2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
بنظرت از کجا میتونیم پیگیری کنیم ؟ نمی‌دونم چرا نمیتونم جز این دوتا ب کسی اعتماد کنم ،لطفی که رفتم م ...

منم همینطور هر دکتری رو میبینم بازم عمل محمدخانی رو ترجیح میدم 

نمی‌دونم چرا ؟

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
بنظرت از کجا میتونیم پیگیری کنیم ؟ نمی‌دونم چرا نمیتونم جز این دوتا ب کسی اعتماد کنم ،لطفی که رفتم م ...

من از چند نفر که تو اینستا بودن پرسیدم راضی بودن اون روزم که رفتم پنج نفر رو دیدم اونا هم از عملشون راضی بودن یکی دو نفرم تو نی نی سایت دیدم که راضی بودن 

ناراضی ندیدم راستش.

ولی نمی‌دونم باز شک دارم میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از چند نفر که تو اینستا بودن پرسیدم راضی بودن اون روزم که رفتم پنج نفر رو دیدم اونا هم از عملشون ...

تایم عملت مشخص نشده هنوز ؟ راستشو بخوای من بعد اینکه تو نظام پزشکی دیدم تاریخ تخصص و تبلیغاتشو یکم شک ‌پیدا کردم‌ بهش .. ای کاش یکی بود درست حسابی میتونست راهنماییمون کنه 😭

تایم عملت مشخص نشده هنوز ؟ راستشو بخوای من بعد اینکه تو نظام پزشکی دیدم تاریخ تخصص و تبلیغاتشو یکم ش ...

نه هنوز مشخص نشده دقیق

دوستان عزیز

کسی هست که خودش یا آشناهاش پیش "سجادیان" عمل کرده باشه ؟ یا اطلاع داشته باشه چجوریه عملاش؟

بینی من استخونی و قوز داره

برای مشاوره رفتم ولی همه خانوم بودن . اصلا اطلاعی ندارم که بینی آقایون رو چه شکلی در میاره

یکی از خانوما هم میگفت توی پیج اینستاش نظرای مخالفو پاک میکنه . بعد از عمل هم مسیولیت گردن نمیگیره و به این خانوم گفته بودن همین نهایت کاری بود که واسه تو تونستم بکنم . آیا کسی هست مرا یاری کند؟

خانمهای گل سلام ، من بالاخره بعد دوسال از محبی وقت عمل گرفتم که بعد تحقیق متوجه شدم کاراش افتضاح شده ...

سلام.من با محبی وقت مشاوره دارم 25 مرداد. خیلی می ترسم. شما رفتین از نزدیک دیدن کاراشونو؟

سلام.من با محبی وقت مشاوره دارم 25 مرداد. خیلی می ترسم. شما رفتین از نزدیک دیدن کاراشونو؟  

من هنوز نه ، انقد ازش بد شنیدم که قیدشو زدم هزینه عملشم خیلی بالا رفته میگن کاراش بد شده هیچی تازه پاسخگویی بعد از عمل که خیلی مهمه محبیو نمیشه بعدش پیدا کرد 

دوستان عزیز کسی هست که خودش یا آشناهاش پیش "سجادیان" عمل کرده باشه ؟ یا اطلاع داشته باشه چجوریه عمل ...

من کسی نمی شناسم ولی دو سه سال پیش اینجا برای بینی های گوشتی صحبتشون بود منم اون موقع میخواستم برم که دیگه نشد ولی تجربه من اینه از تو کامنتها کسایی که باهاشون عمل کردن پیدا کنید حتما حتما بالای شش ماه از عملشون گذشته باشه و عکس های بدون ادیت ازشون بخواهید البته که برای شما چون آقا هستید یه مقدار سخته بهتون عکس نشون بدن به طور کلی بینی آقایون دکترای وارد قوس نمیدن و صاف درمیارن نوک بینی هم زاویه اش با صورت کمتر از خانوما باید باشه ولی اگه خودتون قوس و سربالا دوست دارید اون یه بحث دیگه هست موفق باشید 

دوستان من خودم به شخصه از این جا خیلی چیزا یاد گرفتم و وظیفه خودم میدونم با اینکه وقت زیادی ندارم ولی همچنان بیام و نظر بدم از شایلین عزیز هم ممنونم منم اگه خودم مدلهای دکتر برادران رو پسندیده بودم احتمال داشت باهاشون عمل کنم چون جو خیلی مثبتی ازشون اینجا و گروه واتس اپ بود و به طور خیلی عجیبی هیچ نارضایتی تو نت و صفحه های نظر سنجی ازشون نیست

تایم عملت مشخص نشده هنوز ؟ راستشو بخوای من بعد اینکه تو نظام پزشکی دیدم تاریخ تخصص و تبلیغاتشو یکم ش ...

دقیقا شما هم مثل منید😓😓 آدم با دیدن نمونه های پیچش مشتاق میشه...ولی این همه حجم از تبلیغ هم آدمو دلزده میکنه...