در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
عه تاپیک برگشته ؟ تعطیل شده بود که بله من با خالقی پنج ماه راضیم گوشتی بودم پونزده ت ...
اره تا حدودی روشن شدن بچه ها..
خداروشکر عزیزم..
شما مطب تقوی هم رفتین؟
من بینیم ایتخونی غضروفی کم کاره و بینی طبیعی میخوام اما یه کم میخوام جمع و جور شه،،تو این وضعیت کرونا هم که نمیزارن برم مطب بشینم.اگه مطب ابیانه یا تقوی رفتی ممنونت میشم تجربتو باهام به اشتراک بزاری♥️
شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
من با دکتر ابیانه مشاوره مجازی کردن خیلی کوتاه بقط به من اینارو گفتن _______ دکتر ابیانه:سلام. بین ...
چه جالب قسمت اولشو به منم گفت
اما دکتر خوبیه بجز اون قوز که بعضیا گفتن در میاره بینی به نظر من مدل بینی هایی که عمل میکنه خیلی طبیعی و شیکه اما من خودم از مدلای محمد خانی هم خوشم میاد