2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست
 من دواینستا از چند نفر که کامنت گذاشته بودن پرسیدم اونا راضی بودن یکیشون گفت سه تا از دوستام ر ...

منم تو اینستا دیدم...تو پیج جراحی زیبایی..خوشبحالتون به من تازه ابان ماه نوبت مشاوره داده😓😭...عزیز بعد مشاوره بیا حتما بگو چطور بود....شما کی نوبت گرفتی؟

سلام کسی اینجا با دکتر رجایی عمل کرده ؟قیمت عملشون چقدره ؟

بینی من نیمه گوشتیه قبول میکنه ؟ البته تو مطب گردیام تاحالا دکتری بهم نگفته که بینیتو عمل نمیکنم یا پوستت ضخیمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها

من یه بچه کوچیک دارم سختمه برم مطب گردی

تورو خدا یه دکتر خوب برای عمل بینی گوشتی و انحراف دار بهم معرفی کنید

مجبورم برم عمل چون حس میکنم خیلی از چشم شوهرم افتادم بخاطر دماغ زشتم مادر شوهرمم همه ش تیکه میندازه

اعتماد ب نفسم صفر شده بخدا😭😭

منم تو اینستا دیدم...تو پیج جراحی زیبایی..خوشبحالتون به من تازه ابان ماه نوبت مشاوره داده😓😭...عزیز ...

سلام من امروز رفتم شرح مطب گردیمو گذاشتم امیدوارم مفید باشه.

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
منم تو اینستا دیدم...تو پیج جراحی زیبایی..خوشبحالتون به من تازه ابان ماه نوبت مشاوره داده😓😭...عزیز ...

بعدشم که همه از اینستا اومده بودن تقریبا هیچ کس معرف نبود که اشناهاش عمل کرده باشن

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
سلام کسی اینجا با دکتر رجایی عمل کرده ؟قیمت عملشون چقدره ؟ بینی من نیمه گوشتیه قبول میکنه ؟ البته ت ...

من عمل کردم قیمت عمل الان طبق گفته دوستان حدود 19 شده من آخر آبان عمل کردم 17 شد بینی نیمه گوشتی هم قبول می کنه البته بعضیا رو میگه تغییر فاحش نمی کنی عمل نمی کنه باید بری مشاوره و نمونه ببین 

دکتر محمدخانی : بسیار شلوغ بود . جلوی ورودی ساختمون میز گذاشته بودن و بعد یه ساعت تو آفتاب و گرما نشستن صدامون کرد و رفتیم تو . 6 نفر رو مبل نشسته بودیم که دکتر اومد و ماسکا رو در اوردیم ، بعد از معاینه ی کلی رفت تو اتاقش و منشیش به نوبت میگفت که بریم تو . نوبت به من رسید و رفتم تو . دکتر چیزی برای گفتن نداشت ، گفت اگه سوالی داری بپرس . منم که خودمو آماده کرده بودم واسه یه مشاوره خوب و دوستانه سوال خاصی به ذهنم نرسید و تنها چیزی که ازش پرسیدم این بود که میتونید بینیمو این شکلی دربیارید ؟ (گوشیمو دراوردم و یکی از عکسهای پیج اینستاشو نشونش دادم) . گفت اینو میخوای؟؟؟؟؟ گفتم نمیشه ؟ گفت نه صورتت کشیدست و نباید زیاد کوتاه شه. گفت چیزی که مد نظر منه یه بینیه که کوتاه نیست و قوس ملایمی داره . خلاصه بدون هیچ گونه مشاوره ای (به نظر خودم) اومدم بیرون . مشکل که زیاد دیدم ولی جالبی کار اینجا بود که منشیش میگفت نزدیکترین تایم عمل آذرماهه که اگه باید 200 هزار تومن بدید رزرو شه . گفتم دیره ! گفت اگه کنسلی داشتیم یه روز قبل عمل بهت میگیم . گفتم یه روز قبلش به من بگید آزمایشاتو کی وقت کنم انجام بدم ؟ کی مرخصی بگیرم ؟ (چون شاغلم) . جواب مشخصی نداد . در کل حس زیاد جالبی نداشتم از روز مشاوره . و مشکل دیگه ای هم که داشتم این بود که همه ی مریضا خانوم بودن و نمیتونستم ازشون کمک بگیرم . از یکیشون سوال پرسیدم جوری چپ چپ نگام کرد که انگار کیف قاپم و میخوام مالشو بدزدم (خیلی برام جالبه این رفتار بعضی خانوما) و نمونه کارای پسرا رو تو پیجشون که دیدم حس کردم بینی آقایون رو خیلی قوس میده و مشخصه که عملیه

چون مطب دکتر سجادیان هم قبلش رفته بودم و با دکتر کلی صحبت کرده بودم انتظارم از مشاوره خیلی بیشتر از این بود  . همین

من دکتر سعید ظفرمند میشناسم که جراح بینی هستن و اینکه شنیدم مشاوره آنلاین دارن و گفتم شاید خیلی بدردتون بخوره برای کسایی که خیلی خطرناک برم بیرون تو این شرایط
اینم لینکش https://mavarateb.com/doctor/دکتر-سعید-ظفرمند

دختر عموی من پیش دکتر ظفرمند بینیشو عمل کرد کارش خیلی خوبه منم میخوام برم پیششون ، ایشون بخاطر کرونا مشاوره انلاینم گذاشته من خودم از همین طریق ویزیت شدم قرار شده برم عکس اینا بگیرم براشون بفرستم ماه دیگه انشاالله عمل کنم اینم لینک مشاوره شونوhttps://mavarateb.com/doctor/دکتر-سعید-ظفرمند