2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095259 بازدید | 66696 پست
شما پیش کدوم دکتر عمل کردین؟خیلی خوب شده

دکتر ابیانه. ممنونم عزیزم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنونم🥰 خواهش میکنم. بله خوشحال میشم بتونم کمک کنم  

مبارکه عزیزم خیلی خوبه که نوکش سربالاست از این بیشتر بود از تمام رخ ممکن بود خوکی بشه، البته ببخشید دخالت کردم، هرروز خوشگلتر بشه ایشالله  

خیلی خیلی قشنگ شده بینی‌تون 😍

من همش آرزوی اینجور بینی رو دارم واقعا خیلی زیبا شده😍😍😍😍من که خیلی خوشم میاد به نظر من سر بالا هم هست البته این نظر منه ولی هنوز سه ماهه جا بیفته چی میشه😍😍😍😍

خیلی خیلی قشنگ شده بینی‌تون 😍

من همش آرزوی اینجور بینی رو دارم واقعا خیلی زیبا شده😍😍😍😍من که خیلی خوشم میاد به نظر من سر بالا هم هست البته این نظر منه ولی هنوز سه ماهه جا بیفته چی میشه😍😍😍😍

مبارکه عزیزم خیلی خوبه که نوکش سربالاست از این بیشتر بود از تمام رخ ممکن بود خوکی بشه، البته ببخشید ...

ممنونم. میترسم به مرور نوکش از این بیاد پایین تر. از این پایین تر دیگه واقعا خول نمیشه. نه خواهش میکنم این چه حرفیه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
خیلی خیلی قشنگ شده بینی‌تون 😍 من همش آرزوی اینجور بینی رو دارم واقعا خیلی زیبا شده😍😍😍😍من که خی ...

شما لطف دارین‌. ممنون از تعریفتون خیلی خوشحالم کردین🥰😘 انشالله بینی تون همون که خودتون میخواین بشه ولی بازم توصیه میکنم به خاطر اینکه مدل بینی من رو میپسندین دکتر ابیانه رو انتخاب نکنین. من به هیچ وجه به کسی توصیه اش نمیکنم

شما لطف دارین‌. ممنون از تعریفتون خیلی خوشحالم کردین🥰😘 انشالله بینی تون همون که خودتون میخواین بشه ...

بین دکتر ابیانه و قارونی و امامی گیر کردم فعلا والا هنوز انتخاب نکردم البته من هنوز عجله ای ندارم و دارم تحقیق میکنم ولی مرسی که منو راهنمایی کردی عزیزم الان نظرم بیشتر به قارونی جلب شده

سلام مبارک باشه بینیتون طبیعی و زیباس،بینی خودتون چ مدلی بود؟

سلام 

خیلی ممنونم. گوشتی عکسم صفحه ۲۶۸۳ هست

بینیتون گوشتی بود؟

بله عزیزم. عکس های قبل از عملم تو صفحه ۲۶۸۳ هست 

لطفا حضوري بررسي كنيد. اينكه من چه مي پسندم اصلا ملاك نيست. اگر وقت مطب گردي نداري عمل را به زماني ...

مرسي شايلين عزيز كه هميشه بهترين راهنمايي ها رو ميكنيد 

حتما بعد اين بيماري ها مطبشون ميرم 

سلام شایلین جان شما با توجه به مطب گردی هایی که داشتید بین دکتر رجایی و دکتر ابیانه کدوم رو بیشتر پ ...

جفتشون طبیعی کارن 

اگه بینی شما گوشتی هست باید پیش گوشتی کار برید که کارش خوب و سبکشم رو به نیمه فانتزی باشه

اگه استخونی هستید و طبیعی دوست دارید این دو دکتر موردای خوبین یعنی ابیانه و رجایی

توصیه خود من به کسایی که گوشتین دکتر سامان هست اما گرون می گیره 35 تمن و تازه ایشونم ممکنه چند درصدی ناراضی داشته باشه 

سامی

خالقی 

ایلخانی 

برادران

هم مطب برید و نمونه بالای سه ماه ببینید 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖