2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست
بنظرتون دکتر نجاتپور و یا دکتر افلاکی بینیهای غضروفی و گوشتی و کلا بینی های پرکارو خوب جمع می کنند؟

من مطب هیچ کدوم نرفتم دوست عزیز ولی تو این چند ماهی که دارم تحقیق میکنم دکتر افلاکی جزو ریسکی ها اسمشون برده شده دکتر نجاتپور و نشنیده بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم منم تا یه روز خون ابه داشتم

نیلا جان ببخشید من هی مزاحمت میشم 

دکتر پماد تتراسایکلین داده من کجا رو بزنم ؟چون فقط زیر بینیم بخیه خورده که اونم زیر چسبه (من اصلا بخیه ایی نمیبینم) بخیه داخلیم که زیر اون اسپیلنته هست چطوری بزنم؟؟

بعد یه سوال دیگه جلوی بینیم خیلی خون و کثیفیه اگه این اسپری رو بزنم یه وقت چسبش خیس نمیشه خراب شه؟

سلام مبارک باشه😊😊😊 نگران نباش ورم طبیعیه و حالا حالا هست من تا حدود سه ماه صورتم ورم داشت نه شدی ...

ممنون عزیزممم از راهنماییت الان دو روزه چای بابونه می خورم خیلی بهتر شده واقعا ازت ممنونم😍

کسی پیش دکتر نوری بینی عمل کرده ؟ اگه تجربه ای از دکتر نوری دارید برام بزارید ممنون میشم

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

نیلا جان ببخشید من هی مزاحمت میشم  دکتر پماد تتراسایکلین داده من کجا رو بزنم ؟چون فقط زیر بینی ...

نه عزیزم این چه حرفیه 

اگه فقط کلوملات بخیه خورده اونو حتما پماد بزن 

چسبتم مهم نیست فقط گچت نباید خیس بشه من خودم چسب یو.که نوک بینی میخوره کلا باز شده بود داخل بینیت و اصلا فعلا پماد نزن بعد از باز کردن گچت توشو با پماد آ چرب کن

دکتر سجادیان
نیلا جان ببخشید من هی مزاحمت میشم  دکتر پماد تتراسایکلین داده من کجا رو بزنم ؟چون فقط زیر بینی ...

اسپری هم که انجام دادی یه پاف نهایت دوپاف بزن نه مشکلی پیش نمیاره بعدم سعیکن خیلی اروم خون خشکه هارو پاک.کنی

دکتر سجادیان

سلام دوستان عزیز.امیدوارم حالتون خوب باشه و دماغتون خوشگل.بچه ها من با برادران عمل کردم واسه کسانی که نمیدونن میگم. تا چند ماه خوب و عالی بود البته شرح دوران رو قبلا نوشته بودم همینجا.اما از یه جایی به بعد دو هفته خوبه دو هفته خرابه بینیم...الان سه هفته ای میشه که اصلا راضی نیستم ازش.یک ماه دیگه یک سال تموم میشه و متاسفانه اصلا به سمتی که باید بره نرفت.ورم سرش هست و احساس میکنم پروجکشنم برگشته .چند ماهه پیش دکترم نرفتم.اما صبر میکنم یکساله بشه بعد میام مینویسم نظرمو. اما لطفاااااا حتمااااااا پست بعدی بنده رو مطالعه کنین .

چشم به راه...

چند تا خواهش دوستانه دارم...اول اینکه توی تحقیقاتتون به نمونه های بالای یکی دو سال توجه کنین و به هییییچ عنوان بر اساس نمونه ی چند ماهه قضاوت نکنین...حتی اگر خواهر یا نزدیکترین دوستتون باشه..بعد از یکسال ایراد ها بیرون میزنه...دوم هر مطبی میرید جلب و خام زبون بازیای منشی نشین و البته زبون بازی خود دکتر نیز....سوم مطمئن باشین اون منشی هایی که تنظیم میکنن یه روز خاص برین حتماااا پنهان کاری و موذی بازی دارن...با حرفهای دکتر خام نشین و با یکی دو جلسه انتخاب نکنین...مهمترین نکته اینه که کااااملا احساسات رو کنار بزارین و عقلانی تصمیم بگیرین و گول وعده و وعید دکتر رو نخورید که مثلا ۸۰ درصد تغییر میکنین...دروغه...دست کم در مورد بینی های گوشتی...پروجکشن زیاد...پوست ضخیم..دست کم در مورد دکتر من...خوبِ خوب و عاقلانه فکر کنین و تصمیم بگیرین البته اگر واقعاااا نیاز ب عمل باشه و نه صرفا همرنگ جماعت شدن....سابقه ی زیاد دکتر هم نمیتونه سندی برای کار خوبش باشه به اینم اعتماد نکنین..تو اینستا با افرادی که زیر عکسا کامنت میزارین ارتباط بگیرین و حضوری برید ببینیدشون و و بخواین که عکس قبلشون هم نشونتون بدن...مجازی فایده نداره عکسها حقیقی نیس...خلاصه تا اینجای کار من دکترم رو به هیییچ عنوان ب کسی توصیه نمیکنم.این وصف امروزِ منه...تا ببینیم بعدا چه خواهد شد ولی خواهشا فعلا این دکتر رو از لیستتون خط بزنین ب دوستان و اطرافیانتون هم هشدار بدین.با تشکر.موفق باشین.

چشم به راه...

دوستان من دو ساله دارم تحقیق می کنم

بین دکتر نادریان و فتح سامی 

دکتر نادریان رو ازش خیلی ناراضی دیدم

فتح سامی هم یه عده میگن تو ایران اوله یه عده هم می گن انقدر طبیعی عمل می کنه که انگار دست نزده به بینی

لطفا کمک کنید

دوستان من دو ساله دارم تحقیق می کنم بین دکتر نادریان و فتح سامی  دکتر نادریان رو ازش خیلی نار ...

عزیزم حتما روز یکشنبه زنگ بزن مطب دکتر سامی و بگو برای روز دوشنبه میخام بیام کیسای جراحی،شدرو ببینم البته قبلش باید دکتر ویزیتت کرده باشه برو و ببین من سه ساعت نشستم تو مطب و باافراد جراحی،شده صحبت کردم و ایشون از لیست من خط خوردن