، ۵ سالی هست بینیمو عمل کردم یهو نمی دونم چیشد دلم برای اینجا تنگ شد اومدم سر بزنم دکترای رو بورس الان کیا هستن 

اول اینکه بینی جدید مبارک 💐 خیلی قشنگ و تمیز عمل شده به نظرم دومم اینکه عزیزم این قسمتی که از نیم رخ یکم برآمدست رو شبا چسب بزن فقط یه تیکه چسب رو اونجا که برآمدست بزن کل بینیتو نمی خواد بزنی من یه همچین تجربه ای داشتم روم جواب داد یکمم اگه دوست داشتی آروم ماساژ بده انگار داری می خارونیش در اون حد محکم ماساژ نده کم کم می ره 

خانمها  دکترعلی  بصام  کارش  چجوره  کسی  عمل  کرده  پیشش؟؟لطفاراهنماییم  کنید  بینیم  استخونیه  ازتمام  رخ   خیلی  قشنگه  بینیم  باریک  وسربالا  ازنیم۸ رخ  فقط  قوز  داره یه  کوچولوچکارکنم  عمل  کنم  یانه؟