در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها من ۱۳اسفند نوبت ویزیت داشتم با دکتر نادریان.رفتم و دکتر بهم گفت بینیت ارزش عمل کردن نداره و نمی ارزه که بخوای عملش کنی.تغیر نمیکنه زیاد.قبلا به ایشون خیلی اعتماد داشتم ولی بعدا که کامنت های اینجارو خوندم متوجه شدم خیلی هم کارشون درست نیست.به هرحال یه بار دیگه رفتم مطب و گفتم ایرادی نداره اگر تغیر نکنه فقط میخوام ایرادش برطرف بشه .واقعا هم نمیخوام بینیم مدل دار بشه فقط میخوام یکم نوکش که گوشتیه جمع بشه همین .دکتر بازم بررسی کردن و گفت بهت قول بیشتر از سی درصد تغیر رو نمیدم و هزینه جراحی هم از سی تا سی و پنج میلیونه.واسم آزمایش نوشت و گفت اگر مایلی بیا بعد عید تا جواب هارو بررسی کنم که بیشتر صحبت کنیم.حالا من و موندم و ی دنیا درگیری فکری که چیکار کنم.برم یا نه.با توجه ب کامنتای دکتر نادریان هم متوجه شدم کلا تغیر زیادی نمیدن و میترسم ۳۵میلیون هزینه کنم و بینیم اصلا تغیر نکنه.الان دارم به دکتر سامی و ابیانه و رجایی فکر میکنم برای رفع ایراد بینیم.بینیم هم واقعا مشکل نداره فقط نوکش یکم گوشتیه و من میخوام فقط گوشتش جمع بشه.ب نظر شما چیکار کنم؟این هم که بخوام مطب بقیه دکترا هم برم واسم وقت گیره و میخوام زودتر توی تابستون عمل کنم چون بعدش نمیتونم.