در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بالاخره ابیانه جواب داد ؟ راهنماییم میکنی که هنوز مشاوره میده
بله جواب داد با فاصله حدودا ده روز . برای من نوشت زنگ بزنید مطب تا وقت مشاوره مجازی بهتون بدن . من هم چون قبلا حضوری رفتم مطبش گفتم مشاوره نمی خوام وقت عمل بدید قبلا اومدم مطبتون . اونم وقت داد . البته من گفتم کنسلی داشتید به من بگید زودتر عمل کنم چون اون روزی که نوبت داده پریودم ولی هنوز جواب نداده . ۴۰۰ تومنم بیعانه واریز کردم
۱۳ اسفند بهم وقت داد من دوست دارم زودتر عمل کنم راحت بشم من یه بار دو سال پیش وقت گرفتماز شدت استرس ...
عزیزم شما ک نوبت خواستید اول ازمایش نوشت بعد ک جواب بردید نوبت عمل داد؟. استرس نداره ک جاریمم عمل کرده گفت ب شوهرم گفتم غلط کردم نمیخوام گفته دیگه کار از کار گذشته تو اتاق عمل کلی گریه کرده بود الان میگه خیلی راحت بوده فکرشو نمیکردم اینطوری خوب پیش بره کاش من دکترم نوبت بده بهم اصلا استرس برام مفهومی نداره
خواهش میکنم؛اره دکتر خوب و قابل اعتمادیه یکی از بچهها هم همینجا باهاش عمل کرده بود و راضی بود من ا ...
سلام عزیزم شما با قارونی عمل کردی راضی هستی؟؟
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم پیجصندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
سلام من خرداد امسال با دکتر قارونی عمل کردم.معیارم برای انتخاب دکترم این بود که کاملا طبیعی عمل کنه. ...
عزیزم شما راضی هستید از عمل با ایشون؟؟
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم پیجصندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
بچه ها یعنی کسی راجع به قارونی یا بصام نظر نداره؟؟؟