2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها خیلی حیاتیهههه،میشه در مورد دکتر علی محمدخانی بگید من قراره اردیبهشت با ایشون عمل کنم

سلام عزیزم چطور بود راضی هستی؟ 

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

بچه‌ها لطفا اگر از دکتر علی محمدخانی چیزی میدونین بگین، چطوری میشه کارهاش؟ مشکلات تنفسی بویایی بوجود نمیاد بعد از عملهاش؟ مشکلات ظاهری چی؟ با گذشت زمان چی؟ هزینه‌ش چقدره؟ ممنون میشم جواب بدین

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

من دوماهه عمل کردم خداروشکر خوبه همه چی فقط نوکش هنوز ورم داره ک‌ اونم‌ طبیعیه 

فرم بینی شمام کشیده اس؟؟نوک بینی چه شکلی عمل کردن براتون؟؟بعد برا من ک فوق العاده طبیعی میخام پیشنهاد میدین؟

فرم بینی شمام کشیده اس؟؟نوک بینی چه شکلی عمل کردن براتون؟؟بعد برا من ک فوق العاده طبیعی میخام پیشنها ...

متوجه نشدم یعنی چی‌کشیده ؟ من بینیم طبیعی شده اما کلا اگر بهش بگید طبیعی واقعا فقط باز میکنه میبنده ارزش ۳۵ تومنو نداره 

به نظرم اگه بینی تون خیلی بزرگ نیست، حتما برید سراغ روشهای کمتر تهاجمی، مثل پلاسماجت، یا تزریق فیلر در بینی، یا نخ و... هم هزینه اش کمتر میشه هم دوره درمانش کوتاه تر و هم کم خطر تره، بخصوص با این وضعیت بحرانی کرونا. البته حتما این کارهای را پیش متخصص با تجربه انجام بدید. چون الان خیلی از پزشک های عمومی و حتی آرایشگرها هم از این کارها می کنند. دوستم توی آرایشگاه پلاسما کرد بعد از یکسال هنوز جاش موند، دماغش خال خال شده یه فاجعه ای شد. آرایشگر هم جمع کرده رفته...

قد بینیم راسش دوس ندارم کوتاه بشه از اون نظر پس شما بهش نیمه فانتزی گفتین؟

من قد بینیم خوب بود دست نزده 

نه خواسته هامو بهش گفتم که جمع کنه و ی قوس ملایمی بده شما ام‌اگر تصمیم گرفتید خواسته هاتونو تاکید کنید

بچه ها سلام من صفحات قدیمی رو میخونم چقد. اینجا اکتیو و کمک کننده بوده کاش الانم دوستان تو این اوضاع کرونا کمک میکردن ،من  بینی استخوانی دارم با نوک افتاه خیلی ازش بدم میاد😔(خدایا ببخش،ناشکری نباشه). خصوصا از روزی تصمیم به جراحی گرفتم هر روز از اینستا و  نوشته های دوستان کارای یکیو میبینم میگم این اوکیه باز میبینم ناراضی داره
تهران هم نیستم بتونم مطبگردی کنم واقعا درمونده شدم ولی دلم میخواد. انجامش بدم من به۵۰-۶۰%بهبود هم کاملا راضیم

کاش قدیمیا مثل شایلین خانوم و بقیه  بیان بگن راضین؟چیکار. کردن ؟توصیه چی دارن؟

مدلی ک حراحی کردین چه مدلیه؟؟؟به نظرتون کوتاه شده بینیتون یا نه؟؟؟و اینکه نوک تیز جراحی کردن؟؟

ببینید دکتر بلاجی طبیعی کار هستش ، ازش انتظار فانتزی عمل کردنو نداشته باشید . بینی بنده استخونی غضروفی بود و با توجه به اینکه پس هستم هیچ گونه مشکلی با طبیعی بودن بینیم نداشتم . نوک بینیمم اصلا تیز نشده