2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095260 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من امروز دقیق یکسال و یکماه از عملم با دکتر رجایی گذشت به طور کلی از نتیجه عمل راضیم و د ...

عزیزم بینی من از نظر ظاهری کم کاره ولی انحراف داخلی شدید دارم به طوری که دکتر رجایی  قبل از معاینه گفت عملت نمی کنم ولی بعداز معاینه ی داخلی بینی، خیلی تعجب کرد و گفت هردو طرف انحراف شدید داره و عملم میکنه.حالا با این اوصاف به نظرت با رجایی عمل کنم؟ فقط اصلا دوست ندارم بینیم کشیده و تیز بشه. انگار بعضی عکسای پیجش  بینیا بعد از عمل تیز و کشیده تر شدن

سلام دوستان 

بین کارای 

دکتر بشارتی زاده و نادریان و لطفی 

کدوم دکتر بهتره؟ 

ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه💜💜💜💜💜💜💜💜💜

تو بهشتی از جهنم بسآز ..

سلام دوستان

من یه سوال دارم اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنین 

دوماه و نیمه عمل کردم جدیدا سرم شستشو که استفاده میکنم آب به حلقم نمیرسه یعنی از دهانم خارج نمیشه درصورتیکه قبلا راه بینی و دهانم قشنگ باز بود مشکلی نیس؟

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
مبارکههه . راضی هستید ؟ من احتمالا با دکتر ابیانه وقت عمل بگیرم 

سلام دوست عزیز . بسیار و بسیار راضی ام . قبل جراحی درصدی انحراف داشتم و الان مشکلم کاملا مرتفع شده 

از لحاظ ظاهری هم بسیار عالی شده . همکارام همه گفتن خیلی خیلی بینی زیبایی شده و خودم هم همین نظر رو دارم . البته اینکه بینیم استخونی بود بی تاثیر نبوده . خلاصه خیلی راضی ام 

سلام دوست عزیز . بسیار و بسیار راضی ام . قبل جراحی درصدی انحراف داشتم و الان مشکلم کاملا مرتفع شده&n ...

بسیار عالی . چه حس خوبی . ایشالله خدا نصیب ما هم بکنه . 

من زنگ زدم مطب ابیانه این دفعه جواب دادند . عمل هاش از ۲۷ دی شروع میشه و تا ۱۱ اسفند پر بود 

عزیزم بینی من از نظر ظاهری کم کاره ولی انحراف داخلی شدید دارم به طوری که دکتر رجایی  قبل از معا ...

هزینه عمل چقدر گفتن؟ من هم دکتر رجایی مد نظرم هست و دوست دارم بینی طبیعی داشته باشم ولی توپیج متوجه بینی تیز و بلند نشدم 

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم