2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از بهترین دکترا برای عمل بینی اتفاق متخصص گوش، حلق بینی هست دکتر احمد دانشی رو معرفی می کنم 

اینجا لینک یکی از مقالات سایت دکتر رو میزارم در مورد عمل بینی که کاملتر از پتاپیک دوستمونه

https://drdaneshi.com/عمل-بینی/

سلام بچه ها.کسی تو رشت با دکتر رضا افرا عمل بینی انجام دادن.میشه نظرتون رو در موردش بگین.؟ممنون میشم ...

واقعا کسی نیست دکتر رضا افراه تو رشت عمل بینیش رو انجام داده باشه.تو رو خدا اگر کسی هست یکم راهنمایی کنه و از نتجه عملش بهم بگه.خیلی استرس و دل نگرانم😔😔

دوستانی که اینجا پیش مفرد عمل کردن توروخدااااااا بگن .من ازشون سوال داردررررمم😭😭😭😭😭😭😭

میام اینجا سر میزنم ببینم کسی پاسخ گو هست

من بینیم ترمیم میخواد افتضاحه میخوام عمل کنم مفرد چحوریه؟؟؟؟؟؟؟؟

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
دوستانی که اینجا پیش مفرد عمل کردن توروخدااااااا بگن .من ازشون سوال داردررررمم😭😭😭😭😭😭😭 میام ا ...

دکترهایی که برای ترمیم  معروف هستند دکتر تقوی و باستان نژاد هستند . البته بستگی به بینی هم داره 

مرسی عزیرم

دکتر جاندانه وامرحسین محمدی مفرد چحورین؟؟؟؟

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

دوستان دکتر حسین نڙاد 

دکترجاندانه

تقوی 

باستان نڙاد 

حسنانی 

مفرد 

کدوم خوبه واقعا ؟؟؟؟

توروخدا کمکم کنید😭😭😭😭😭

سلام لیلا جان  بالاخره عمل کردی؟

سلام  آمین عزیزم  . بله ۱۳ اسفند با دکتر ابیانه عمل کردم و بعد سالها دل به دریا زدم . فرم بینیم همونی شده که دوست دارم تا آخرین لحظه بهش گفتم طبیعی عمل کنه و خداروشکر همون کار رو انجام داده  ولی الان که دقیقا دو ماه گذشته تیغه بینیم ورمش تقارن نداره و یه سمت کاملا ورم خوابیده و اون یکی طرف پر ورمه این منو نگران کرده که مبادا اینجوری بمونه چون شبیه فرورفتگی شده  

با وجودیکه خودم رو برای همه چیز آماده کرده بودم که تا یک سال غر نزنم ولی الان مدام آینه به دستم و استرس دارم 

البته به خود دکتر پیام دادم و ایشون گفت تا یک سال هیچ چیز نگران کننده ای وجود نداره ولی مگه میشهههه مگه می تونم   

خوش به حالتون کا این روزها رو گذروندید ایشالله یه روز منم‌ مثل شما از عملم ابراز رضایت کنم .  

دکتر مفرد ناراضی داره 

مرسی عزیزم.

جاندانه وحسین نڗاد چی؟؟؟