2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095423 بازدید | 66696 پست

دوستان کی اینجا دکتر کیارش نجات پورو میشناسه یا عمل کرده پیشش؟ من تازگی مشاوره شدم‌پیشش خوشم اومد ارنمونه کاراشم.ولی نیازه ببشتر تحقیق کنم.کسی میتونه راهنمایی کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناراضیاش زیادن منی ک خودم پیشش عمل کردم دارم بهت توصیه میکنم گول پیجشو نخور ب هیچ وج چون هیچ و ...

خوب الان شما دکتر بهتر میشناسید که پیشنهاد بدید درموردش تحقیق کنیم 

ادمینهای پیج بشارتی نظر منفی یا انتقاد را به سرعت نور پاک میکنن

واااای

واقعااااا

چجوری فهمیدید؟؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

سلام به همگی...صبح زیباتون بخیر.خانوما به نظرتون دکتر بشارتی زاده یا دکتر تقوی؟؟بین این دو تا دکتر کدوم رو پیشنهاد میدین؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

بچه ها من پیش ی دکتری مشاوره شدم اولین انتخابم بود و درصد رضایت ازش  بیشتر ولی وقتی مشاوره رفتم اصلا حرف نزد و هیچی نگفت منم چیزی نگفتم فقط طراحی کرد و گفت این میشه منم گفتم طبیعی نمیخوام نیمه فانتزی میخوام در همین حد ینی اشتباهه اینجور مشاوره ها 

و تو چه میدانی 🔮