2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
من عكستونو ديدم به نظرم جزو بينيهاي خيلي خوب دسته بندي ميشه. هيچ عيبي نداشت و همه تناسبها رعايت شده ...

ممنون عزیزم لطف دارید

ایشالله برای شما و بقیه هم در نهایت همونی بشه که دوست دارید 🌸

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها راه حل ديگه اي واسه ورم خوابيدن داريد؟ راستي نسيمي و امين جان شماها چه مدت چسب زديد

عزیزم من دو ماه تقریبا چسب زدم بعد حساسیت پیدا کرد پوستم

یه مدت خیلی کم هم شبا میزدم که ادامه ندادم دیگه

اوایل نمک کم می‌خوردم که واقعا تاثیر داشت

ولی در کل خود به  خود خودش میره نگران نباش😘

خوشکله نسیم جان مبارکه

ممنون عزیزم😘

بچه ها ممنون از این همه انرژی مثبت تون ایشالله برای همتون همونی بشه که‌ میخواید

مطمین باشید با گذر زمان و از بین رفتن ورم خیلی از این نارضایتی هاتون میره

از همه دوستای گلم ممنونم

شایلین عزیزم ممنون که این دوره‌ همی رو ترتیب دادی

ممنون به خاطر همه محبتت عزیزم انشالله همیشه سلامت و موفق باشی ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

نام دکتر: میرمحمد مجلسی

تاریخ عمل: ۸/۱۰/۹۸

هزینه عمل: ۱۴

میزان رضایت تا اینجای کار: ۸۵٪

نمره کلی بینی‌تون: ۱۹

اگه زمان برمیگشت این دکتر رو انتخاب میکردید: هنوز زوده ولی فکر می‌کنم آره چون تا به الان مشکل تنفسی ندارم و بینی‌م طبق سلیقه‌م طبیعی عمل شده ... البته نوک بینیم خیلی ورم داره همچنان 

راستی از رسیدگی بعد از عمل دکتر هم راضی بودم صفر تا صد رو خودشون انجام می‌دادن!

ولی نصیحتم به شما عزیزان اینه که مثل من نباشید چهارجا تحقیق کنید بعد برید زیر تیغ :))

عکسم هم صفحه‌ی ۳۰۰۶ هستش ، فقط لطفا ریپورت کنید که پاک شه

ماچ

من به دورهمی نرسیدم☹

مهمتر از ورم بینی ین روزها سلامتیه....بچه ها مراقب خودتون باشید تمام نکات بهداشتی که سازمان جهانی اعلام میکنه به طور مدااااوم به پدرو مادرها و افرادی که هنوز درگیر مهمونی و...هستن تذکر بدین

ان شاءالله همتون سلامت باشید💜💙💚❤

https://instagram.com/nosebyghavami?

igshid=13n87ichagccd

من تو دورهمی نبودم توضیح مختصربدم

من تهران بودم خیلییی تمایل داشتم باغلامرضا احمدی عمل کنم اما به ناچار باید مدتی ازایران خارج میشدم

بادکترقوامی عمل کردم.پبجشو گذاشتم

درکل بینی خراب نمیکنه اماااا بینی خوبی هم تحویل نمیده بینی خودتو مجدد بهت هدیه میده!

رضایت بعداز عمل هم ندارم چون تغییر محسوسی نکردم

اما درکل دکتر بسیاااار کم ریسکیه برای کار زیبایی سینه و باسن

اما برای بینی اصلااا ارزش هزینه کردن نداره

خوب بچه ها منم عمل اولم با سامي بود و راضي نبودم از سايز و فرم و اينا (تنفسم مشكل نداشت) عمل دوم با ...

ای وای من دکتر سامی رو گذاشته بودم جز اولین انتخابام 

بخاطر اینکه بینیم گوشتی هست و از دوستان اینجا شنیدم کار بینی گوشتی شون خوبه

الان اینجور گفتین ، دپرس شدم

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
خودم اول جواب میدم: نام دکتر: برادران تاریخ عمل: ۱۶ شهریور ۹۸ هزینه عمل: ۱۲.۵ میزان رضایت کلی تا ...

مبارکه شایلین جان

فک کنم کلی آدم اینجا بودن دلشون میخواست اسم دکتر شما رو بدونن اونها رو نجات دادی ! هههه

امیدوارم بعدازینم راضی باشی

بازم سلام

مرسی دوستان از اطلاعات تون

واقعن تشکر قلبی میکنم

من خودم که تهران نیستم از اطلاعات و صحبت های شما واقعن استفاده می کنم گرچه که بقول خودتون دیدن نمونه ی کار خیلی موثر تره

اطلاعاتمم اصلن مثل شماها تخصصی نیست ، شاغل هستم و دوتافسقلی دارم که برام کار رو سخت میکنه بخوام بیام تهران و خیلی وقت بزارم

بینیمم کوفته قلقلی ! با پره هایی خیلی بازززز و یه قوز هم که خودش قوز بالا قوزه ! 

انحراف هم دارم 

خلاصه بنظر بینی پرکاری باشه 

دو سالی هست تو فکر عمل هستم ولی نمی دونم چرا موفق نشدم کاری کنم

ای وای من دکتر سامی رو گذاشته بودم جز اولین انتخابام  بخاطر اینکه بینیم گوشتی هست و از دوست ...

عزیزم تهران که اومدی چندبار برو مطبش (روز دوشنبه) تا نمونه‌ها رو ببینی. هردکتری خطا داره بهرحال موضوع احتمالات هست و قطعیتی وجود نداره. 

خواهر من یکسال و نیم قبل با سامی عمل کرد، بینی استخوانی خوش عملی داشت. الانم بینی پرفکتی داره، خیلی کوچک نیست ولی بسیار تمیز و متقارن هست.

دوست نزدیکم هم با سامی عمل کرد، بینی او ضعیف غضروفی با پوست بشدت نازک بود. اونقد نازک که دکترها میگفتند ریسک پاره شدن پوستت در حین عمل وجود داره! او هم الان بینی تمیزی داره، قرینه، صاف و بی ایراد. بینی او هم کوچک نشد ولی به صورتش میاد.

نوشین همین تاپیک هم عمل اولش با سامی بوده، تا اونجا که از صحبتاش برداشت کردم فکرمیکنم بزرگترین نارضایتی که داشت و تصمیم گرفت دوباره عمل بکنه در درجه اول بخاطر سایز بینیش بود.‌ چون سامی بزرگ کاره!

رجایی هم اینجوریه، هردوشون بینی رو تمیز در میارن ولی کوچک نمیکنند زیاد.

برای بینی گوشتی، خب چون سختتر هست خیلیها قبول نمیکنند. مثلا من دیدم که ابیانه گوشتیها رو رد میکرد. 

در مطبهای سامی، حسنانی و برادران نمونه خوب کوچکسازی بینی گوشتی رو دیدم.

خودم به سامی بیش از بقیه اعتماد دارم، چون میدونم دکتر وسواسی هست. بهترین نمونه کوچک شدن بینی گوشتی رو هم توی مطب ایشون دیدم، (توی مطب گردیام نوشته بودم که از توی یک نارنگی بینی دراورد!)

حسنانی هم دکتر بدی نیست، من خیلی نپسندیدم اما ایرادی هم نمیگیرم. بیشترین انتقادم به حسنانی این هست که بینیهاش نوک نداره! (برگردید توی مطالب قدیمی تعریف یک بینی از لحاظ اصول زیبایی شناسی رو نوشته ام)

برادران هم بینی گوشتی عمل میکنه، اما به یک دلیل برادران رو توصیه نمیکنم: برادران به گوشتیها راکوتان میده، البته حسنانی هم توی سایتش نوشته بود که بینیهای گوشتی پوست پرتقالی باید راکوتان بخورن. اما بازم فکر میکنم درصد تجویز راکوتان در برادران بالاست.

*درمورد عوارض راکوتان حتما سرچ کنید و تصمیم بگیرید.

*حتما قبل از تصمیم گیری، وقت بذارید و خوب مطبگردی کنید، به حرف من و سایرین اکتفا نکنید.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه ها یه چیزی هم در مورد برادران بگم:

من توی مدتی که میرم مطب ایشون چند تا موضوع مهم رو دیدم که باید حواستون بهش باشه:

۱- اخوی دکتر منشی و دستیارشون هستند. ایشان بشدت در بازاریابی کردن و ایجاد ارتباط دوستانه با مراجعین و جلب اعتماد آنها زبان چربی دارند! 

جو مطب بشدت کنترل شده هست و منشی کاملا هوشمندانه و نامحسوس حواسش به مراجعین هست که چه میگویند. من واقعا در ارتباطات و بازاریابی به اخوی دکتر نمره ۱۰۰ از ۱۰۰ میدهم!

۲-خیلی عجیبه برام که مراجعین مطب دکتر برادران از مطبهای دکترهای دیگه قرتی‌تر و خوش تیپ‌تر هستند! شاید حرفم مسخره بنظر بیاد؛ ولی افراد مطب ایشون نسبت به جاهای دیگه به مراتب خوش ارایش‌تر و شیک پوش‌تر هستند! حتی بعضی‌هاشون توی اینستا پیج های گریم و ارایش دارند!

شاید بگید این چه حرفیه شایلین میزنه، اما باید بگم این تمایز و تفاوت فاحش در ضمیر ناخوداگاه آدم تاثیرگذار هست و ناخوداگاه میتونه قضاوت شما رو از موضوع بینی ببره به موضوعهای متفرقه، بی انکه خودتان بدانید!!

۳- دکتر بدی نیست؛ خوش سلیقه است. بخصوص خدمات بعد از عمل ایشون عالی هست، بینی رو کاملا کوچک میکنه که خب واقعا ریسک داره و هرکسی این ریسک رو انجام نمیده. لذا اغلب افراد بعد از عمل خیلی خیلی خوشگلتر میشن، چهره های بعد از عمل لاکچری و شیک میشه! 

ولی یکی از بزرگترین انتقاد به برادران این هست که توی بینی تزریق کلاژن انجام میده. خودشان میگویند از هر ده نفر یک نفر (یعنی ده درصد) که خب درصد بالایی است. من کلاژن نزدم خوشبختانه. اما خیلی ها رو دیدم که زدند. بد شانسی آدم هست دیگه، ولی عدد احتمالش بالا هست!

۴-بینی‌های گوشتی این شانس رو دارند که هرگز کلاژن نمیزنه، اما خب راکوتان میده که اونم میشه پیچوند و نخورد اما نمیدونم تبعات نخوردنش بیشتره یا خوردنش!؟؟؟ 

پ.ن. نقدهای زیادی بمن شد که چرا اسم دکتر نمیبرم، من از اینکه دکترم را عجولانه معرفی نکردم خیلی راضی ام. خیلی خیلی راضی ام. چون الان میتونم با ارامش و تعقل بیشتری براتون نقد کنم و حرفای بدور از هیجانات من اکنون میتونه بهتر راهنمایی و کمک بکنه. چراکه متاسفانه اون زمان جو خاصی ایجاد شده بود و همه از برادران تعریف میکردند (شاید اون جو در تصمیم‌گیری منم بی تاثیر نبود). لذا تصمیم گرفتم با سکوت کردن در مورد انتخابم فضا رو آروم کنم. قطعا اگر معرفی میکردم میتونست در تشدید جو موثر باشه. 

همه کسانی که با انرژی مثبتشون بمن لطف داشتند برام عزیزند؛ همه کسانی که با توهین و قضاوت منو مورد لطف قرار دادند رو میبخشم و به حال خوب دعوت میکنم.

و در پایان: 

تا سه ماه اول هر قضاوتی بی اساس و بی اعتبار هست، پس به تعریف یا نقد کسی در سه ماه اول اصلا توجه نکنید.

تا شش ماه کمی میتوان به حرفهای کیسهای عمل شده گوش کرد و تا ۶۰ درصد شاید درست میگویند!!

بهترین کیس برای قضاوت بینی‌های بالای یکسال است.

و تمام!!!

ارادتمند همه عزیزان خاموش و غیرخاموش هستم!

شایلین

😍😍

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بچه ها یه چیزی هم در مورد برادران بگم: من توی مدتی که میرم مطب ایشون چند تا موضوع مهم رو دیدم که با ...

عزیزم چقد هوشمندانه و منصفانه بدون تعصب نظر میدی و بقیه رو راهنمایی میکنی 

بله واقعا اون زمان یه جو و هیجان بود و تو با توجه به مطب گردیای زیادی که انجام داده بودی می‌تونستی تاثیر بذاری روی بقیه و جهت دهی کنی 

اما به نفع بقیه صبوری کردی تا نتیجه رو بگیری بعد بتونی تحلیل درست و منصفانه ای داشته باشی. 

گرچه به نظرم بینی ت خیلی خوب عمل شده و هنوز هم برای قضاوت کامل زوده چون خودم هم که این دوران رو تازه گذروندم واقعا میدونم حتی در ماه ششم هم ورم می‌تونه جوری باشه که نارضایتی بیاره

و اتفاقا بینی هایی که در ماههای اول کوچیک و بسیار زیبا به نظر میرسه میتونه در نهایت با کاهش ورم نتیجه مطلوبی نداشته باشه (اینو من دیدم که بینی اول کوچیک و متناسب بوده بعد از ورم دیگه خیلی کوچیکتر شده و تناسبش با صورت رو از دست داده و ایرادها بیرون اومده)

و دقیقا درست میگی برای قضاوت بینی یکسال نیاز هست اون هم با توجه به شرایط قبلی بینی یعنی کم کاری و پرکاری بینی باید قضاوت کرد

وحتی برای بینی های گوشتی بالای یکسال بچه ها من اینو به عینه دیدم همکارم که سه سال از عملش میگذره عکس یکسالگی بینیش که گوشتی هم بوده رو بهم نشون داد خیلی تعجب کردم بینی تپل بود بدون هیچ خط کانتوری ولی الان بینی کاملا جا افتاده 

انشالله برای همه عالی میشه

شایلین مهربان بازم ممنون 

خدانگهدار همگی 😘😘😘😘

راستی اینم بگم تا دیگه حرفی توی دلم نمونده باشه😉:

بچه‌ها، آدم وقتی عمل میکنه دو حالت ممکنه اتفاق بیفته:

۱.حالت اول:

خوشحاله، حال خوبی داره، ذوق میکنه چون چهره اش از قبلش بهتر شده. همش آینه بدست هست و از خودش عکس میگیره!

چسب داره و با چسب هنوز هیچ ایرادی براش پیدا نیست. 

ضمننا ورم داره و ایرادهای گودی و برامدی معلوم نیست و همه چی صاف و یکدست و ایده آل بنظر میرسه.

تا سه ماه هیچی پیدا نیست. ممکنه واقعا همه چی به همون خوبی که انتظار میره باشه یا خدایی نکرده ایرادها طی زمان یکی یکی پیدا بشه.

این آدم اگر بخواد خام و ناپخته عمل کنه میاد توی تاپیک دکترش رو به همه معرفی میکنه و تندتند عکس میذاره و خلاصه جو ((گل و بلبل)) به راه میفته و ((به به و چه چه))!!!

😊

۲. حالت دوم:

آدم حساس و ریزبین و کم طاقتی هست. 

شاید اوایل بخاطر ورم سوراخ‌های بینی بسیار کج و ناقرینه باشه.

ممکنه بخاطر ورم یکطرفه، بینی کج به نظر برسه.

ممکنه چهره غریبه باشه و فرد رو آزار بده.

ممکنه اوایل قد بینی زیادی کوتاه شده باشه و بخاطر ورم بیش از حد خوکی به نظر برسه!

(وای بچه‌ها اونقد تغییر و تحول و استرس توی دماغ تازه عمل شده زیاده که اگه حساس باشید و عجولانه قضاوت کنید رسما دیوانه میشید)

خب این فرد نیز با قضاوت عجولانه و غصه خوردن موجب ناراحتی و آزار خود و اطرافیان میشه. حالا ممکنه بیاد توی تاپیک و شروع کنه بد و بیراه گفتن به دکترش و ذهنیت مخاطب رو در قضاوت خراب کنه. 

😊

خب هردو حالت فوق رو گفتم تا بگم در همه جا و حتی در عمل بینی، آدم‌هایی موفقند که هوش هیجانی خودشان رو تقویت کرده باشند و بتوانند از هیجانات به دور باشند. اینجوری هم خودشون بهترین حال رو دارند و هم اینکه کمتر موجب گمراهی بقیه خواهند بود.

من اینو باور دارم. باور دارم که هرکسی زیر ۳ ماه بیاد و تعریف یا انتقاد کنه فقط داره حال درونی خودش رو میگه و حرفاش برای هرگونه تصمیم گیری فاقد اعتبار هست.

لذا سکوت کنید تا مطمن نشدید به کسی توصیه نداشته باشید.

از سوی دیگه؛ افرادی هم که اصرار دارند تا از زیر زبون فرد زیر سه ماهه اطلاعات بگیرند (!) فقط دارن خودشون رو گول میزنند و اسباب گمراهی خودشون رو فراهم میکنند.

عمل بینی صبوووووووری میخواد فقط!

و اما راه حل شما چیه؟ شما دوست عزیزی که بدنبال تحقیق بینی هستی فقط و فقط و فقط به حرفها و تجربیات افراد بالای ۶ (تاحدی) و یکسال (قطعی) دقت کن.

ارادتمند

شایلین