2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
سلام.منم میخوام با دکتر فتح سامی عمل کنم. شما نظرت چیه در مورد این دکتر؟ من ویزیتم رفتم یبار

من هنوز نرفتم پیششون ولی دختر خالم پیش عمل کرده خیلی خوب شده شما رفتی کسی بود که عمل کرده باشه آنجا مدل ها رو دیدی بعد اینکه هزینه عمل رو چقدر گفت فک‌کنم کارش خوبه ولی خیلی هزینش بالاست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی بعد از مدت ها گفتم یه سری بزنم و از اوضاع و احوال عمل یکم براتون بگم  خب همونطور ...

مرسی برای آپدیت آتنا جان

اگر میشه یه لطفی بکن و هم چنان از خودت و اونایی که همزمان باهات عمل کردند آپدیت بزار برامون ممنون

امین جان توروخدا میایی اینجا جواب منم بده. من دوماه ونیمه عمل کردم طرف راستم صافه طرف چپم بالای نوک ...

فرزانه جان فکر کنم چند هفته پیش هم جواب دادم باید صبور باشی من که سهله الان دکترت هم نمی تونه دقیق بگه تا چه حد ورمه وآیا این موارد رفع می شه یا نه برای بینی استخوانی حداقل ۶ ماه فرصت لازمه واینکه گاهی اوقات احساس بدتون نسبت بینی تون به خاطر تغییری هست که هنوز بهش عادت نکردید اونم زمان می طلبه.در مورد آمپول هم راستش من هیچ اطلاعی ندارم

سلام.منم میخوام با دکتر فتح سامی عمل کنم. شما نظرت چیه در مورد این دکتر؟ من ویزیتم رفتم یبار

سلام منم نظرم رو سامیه شما مشاوره شدید ؟ چطوری بود نمونه هاشون ؟چی گفتن به شما 

سلام به همگی بعد از مدت ها گفتم یه سری بزنم و از اوضاع و احوال عمل یکم براتون بگم  خب همونطور ...

اتنا جون عکسای پیج دکتر شبیه نمونه های توی مطب هست؟

دعا کنین برا نی نی
من هنوز نرفتم پیششون ولی دختر خالم پیش عمل کرده خیلی خوب شده شما رفتی کسی بود که عمل کرده باشه آنجا ...

هزینه حدود بیست تومنه

من عمل کرده دیدم ولی پانسمان داشتن

من دو ساله دارم تحقیق می کنم. آخرش رسیدم به این دکتر.میگن کارش خوبه