2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان دکتر یحیوی گفتن که عمل جراحی بینی با هزینه بیمارستان ۱۷ ملیون تومنه ایشون جزعه گزینه ها ...

زهرا جون از يحيوي نمونه ي جديد ديدين؟ 

من چند سال پيش مطبشون رفتم بعضي كارها خيلي قشنگ بود بعضي ها هم نه 

اينجا هم چون ناراضي داشت حذف كردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دکتر ثابتی هم حذف کن من دانشجوش بودم خیلییی ناراضی داره  دانشجو نادریانم بودم کارش خوبه ا ...

پريسان جون از جراحاي نيمه فانتزي شما كار چه افرادي رو از نزديك ديدي؟ 

سرمست .محسن زارعی.مرتضی جعفری ‌ایلخانی حق پناه اگه تهران باشه عطاریان جهادی احمدرضا رجائی امیر سجادیان مهران منصوری فربود کلانتری

دوستان درمورد این دکترا اگه کسی ناراضی دیده یا خرابکاری لطفا بگین  

زهرا جون از يحيوي نمونه ي جديد ديدين؟  من چند سال پيش مطبشون رفتم بعضي كارها خيلي قشنگ بود بعض ...

من میپسندم اکثر جراحی هایی که ایشون انجام میدن زیبا هستن ولی خب ایشون هم مثل همه دکتر ها ممکنه ناراضی داشته باشن من تو یه تاپیک دیگه یه ناراضی جدی از ایشون دیدم و دودل شدم و اینکه هزینه شون از نظر من بالا بود به همین خاطر از لیستم حذف کردم ایشونو

ناراضی جدی برای سال ۹۳ بود و من مورد جدید که ناراضی باشه اصلا ندید

با این وجود ایشون رو به کسی پیشنهاد نمیدم 

شما از جهاندیده و خازنی اطلاعی دارید؟ من چنتا دکترو پیدا کردم عکسمو فرستادم چون هم میخاستم بینیم نی ...

نجفی ک افتضاحه دوستم عمل کرده منک اصلاااا خوشم نیومد اصلااا شاکی هم زیاد داره!!خازنی و جهاندیده فعلا در حد تحقیق مجازی اوکی بودن من حتی از جهاندیده مریض۳سال پیششم پیدا کردم بینیش خیلی خوب بود دوستدارم کاراشو کلا!!!خازنی طبیعی عمل میکنه میترسم پشیمون بشم راستش دو دلم خودم!! جهاندیده نیمه فانتزی طبیعی!!محمد خانی هم یکم گردن میگیره ۹تا۱۲هزینه اشه ولی بنظرم دکترخوبیه بینی های گوشتی رو خوب جمع میکنه تاالان ک ناراضی ازش ندیدم 

سرمست .محسن زارعی.مرتضی جعفری ‌ایلخانی حق پناه اگه تهران باشه عطاریان جهادی احمدرضا رجائی امیر سجادی ...

کلانتری یادم نیست هرمز کلانتری بود یا نه ولی جز پر ریسک ها بود  سجادیان هم ریسکیایلخانی هم زیاد شنیدم ک بده مهران منصدری اگر اشتباه نکنم کم ریسک بود 

ولی حتما مطبی گردی بکن اینجوری نمیشه اعتماد کرد

نادریانو دیدم البته اکثرا طبیعی اما نیمه فانتزی هم داره

تهرانی رشتو دیدم که فوق العاده است کارش هم طاهر هم تنفس اما متاسفانه ترمیم نمیکنه

خالقی هم دیدم مامانم پیشش جراحی پلک کرد که افتضاح بود از بینیهاشم خوشم نیمد سه بار مطب رفتم با مامان

دکتر دینی هم که مال خودم بوده خوبه اما مال من کج شد ولی خواهرمو خالمو چندتا دوستای مدرسم رفتن پیشش خوب مونده 

دکتر عابدین هم نصف نرسهای بیمارستانمونو عمل کرد حدود چهارسال قبل الان همشون راضین اما بین نیمه فانتزی و طبیعی

من از عکسای برادرانو سودمند خیلی خوشم میاد نمیدونم چه کنم 😔

دکتر عابدین هم نصف نرسهای بیمارستانمونو عمل کرد حدود چهارسال قبل الان همشون راضین اما بین نیمه فانتز ...

منم قبلا كارهاي دكتر برادران رو دوست داشتم اما احساس ميكنم حالت لب بالا خيلي كشيده ميشه و چهره رو تغيير ميده

از بيمارهاي اينستا هم سوال كردم اكثرا ميگفتن تزريق داشتن اما يكي دو نفر هم گفتن نه قرص خورديم نه تزريق داشتيم

و خيلي مردد هستم  

نادریانو دیدم البته اکثرا طبیعی اما نیمه فانتزی هم داره تهرانی رشتو دیدم که فوق العاده است کارش هم ...

از عمل پلك راضي هستن؟ 

من نظرم رو باب شريف بود اما ايشون هم ناراضي داره

تاپيك جراحي چشم هم كلا تبليغ رحيمي و رجبي هست و ٩٠٪؜ كامنت ها از طرف بازارياب ها نوشته شده

سلام من خیلی اتفاقی با این سایت آشنا شدم بچه ها من اصلا مطب گردیو این داستانا رو نداشتم.

اولین دکتری که انتخاب کردم رفتم پیشش الانم وقت عمل دارم ۱۶ روز دیگه که اسم دکترم هم مهرداد نادریان هستش

ولی وقتی اینجارو دیدم همه چقدر تحقیق می کنن یکم استرس گرفتم کسی هست که با دکتر نادریان عمل کرده باشه و نظرش رو بگه ممنون میشم.

آها راستی من با طبیعی بودن و اینکه معلوم نشه عمل کردی مشکلی ندارم فقط اینکه خراب نشه و مشکل تنفسی پیدا نکنم پیشاپیش مرسی کلی💋💋

سلام من خیلی اتفاقی با این سایت آشنا شدم بچه ها من اصلا مطب گردیو این داستانا رو نداشتم. اولین دکتر ...

سلام دوست عزیز، من تا جایی که اطلاع دارم نادریان خرابکاری نداره و بینی ها رو طبیعی عمل میکنه، باز هم تو این فرصت تشریف ببرید مطبشون یکم نمونه هارو ببینید، امیدوارم بقیه دوستان هم اگه اطلاعاتی دارن کمک کنن

سرمست .محسن زارعی.مرتضی جعفری ‌ایلخانی حق پناه اگه تهران باشه عطاریان جهادی احمدرضا رجائی امیر سجادی ...

من بین این دکترا سجادیان رو میشناسم که خودم عمل کردم باهاش، دکتر کم ریسکیه، کارش تو بینی گوشتی بنظرم خوبه، اما تو استخوانی گزینه های بهترم هست بنظرم، بینی منم گوشتی بود