2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095207 بازدید | 66696 پست

قابل توجه دوستانی که میخوان مشهد بینی شون رو عمل کنن 

من دیروز مطب دکتر بخشایی بودم فوق العاده شلوغ و بی نظم بود به جرات میگم ۷۰ تا ۸۰ نفر اونجا بودند . من ساعت چهار و نیم اونجا بودم و هشت و نیم ویزیت شدم اونم با کلی منت . روش عمل دکتر بسته هست و خیلی به ندرت باز عمل می کنه من چندین نمونه دیدم ازشون که به نظرم بسیار بسیار طبیعی عمل شده بودند . خیلی راحت به بینی ها آمپول میزنه . نمونه یه سال و نیم رو آمپول زد .بعد چهارساعت که رفتم داخل یه دقیقه بیشتر برای من وقت نگذاشت و مدام میگفت که ممکنه کج بشه بینی نامتقارن بشه و ... کلا تو دل ادم رو خالی می کنه تا بعد عمل زیاده خواه نشی 

ویزیتش هم ۶۲ تومن بود . نکته جالب اینکه هزینه عملش هفته پیش ۱۵ تومن بوده ولی این هفته ۱۸ تا ۱۹ تومن قیمت میداد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من امروز دقیق یکسال و یکماه از عملم با دکتر رجایی گذشت به طور کلی از نتیجه عمل راضیم و د ...

هزینش چقدر  میشه؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

میشه در مورد دکتر رجایی بیشتر  توضیح بدین ، هزینش؟ رضایت ، راستی من خیلی وقت سر نزدم از شایلین چه   خبر     

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
سلام دوستان من چهار شنبه عمل دارم اگه نکته ای چیزی ک بتونه کمکم کنه دارید ممنون میشم بهم بگید 

با کدوم دکتر عمل داری ؟ 

من خودم تجربه ای ندارم اما شایلین قبل عمل یه پست کامل گذاشت میتونی از امضاش بخونی 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام ‌

خانم‌های قزوینی عزیز

من پیش دکتر مهدیس اصفهانی عمل داشتم خیلی عالی هستن ایشون ولی بینیم الان گچ داره تغییرات رو خودم الان احساس کردم 

پیش دکتر نوری،ابراهیمی هم رفتم ولی 

دکتر نوری اصلا خوب صحبت نکردن وته دلمو خالی کردن گفتن بینی‌تون گوشتی تغییر خیلی نمیکنه و 

دکتر ابراهیمی هم نمونه کارهاشون رو دیدم سوراخهای بینی رو نامتقارن درمیارن

هرسوالی داشتین میتونین ازم بپرسین بلد باشم جواب میدم❤️