2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر تقوی به دلم نشست واقعا بهتون توصیه میکنم اگه جایی رفتید و البته از قبل همه موارد اوکی بوده باشه ...

عزیزم الان از عملت راضی ای؟؟؟من میخوام با تقوی عمل کنم احتمالا؟؟؟؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

سلام بچه ها 

من ١٨ سالمه و ميخوام دماغمو عمل كنم نوكش گوشتيه ولي خيليم نميخوام هزينه كنم..ديگه با ١٤تومن جمش كنم..ميشه بهم دكتر خوب معرفي كنيد..كه فقط يه سري باشن برن مطبشون؟:) مرسييي

سلام به همگی

خانوما من بین دکتر ابیانه و دکتر تقوی موندم....

به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم😥😥😥😥😥😥😥😥😥

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
سلام بچه ها  من ١٨ سالمه و ميخوام دماغمو عمل كنم نوكش گوشتيه ولي خيليم نميخوام هزينه كنم..ديگه ...

اگه طبیعی میخوای ی سر به تقوی بزن

اگه طبیعی میخوای ی سر به تقوی بزن

عزیزم نمونه های پیج تقوی رو ببین نمونه های مطبش خیلی به پیجش شبیه هست بینی رو کوچیک نمیکنه و طبیعی کاره کارای ترمیمش هم خیلی خوبه

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
عزیزم نمونه های پیج تقوی رو ببین نمونه های مطبش خیلی به پیجش شبیه هست بینی رو کوچیک نمیکنه و طبیعی ک ...

عزیزم شما عمل کردید؟؟

عکس آخر پبج دکتر تقوی رو‌ببینید به منگفتن شبیه این میشه بینیم.کلی هم تعریف کرد که چون بقیه اجزا صورتت متناسبه خیلی خوب میشی.مطب گردی شمارو خوندم با تقوی..کاش منم چند تا نمونه کار میتونیتم از نزدیک ببینم😭😭😭😭 

شما چه سبک بینی ای میپسندی؟؟طبیعی یا نیمه فانتزی؟؟

من با دکتر ابیانه مشاوره مجازی کردن خیلی کوتاه بقط به من اینارو گفتن

_______

دکتر ابیانه:سلام. بینی شما از نظر بافتی برای عمل مناسبه و تغییر مثبت خواهد کرد. قوز، افتادگی، پهنای استخوانها، نوک و‌ پره ها قابل اصلاح هستند. البته کجی بینی ممکنه بطور کامل اصلاح نشه و بینی بعد از عمل هنوز مختصری کج بمونه.
لطفا موارد زیر رو هم بفرمایید:
نام و نام خانوادگی شریفتون،
سن‌،
بیماری ها و جراحی هایی که داشته اید،
داروهایی که مصرف میکنید

_______

در صورتی که بینی من اصلااااا افتادگی نداره....تازه خیلی زیادی هم سر بالاس!!!!

اما سبکشون رو دوس دارم.

در ضمن ی مطلب دگ راجع به  دکتر ابیانه...ایشون منو از پیج غیر فعااال اینستاشون بلاک کردن!!!!🧐🧐🧐🧐🧐

در صورتی که ایشون در صدر لیست دکترای من هستن!!!!!!!!!!!

واقعا نمیدونم چرااا!!!

فک کنم اخرین کامنتی که گذاشتم یا این بوده که ایا کسی از دکتر ابیانه ناراضیه؟؟یا اینکه آیا کسی جراحی کرده با ایشون که مشکل قوز بغل بینی داشته باشه؟!!!

چون هم تو پیجش از دو نفر شنیدم که بغل بینیشون از بغل قوز در اورده در صورتی که قبل از عمل نداتن این قوزو...مثل یه استخون اصافه از بغل بینیشون زده بود بیرون...هم اینکه تو مطب گردی شایلیین جون اینجا همین مطلب رو‌ بهش اشاره کرده بود و بابت همین موضوع منصرف شده بود از ایشون..خالا درسته از جراحیش با دکتر برادران هم زیاد راضی نبود..اما این موضوع راجع به دکتر ابیانه هم منو دو به شک کرده بود که الان واقعا با این بلاک انگار دکتر ابیانه یه مهر پایان خواسته تو لیست من رو اسم خودشون بزنن!!!که متاسفانه من خیلی سرتق تر از این حرفام🤪🤪🤪🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

کاااااااااااش میزاشتن بریم تو مطب بشینیم چهار نفر عمل کرده ببینیممم

من کارای پیج و اینستاشون رو دیدم به نظرم خیلی دست به سایز نمیزنن ولی خب لگه از  برین مطب و نمون ...

ربکا جان شما الان از عملت راضی ای؟؟مشکل قوز بغل بینیت رفع شد،؟؟