2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من یه دکتر پیشنهاد میکنم برای کسایی که دماغ نیمه فانتزی دوست دارن خانوم دکتر لیلا اسلا ...

چقدرم شما راست میگی

چقدرم ایشون اهل تبلیغ نیست

واقعا برای شغلی که داری متاسفم

خدایا به امید تو...
بچه ها اینایی که تبلیغ میکنن گزارش بزنید که زیبا جو های واقعی گمراه نشن😡😡😡😡

دقیقا

باید سریع همه مون واکنش بدیم و جوابشون رو بدیم

که کسی که بی خبر میاد اینجا گمراه نشه و پست مارو هم ببینه که جواب دادیم

خدایا به امید تو...
سلام دخترا  رومینا جان هستی؟تورو خدا بیا من میخام برم پیش سجادیان اوکی کنم کارامو استرس منو کش ...

سلام عزیزم سجادیان اخلاقش اینه که اگه چیزی بهش نگی زیاد دست نمیزنه به بینیت و به سلیقه خودش که زیادی طبیعیه عمل میکنه، اما من لیست بردم واسش قبل عمل باهاش خوندم تاکید کردم چیکارا دوست دارم، تو اینستاگرمم حتی گذاشت لیستمو    اما اگه بگی تا جایی که بشه اعمال میکنه، تاکید میکنم تا جایی که بشه یعنی اگه یه درصدی احتمال بده که مشکل ایجاد کنه نمیکنه اهل ریسک نیست، حالا باز مطبش برو نمونه ببین عجله نکن

دکتر سامان خوب بینی جمع میکنه و هزینش خیلی زیاده من یکی دو مورد تو اینستا خرابکاری بد ازشون دیدیم و ...

سلام. با توجه به تجربه خودتون  ۵ تا دکتر تاپ واسه بینی گوشتی و پرکار بنظرتون کیان؟

سلام عزیزم. دکتر افلاکی پرریسکه

سلام. من تجربه مطبگردی شمارو از مطب دکترایی که رفتید خوندم. خودم تا حالا نظرم روی دکتر سامان مساعده و بعدشم دکتر برادران. 

الان‌ تو ایام کرونا تجربه مطبگردی بیشتر اهمیتشو نشون میده

بنظرتون تاپترین دکترا تو ایرانواسه عمل بینی گوشتی و پرکار کیه؟

سلام عزیزم سجادیان اخلاقش اینه که اگه چیزی بهش نگی زیاد دست نمیزنه به بینیت و به سلیقه خودش که زیادی ...

اره دیدم لیست و پس مال شما بوده😁😁😁پس باید تاکید کرد بهش خداروشکر الان راضی هستی؟در کل ازبینیت؟

دکتر سجادیان
سلام عزیزم سجادیان اخلاقش اینه که اگه چیزی بهش نگی زیاد دست نمیزنه به بینیت و به سلیقه خودش که زیادی ...

مسلما تاکید منم روی سلامت بینیمه و اینکه میدونم بینی من هرچی بشه بهتر از الانشه یه بینی گوشتیه گنده با پوست ضخیم و یه قوز گند😆😆😆😆قشنگ معلوم شد چه بینی داغونی دارم یا بیشتر توضیح بدم😆

دکتر سجادیان
سلام. من تجربه مطبگردی شمارو از مطب دکترایی که رفتید خوندم. خودم تا حالا نظرم روی دکتر سامان مساعده ...

دقیقا منم نظرم رو این دوتا دکتر مثبته و هم نظریم

بینی منم نیمه گوشتیه و دنبال دکتریم که تو بینی های گوشتی ماهر باشه

ولی سامان متاسفانه خیلی هزینش بالاست