2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم 😁😁 مماخ من نبود مماخ تخت بغلی بود  هنوز خودت معروفی😁😁 من بعد از عمل درد داشت ...

منم سه ساعت تو.اتاق عمل بودم بلافاصله زیر شمام ورم و.کبود شد حتما الورا تازه بمال رو.کبودیات فورا خوب میشه 

ولی دقیقا از روز سوم به بعد رفتم رو به بهبود 

دکتر سجادیان
بچه ها من روز چهارمه عمل بینیم هستش صورتم ورم داره چی کار کنم؟؟و اینکه تا کی نمک نخوردین

سلام مبارک باشه😊😊😊

نگران نباش ورم طبیعیه و حالا حالا هست من تا حدود سه ماه صورتم ورم داشت نه شدید ها ولی بعدا که ورم برطرف شد متوجه تازه متوجه شدم.

سعی کنید مایعات خصوصا آب هویج ،چای سبز و دمنوش بابونه بخورید رو بیشتر بخورید.

مصرف نمک هم رو هم تا سه ماه محدود کنید لازم نیست غذای بی نمک بخورید فقط کمتر استفاده کنید چیپس و پفک و خیار و شور و هر چیزی که خیلی شور باشه رو اصلا مصرف نکنید

ببخشید من سوال زیاد دارم 

چرا عکس بعضی ها رو میبینی بعد مدتی از عمل اینگار نه اینگار عمل کردند؟ اینگار افتادگی دارن توی نوک بینی شون،دلیلش چیه؟ یا اینگار دست نخورده ست! 

راستی چند تا دکتر هم توی لیستم هستند البته مجازی فعلا آشنایی دارم.میخام برم بگردم مطب شون.

دکتر رضوانی دکتر امیدثابت مهر دکتر رویا لطفی یگانه 

ممنون میشم نظرتون رو بدون تعارف بگید 

چرا عکس بعضی ها رو میبینی بعد مدتی از عمل اینگار نه اینگار عمل کردند؟ اینگار افتادگی دارن توی نوک بینی شون،دلیلش چیه؟ یا اینگار دست نخورده ست! 

راستی چند تا دکتر هم توی لیستم هستند البته مجازی فعلا آشنایی دارم.میخام برم بگردم مطب شون.

دکتر رضوانی دکتر امیدثابت مهر دکتر رویا لطفی یگانه 

ممنون میشم نظرتون رو بدون تعارف بگید 

چیزی که من توجه شدم شاید نوک بینی و جمع کنن ولی پروجکشن بیشتر میشه که کمتر نمیشه

بنظرتون دکتر نجاتپور و یا دکتر افلاکی بینیهای غضروفی و گوشتی و کلا بینی های پرکارو خوب جمع می کنند؟