در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام دوستان چندنوع ازمایش مینویسن تو دفترچه مینویسن ؟ اگه ازاد باشه چقدر هزینش میشه با عکس اتلیه؟ بعد بخوایم نوبت بگیرم همون ازامایش هارو همون لحظه مینویسن برامون یا چند روز قبل عمل و میشه این ازمایش هارو تو بارداری انجام داد؟
من به احتمال زیاد اسفند وقت عمل بگیرم . نمی دونم چرا غیر ابیانه به کسی نمی تونم اعتماد کنم . جدیدا ه ...
سلام خواهر من چن سال پیش عمل کرد بینیش گوشتی بود مدل طبیعی عمل کرد راضیه ولی من چون خودم اونقدر طبیعی نمیخوام احتمالا نرم پیش ابیانه
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم پیجصندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
دوستان کسی تجربه عمل بینی گوشتی با دکتر دانشور یا اشرفی داره؟؟
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم پیجصندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
سلام من پیش ایشون مشتوره رفتم خیلی امیدواری ندادن به شما چی گفته بودن از اون چیزی که گفتن بهتر شد یا ...
سلام دوست عزیز . عرض کردم که چون بینی من استخونی بودش همون جلسه مشاوره به من گفت که بینی خوبی میشه . و انصافا از چیزی که فکر میکردم و تو طراحی نشون داده شد ، بهترم شد . با اینکه قبل جراحی هیچ چیز خاصی به دکتر نگفتم و کار رو صفر تا صد به خودشون سپردم . برای عکس هم حتما واستون میفرستم و درخواست دادم توی خصوصی بهتون
من برای اسفند از دکتر ابیانه وقت عمل گرفتم . دیگه بعد سالها دلو زدم به دریا
سلام شما وقت گرفتید فورا ازمایشات رو انجام دادید یا گذاشتید چندوقت قبل روز عمل.اگه وقت عمل بگیرم بگیم دوهفته قبل عمل انجام بدیم مشکلی ندارن دکتر قبول میکنه؟