2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095344 بازدید | 66696 پست
کاش بیشتر درمورد دکترم تحقیق کرده بودم خیلی عجله کردم از زندگی کردن متنفر شدم دیگه مامانم بهم نگاه ن ...

سلام عزیزم واقعا متاسف وناراحت شدم.زمان زیادی گذشته اما شما پیش کی جراحی کردید؟؟اخه منم در حال تحقیقن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم توی تحقیقاتتون دکتر جواد خالقی چطور بوده؟؟ من بینیم گوشتیه

والا عزیزم گزینه اولم بود چون روزی که رفتم مطبش عمل شده های چند سال پیش بودن و همه راضی بودن زیر پستای اینستاشونم چنتا عمل شدرو باهاشون صحبت کردم دایرکت همگی راضی بودن استخارم کردم عااالی اومد

ولی تو روز ویزیت بمن گفتن من برای بینی،گوشتی لاییه چربی زیر پوست و تراش میدم تا پوست حالت ارتجاعیش بیشتر شه من این مورد و سرچ کردم و از چنتا دکتر پرسیدم همگی گفتن روش منسوخ شدس و خطرناک🥴فقط بخاطر همین موضوع من کمی دو دل شدم وگرنه شنیدم جزو بهترین دکترا هستن برای بینی گوشتی

سلام بعد از مدتها😄 من الان تقریبا هشت ماه از عملم با دکتر رجایی میگذره سر جمع راضیم که عمل کردم بینیم گوشتی با قوز و انحراف و شکستگی بود کسی از دوستان سوال داره خوشحال میشم کمک کنم

ممنون از توضیحاتتون آخرش با احمدرضا رجایی عمل کردین؟عکس میذارین لطفا

بله عزیزم ولی عکس معذورم اینجا چون پاک کردنش کار حضرت فیل هست😃 خواستید خصوصی پیام بدین تو اینستا براتون می فرستم

سلام بعد از مدتها😄 من الان تقریبا هشت ماه از عملم با دکتر رجایی میگذره سر جمع راضیم که عمل کردم بین ...

من خیلی سوال دارم عزیزم اما مهم ترینش اینه چطور دکتر رجایی رو انتخاب کردین؟ با مطب گردی و دیدن نمونه بالای یکسال؟ از عمل و تنفس بعدش بگین دکتر تو پیج میگن که بلافاصله بعد عمل میشه با بینی نفس کشید درسته صحت داره؟ اذیت نشدین ؟ در کل چطور بود؟ هزینه ؟ 

سلام بعد از مدتها😄 من الان تقریبا هشت ماه از عملم با دکتر رجایی میگذره سر جمع راضیم که عمل کردم بین ...

سلام منم بيني گوشتي دارم دكتر رجايي تو روز مشاوره به شما نگفتن تا چه حد بينيتون جمع ميشه؟

من احتمالا انتخابم رجاييه خيلي به راهنماييتون احتياج دارم

من خیلی سوال دارم عزیزم اما مهم ترینش اینه چطور دکتر رجایی رو انتخاب کردین؟ با مطب گردی و دیدن نمونه ...

من دکتر رجایی تو یه گروه واتس اپ که بودم معرفی شد من بچه کوچیک داشتم نمی تونستم برم مطب گردی تو اینستا با مریض های قدیمی شون صحبت کردم و عکس دیدم ناراضی شدید حقیقت من ندیدم نمیدونم دیگه اکثر راضی بودن اونا هم که چندان راضی نبودن بابت کم نشدن سایز بینی شون بود 

من خیلی سوال دارم عزیزم اما مهم ترینش اینه چطور دکتر رجایی رو انتخاب کردین؟ با مطب گردی و دیدن نمونه ...

بعد از عمل بعضیا می تونن نفس از بینی بکشن ولی من نه ده روزی که اسپلینت تو بینیم بود من دو سه شب آخر فقط تو خواب می تونستم با بینی نفس بکشم ولی بعدش که بینی باز کردم عالی بود نه اصلا بینیم کیپ کرد نه تنفسم صدا دار بود نه تنگی نفس دارم خداروشکر