2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
دوستان کسی این دکترا رو تو تهران میشناسه؟  دکتر مصطفی حسینی امیرحسین محمدی مفرد هومن فرهنگ م ...

من مطب دکتر مجد رفتم ولی نمونه بدون چسب ندیدم قیمتشم حداکثر ۱۶ 

خیلی خوش اخلاق و با شخصیت بود تعریفشو شنیدم از پزشکای دیگه اما نمونه نتونستم ببینم بدون چسب 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یکی دوماه پیش که تلفنشون رو جواب میدادن و تو واتساپ مشاوره میدادن چند بار زنگ بزنین

نه دیگه نیستش تا بعد کرونا کلا هم گویا بعد عمل خیلی پاسخگو نیست ولی من کاراشو دوست دارم 

من مطب دکتر مجد رفتم ولی نمونه بدون چسب ندیدم قیمتشم حداکثر ۱۶  خیلی خوش اخلاق و با شخصیت بود ...

از اون دوتا دکتر دیگه که اسم بردم چیزی نمیدونی؟

دکتری میشناسی که از رو به رو خوب جمع کنه پره هارو کوچیک بشه از نیمرخ هم نیمه فانتزی دربیاره و سربالا

قیمتشم زیاد نباشه خودم یکیو پیدا کردم ولی 25 میگیره و گرونه لامصب

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
از اون دوتا دکتر دیگه که اسم بردم چیزی نمیدونی؟ دکتری میشناسی که از رو به رو خوب جمع کنه پره هارو ک ...

اگر بینیت کم کاره و استخونی یه سر برو سودمند شاید قبول کنه پیجشو نگاه کن منو قبول نکرد 

دوستان کسی این دکترا رو تو تهران میشناسه؟  دکتر مصطفی حسینی امیرحسین محمدی مفرد هومن فرهنگ م ...

ولی بین این سه تا دکتر فرهنگ کم ریسک تره و با تجربه تر مطب گردی منو بخون 

سلام میشه لطفا منو راهنمایی کنین 

من دماغم کوچولو اما ی کمییی تپله و ی کمی عقابی نمیخام ب همه جاش یا سایزش دست بزنم فقط ی کم سر بالا تر بشه یا صاف بشه و ی کار داعمی باشه اما از عمل باز خوشم نمیاد خیلی مراقبت میخاد 

لطفا ی راه بهم بگین ک داعمی باشه و مراقبتش بالا نباشه لیفت و ژل اینا نمیخام اینا داعمی نیستن 

۰
عزیزم منم پیجشو تو اینستا دیدم شما عمل کردید پیشش؟

آره عزیزم من باهاش عمل کردم حدود 1 ماهه. اما فعلا که اصلا راضی نیستم. باید حداقل 6 ماه منتظر بمونم ببینم نتیجه چی میشه.

ولی بین این سه تا دکتر فرهنگ کم ریسک تره و با تجربه تر مطب گردی منو بخون 

اره ولی مدلی که درمیاره به دلم نمیشینه 

من فانتزی دوس دارم با پره های کوچیک  این دکتر مصطفی حسینی مدلایی که درمیاره خوشم میاد اما ازش 2 نفر ناراضی دیدم تو نی نی سایت... البته رضایتم دیدما ازش

ولی یه موضوع دیگم اینه که متخصص گوش حلق بینی نیست

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
عالیان اینستاش که به نظر من جالب نیست 

منم سر همون عکس پیج و اینستا و گوگل گول دکتر ایرج علی اکبری رو خوردم نگو اصلا کار خودش نیس همه فیک عکس مریض این و اونه یام فتوشاپه تو نگا کن بری تو مطبش هم میبینی اینقدر صاف عمرا بتونه دربیاره همه تو مطبش کج و کوله ان، همچین عکساش بی عیبه که و اینکه برو پیج اینستاش  ببین کامنتاشو بسته فیلم به هیچ وجه نمیزاره و اون چند تا کامنت هم منشی با پیجایه فیک میزاره حتی به نظر من مریض هم نیستن تو مطبش میشینن خیلی‌هاشون ناراضی گول عکس اینا رو نخورید من بیچاره شدم دلم نمیخواد اتفاقی که برا من افتاد برا یکی دیگه هم بیفته سر این میگم که آگاه باشید برید پیش یه دکتر خوب نه هر دکتر پیلوری و درپیتی یه چیز دیگه هم همه دکترا تایمی نوبت میدن که چسب بینی میخوان بردارن مریضایه قدیمی رو ساعت ۷ به بعد وقت میدن به نظر من برید تو تایمای مختلف سه ۴ بار بریدکار دکتر رو ببینید کاش منم تحقیق میکردم الان دربه در دنبال دکتر نبودم 

دوستان واقعا کسی هیچ نظری راجب به ترمیم بینی نداره😭 من واقعا گیج شدم دیروز بعد هفت سال خوندن تا ...

سلام من تعریف دکتر تقوی رو برای ترمیم زیاد شنیدم(فقط شنیدم و اطلاعی ندارم که کارشون خوبه یا نه)

چندتا گروه هم توی تلگرام هست میتونید اونجا عضو بشید و از ادمین ها یا اعضا بپرسید سوالاتون رو