2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست
نه خیالت راحت یه لحظه است.

ممنونم دوست خوبم همینطوری ک نگاهش میکنم بنظر دراوردنش ار داخل بینی خیلی کار سختی بنظر میرسه 

من چون انحراف داشتم برام لوله اسپیلنت گذاشتند همش فکر میکنم چطوری قراره دربیارنش😥

دکتر سجادیان
ممنونم دوست خوبم همینطوری ک نگاهش میکنم بنظر دراوردنش ار داخل بینی خیلی کار سختی بنظر میرسه  م ...

سلام نیلا جون خوبی

این یه هفته چطور بود 

یکم از خودت بگو

برای اسپیلیت رفتی بیا تعریف کن چیشد 

کم کم دارم به روز عمل نزدیک میشم  😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پ.ن. از مخاطب قرار دادن بانوان منظورم این نبود که خیلی جنسیتی به موضوع نگاه کنم. خانم و آقا نداره و ...

شايلين جون سلام 

من پست هاي قبلي شما رو كه ميخوندم به اسم دكتر شارقي رسيدم، اليسا جون هم از كارشون تعريف ميكردن

اما پيج اينستاگرام دكتر رو پيدا نميكنم، اصلا ايشون پيج دارن؟ 

سلام نیلا جون خوبی این یه هفته چطور بود  یکم از خودت بگو برای اسپیلیت رفتی بیا تعریف کن چیشد ...

سلام عزیز دلم به سرعت برق و باد گذشت چون تامپون نداشتم اصلا اذیت نشدم،فقط یکم پوست سرم میسوخت نمیدونم چرا😂اونم بعد سه روز خوب شد،زیر چشمام کبود شد که اونم دوروزه کمرنگ شد،ورم زیادی داشتم که اونم تا حد زیادی رفع شد ولی همچنان هست،جونم برات بگه که خداروشکر گذشت...

خوشحالیم تا اینجا قرینه بودن سوراخای بینیمه،ان شاالله توام میری و به راحتی انجام میشه عملت و کلی سرحال میشی♥

دکتر سجادیان
حتما قبلش حسابی شستشو بده بینیتو با سرم یا اسپری، اسپری رو هم با خودت ببر

مرسی رامینا جان ♥این مدت واقعا من بهت زحمت دادم عزیزم بهم سرم نداده ولی حتما اسپری میکنم،حمامم یساعت قبل برم خوبه بنظرت؟

دکتر سجادیان
سلام عزیز دلم به سرعت برق و باد گذشت چون تامپون نداشتم اصلا اذیت نشدم،فقط یکم پوست سرم میسوخت نمیدون ...

خداروشکر که زود گذشت برات 🙏🏻🙏🏻

امیوارم بقیشم زود بگذره به نتیجه دلخواهت برسی

ابریزشت خوب شد؟

راستی یه چیزی برای تامپونو و اسپیلنت و... ویزیت میگیره یا نه

سلام شایلین جان

عزیزم من ساکن زنجان هستم و بین دکتر بهروز فرزام و شهریار یحیوی دچار تردید شدم. بینی من از بالا باریک و پایینش کمی پهنه ولی فرم خوبی داره و فکر نمیکنم زیاد کار داشته باشه. ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنی در انتخاب نهایی دکترم.

خیلی نظر خاصی ندارم چون مطابق سلیقم نبود چندان بررسی نکردم. شرح مطبگردیامو بخون سعی کردمم کامل بنویس ...

شایلین جان

نظراتون درباره دکتر مجید عبدل زاده و حسین رسول پناه چیه؟ممنون میشم جوابمو بدی

مامان دوقلو ها

سلام به همگي.🥰🥰🥰

من بخاطر عمل بيني عضو سايت شدم تا ازتون راهنمايي بخوام

ممنون ميشم درباره ي دكتر رجايي هرچي ميدونيد بهم بگيد.

تو اين تاپيك كاربر سارا خيلي از اين دكتر بد گفتن و من ميخوام براي مشاوره برم پيششون دو دل شدم...كسي اينجا هست با رجايي عمل كرده و راضي باشه؟؟؟؟؟؟

پ.ن. از مخاطب قرار دادن بانوان منظورم این نبود که خیلی جنسیتی به موضوع نگاه کنم. خانم و آقا نداره و ...

سلام شایلین جان من بعده کنکورم میخام واسه جراحی برم با دکتر برادران متوجه شدم شمام با ایشون عمل داشتید میخاستم ببینم راضی هستیدشما؟ واینکه با این قیمت جدید نسبت به پارسال میارزه که منم برم اخه ۱۷ تومن شده هزینش 

اگه کس دیگم تجربه داره ممنون میشم کمک کنید❤

مرسی رامینا جان ♥این مدت واقعا من بهت زحمت دادم عزیزم بهم سرم نداده ولی حتما اسپری میکنم،حمامم یساعت ...

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه، آره زیاد مهم نیست راحت باز میشه من که تامپون داشتم اصلا درد نداشت اتفاقا خیلی خوب بود بعدش که بینیم باز شد ، من خودم سرم گرفتم خیلی بهتر از اسپری هست به نظر من خوب میشوره داخل بینی رو، حالا به مرور که بشوری این گره های بخیه هات میاد بیرون تمیز میشه داخل بینیت، داخل بینیت هم چرب کن با ویتامین آ خشک نشه خیلی آروم، همه اینارو از دکتر باز بپرس یه بار دیگه

در پاسخ به abraham: پیدا کردن دکترهای کم ریسک کار سختی نیست دکترهایی که سابقه کار بالا دارند تعدا ...

معیارای ارزیابیتون از یه دکتر کم ریسکو کاملا قبول دارم‌ منتهی صحبت سر اینه که برای من و امثال من که از شهرستان میایم یا اونایی که حتی از اونور واسه جراحی میان ایران و کلا اون دسته آدمایی که امکان مطبگردی یا دسترسی به این دسته اطلاعاتی که مفیده کمه و راجع به اون دکترایی که اشاره کردید کهدتعداد عملاشون زیاده و مشکل تنفسی نمیذارن و ..... شناخت نداریم و شناختمون بیشتر محدود به نظراتو و عکسایی که بیشتر تو فضاهای مجازی میشنویم و میبینیم واسه همین دوست داریم از کسایی مثله شما که تجربتون زیاده اسم اون دکترارو مستقیم بیارین گرچه این که‌ نمیخواین خیلی صریح اسم اون دکترارو بیارین برا‌ خودتون توجیه دارین و بیشتر برمیگرده به اون حس مسئولیتی که ممکنه واستون داشته باشه و ممکنه یکی خدای نکرده فقط رو حرف شما حساب باز کنه و  عمل کنه و از نتیجش ناراضی باشه.

البته اون زمانیه فقط اسم یه دکتر مطرح شه اما وقتی اسم چند تا دکتر میاد هم کمک میکنین آدم یه دید بگیره و بیشتر روی اون دکترا زوم کنیم و هم اینکه با توجه به محدودیت زمانیمون میتونیم بریم مطبشون و با چیزایی که تو فضای مجازی دیدیم مقایسه کنیم..

من ‌خودم تا حالا از کارای دکتر سامان خوشم اومده و حداقل از بابت ظاهر بینی از همه دکترای دیگه که عکساشونو دیدم و یا با بعضی از بیماراشون اتفاقی صحبت کردم قشنگتره اما هنوز راجع به اینکه بیماراشون مشکل تنفسی دارن یا نه مطمئن نیستم و اگه اینو مطمئن بودم و هزینشونم پایینتر بود مطمئنا ایشونو انتخاب میکردم

البته من یه بار مطبشون رفتم اما نتونستم اینو سردر بیارم ولی کلا چون قیمتشون بالاس دنبال دکترایی دیگم که این معیارایی که شما گفتینو داشته باشن و در عین حال قیمتش پایینتر باشه

بهر حال ما همیشه سپاسگزار نظرات مفیدتون هستیم 🙂