2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید دوستان اینجا کسی هس با حسین رسول پناه عملی داشته باشه بینیم استخوانیه و شکستگی داره ک با یه عمل سر پایی جا انداختنش شهرستانم دنبال دکتر خوب میگردم کسی میشناسه ایشونو یا ناراضی هستش اطلاع بده ک از لیستم خذفش کنم یا اگه دکتر خوبی میشناسین معرفی کنین ممنون میشم

مامان دوقلو ها
خب بچه ها این عکسی که میبینید چپ شده عکس ساختمان پزشکان صاحبقرانیه مطب دکتر نور ی اینحاست چون با م ...

سلام اينجا شما خودتون حضوري بيني هاي خوبي ديديد ولي يه باره نوري رو خط زديد و گفتيد خرابكاري داره و عكساي اينستا فوتوشاپه ، خوب شما كه خودتون از نزديك ديديد و فوتو شاپ نبودن،من خيلي گيج شدم چون گزينه ترميمم نوري بود 

به نام خدا 

من از شش سالگی که بینیم شکست و بزرگ و کج شد تصمیم داشتم عمل کنم 😁 ولی چون شهرستان بودیم و امکان شناسایی دکترهای تهران رو نداشتم و دکترهای اهواز هم نمونه هاش چنگی به دلم نمیزد کلا بیخیالش شده بودم تا اینکه سال 95 اومدیم تهران و از همون موقع من شروع کردم دنبال دکتر گشتن اولین دکتری که تو اینستا نظرمو جلب کرد دکتر نجفی بود 😨 چون مطبش نزدیک خونه بود با دوتا مریضاش صحبت کردم تازه عمل کرده بودن راضی بودن منم دیگه داشتم میرفتم نوبت بگیرم که یه خانوم تو اتاق عمل با نجفی فوت کرد و منم کلا خط قرمز روش کشیدم الان می فهمم چه خطری از بیخ گوشم گذشت خلاصه در جستجوی دکتر به پیجهای خرابکاری رسیدم و فهمیدم جراحی بینی خیلی ریسکی تر از چیزی هست که فکر می کردم و کم کم با دکترهای خرابکار آشنا شدم و خط خوردن تو همین گیر و دار فهمیدم باردارم و خودبه خود عمل عقب افتاد تا تیرماه 98.... 

سلام

این تاپیک یکی از بهترین تاپیک هایی که دیدم چون توی این تاپیک خیلی راحت همه اطلاعاتشون در اختیار بقیه قرار میدن 🌷

البته اکثرا خواننده بودم و هیچوقت پست نذاشتم

هر چند وقت یکبار فکر عمل به سرم میفته و با خوندن خاطرات عمل پشیمون میشم 🤓

میخواستم اینجا بپرسم کسی از شما دوستان تو مطب گردیهاش رفته پیش دکتر سرکارات؟؟؟؟

اگه رفتین چطور بوده؟

من نمونه عمل های ایشونم پیدا نمیکنم

فقط چون به نظرم دماغ خانم ضیغمی رو خیلی عالی دراوردن دکتر با سلیقه ای هستن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان مطب دکتر سجادیان شروع به کار کرده مثل روال قبل امروزاستوری دکتر رو دیدم ریسکه الان برم م ...

بنظر من که نرو چون دکتر گوش و حلق و بینی هستن، خیلی از بیمارا برای مشکل بویایی چشایی که علایم کرونا هست ممکنه پیشش بیان و نمیصرفه بری، خصوصا که دکتر خیلی بی خیاله و ماسک و اینا نمیزنه، منکه عمل کردم از ۲ هفته قبل عید دیگه نرفتم

سلام این تاپیک یکی از بهترین تاپیک هایی که دیدم چون توی این تاپیک خیلی راحت همه اطلاعاتشون در اختیا ...

من یکی از دوستام که بینی تقریبا گوشتی داشت پیشش رفته بود که گفته بود عمل نمیکنم، همون بینی های استخوانی با قوز رو عمل میکنن انگار مثل ضیغمی و همسر خودش