معیارای ارزیابیتون از یه دکتر کم ریسکو کاملا قبول دارم منتهی صحبت سر اینه که برای من و امثال من که از شهرستان میایم یا اونایی که حتی از اونور واسه جراحی میان ایران و کلا اون دسته آدمایی که امکان مطبگردی یا دسترسی به این دسته اطلاعاتی که مفیده کمه و راجع به اون دکترایی که اشاره کردید کهدتعداد عملاشون زیاده و مشکل تنفسی نمیذارن و ..... شناخت نداریم و شناختمون بیشتر محدود به نظراتو و عکسایی که بیشتر تو فضاهای مجازی میشنویم و میبینیم واسه همین دوست داریم از کسایی مثله شما که تجربتون زیاده اسم اون دکترارو مستقیم بیارین گرچه این که نمیخواین خیلی صریح اسم اون دکترارو بیارین برا خودتون توجیه دارین و بیشتر برمیگرده به اون حس مسئولیتی که ممکنه واستون داشته باشه و ممکنه یکی خدای نکرده فقط رو حرف شما حساب باز کنه و عمل کنه و از نتیجش ناراضی باشه.
البته اون زمانیه فقط اسم یه دکتر مطرح شه اما وقتی اسم چند تا دکتر میاد هم کمک میکنین آدم یه دید بگیره و بیشتر روی اون دکترا زوم کنیم و هم اینکه با توجه به محدودیت زمانیمون میتونیم بریم مطبشون و با چیزایی که تو فضای مجازی دیدیم مقایسه کنیم..
من خودم تا حالا از کارای دکتر سامان خوشم اومده و حداقل از بابت ظاهر بینی از همه دکترای دیگه که عکساشونو دیدم و یا با بعضی از بیماراشون اتفاقی صحبت کردم قشنگتره اما هنوز راجع به اینکه بیماراشون مشکل تنفسی دارن یا نه مطمئن نیستم و اگه اینو مطمئن بودم و هزینشونم پایینتر بود مطمئنا ایشونو انتخاب میکردم
البته من یه بار مطبشون رفتم اما نتونستم اینو سردر بیارم ولی کلا چون قیمتشون بالاس دنبال دکترایی دیگم که این معیارایی که شما گفتینو داشته باشن و در عین حال قیمتش پایینتر باشه
بهر حال ما همیشه سپاسگزار نظرات مفیدتون هستیم 🙂