2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست

سلام دوستان من ٨سال پيش عمل بيني كردم 

گفتم شايد اطلاعاتم به دردتون بخوره 

من با دكتر شهريار يحيوي عمي كردم سال ٩١  بود و اون سال از من ٧ميليون گرفت يا ٦دقيق يادم نيس

من الان خيلي راضي نيستم 

من بيني ام مشكلي نداشت فقط نيمه گوشتي بود 

الان دوسه سالي ميشه ببينيم گرفتگي پيدا كرده 

كارش اصلا خوب نيست 

تروخدا نرين پيشش ،من همش ميگم پيش دكتر ديگه ميرفتم شايد بهتر ميشد 

از لحاظ ظاهري هم دوسايز جاداشت كوچيك بشه

بازم سوال داشتين در خدمتم

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

من تقربا 2 ماهه عمل کردم تا الان جایی نرفته بودم که فامیل و آشنا ببینن، امروز تازه اولین بار با عکس العمل بقیه با این موضوع مواجه شدم 😐خیلی سخت بود شایدم من خیلی حساسم ولی بشدت شکست روحی خوردم ازین داستان😂😂😂😂شماها چجوری بعد عمل با سوالای بقیه که چرا عمل کردی؟ مگه دماغت بزرگ بود؟ چقدر دادی؟ نمیدونم چرا به ما نگفتی برخورد کردین؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بینیتون پرکار بود؟چرا سامی؟

سلام

بینی من گوشتی بود افتادگی هم‌ داشت سوراخ های بینیم هم ناقرینه بود

من نمونه کارهای دکتر سامی رو‌ دوست داشتم امیدوارم بینی من هم خوب بشه فعلا که پر از ورمه

عزیزم مبارک باشه بینی جدیدت . هزینه چقدر شد ؟ بینی تون گوشتی بود یا استخوانی ؟ طبیعی خواستین یا فانت ...

سلام

خیلی ممنون

من چون قبل کرونا ویزیت شده بودم هزینه جراحی ۱۹ شد ۲ تومن هم هزینه ازمایش روی هم ۲۱ برام تموم شد ولی میگن الان گرون کرده

بینی من گوشتی بود سوراخ های بینیم هم ناقرینه بود افتادگی هم‌ داشت

اقای دکتر اصلا از من نپرسید چه مدلی میخوای خودم لحظه اخر توی اتاق عمل گفتم که قد بینیم خیلی کوتاه نشه چون بینی طبیعی میخواستم الان راضیم ولی فقط میترسم ورمش بخوابه خیلی افت کنه برای همین پشیمونم که گفتم زیاد کوتاه نکنه چون خودش گفت نظر خودم این بود که نوک بینیتو بالاتر ببرم ولی چون خودت نخواستی نبردم  

اکثر دکتر ها به من گفته بودن که تغییر نمیکنی ولی فعلا تا الان همه اطرافیانم بهم گفتن که خیلی زیاد تغییر کردم البته فعلا پر از ورمه نمیشه قضاوت  کرد

سلام خیلی ممنون بعد از ۱۵ روز گچ را برداشتم

سلام عزیزم بینیت مباررک 

منم دوشنبه عمل کردم این گچ یاپلاستیک روی بینیم باورم دماغم دیگه میزان نیست یعنی یک طرفش یکم بالا اومده 

درتاریخ ۱۳۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگی ام خواهد افتاد😍

سلام بچه ها خوبید؟

من چند ماهه دارم تحقیق میکنم پنجاه نفری تحقیق کردم الان چند نفر مونده تو لیستم، لطف میکنید اکه اطلاعاتی دارید در موردش بهم بگید.ممنون. بینیم گوشتی هست و در اثر شکستگی قوز داره و انحراف تیغه بینی

امیری فرد

ساریخانی

خلج

جهانیان

محمد مجیدی

سجاد محمدی

احمدی

ممنون میشم هرکسی در مورد اینا اطلاعات داره بگه❤️

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی
سلام بچه ها خوبید؟ من چند ماهه دارم تحقیق میکنم پنجاه نفری تحقیق کردم الان چند نفر مونده تو لیستم، ...

مجیدی برای استخونی خوبه اما ناراضی هم داره 

احمدی اگر منظورتون غلامرضاست کم ریسکه اما گوشتی ناراضی هم داره استخونی هاش خوبه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔