2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست

واقعا چرا چهار بار یه سوال و تکرار کردم یه نفرتون پاسخگو نیس چی میشه مگه گناه میشه شماهایی ک دستتون تو مطب گردی بازه نمیتونین از بین دوتا دکتر حداقل بگین کدوم خراب کاری داره یا نه  نمیدونم واقعا نمیدونم شاید سوالای من کج تایپ میشن یا چی؟😔

مامان دوقلو ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کمکم میشه بکنید بین برادران و ایلخانی کدوم بهترن واسه بینی پرکارو گوشتی مسلن

عزیزم من بینیم گوشتی و پرکار دکتر برادران با زبون بی زبونی گفت عمل نمیکنه یعنی مشخص بود نمیخاد عمل کنه تو مطب ی دکتری که رفته بودم یکی از مراجعین منو دید گفت برو ایلخانی خیلی مدل گوشتی عمل میکنه ولی من نرفتم

دکتر خالقی و حتما برو و دکتر سامی

عزیزم من بینیم گوشتی و پرکار دکتر برادران با زبون بی زبونی گفت عمل نمیکنه یعنی مشخص بود نمیخاد عمل ک ...

خیلی ممنون❤

سامی مدنظرم نیست چون پروجکشن بینیم زیاده  دکتر خالقیم نمیشناسم اسم کاملشو میشه بگید؟

ببخشید زیاد میپرسم ایلخانی به نظرشما خوب نیس یا وقت نشده برید؟

نه عزیزم خواهش میکنم

چون خیلی دکتر رفتم راستش دیگه نمیخام گیج تر بشم

اما کارای پیج اینستاش واقعا عالیه شاید وسوسه شدم برم 😅

محمد خانی خوبه ولی خیلییی دیر نوبت میده .از طرفی هزینش هم بیشتره..ولی به نظر میاد دکتر قابل اعتماد و ...

شما کسیو میشناسید پیشش عمل کرده؟

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
نوبت هم گرفتین یا در مرحله ی تحقیق هستی گلم؟

فعلا دنبال دکتر میگردم

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز