2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها بالاتر قبلم گذاشتم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
نوشین همیشه فکر میکنم کاش با سامی عمل میکردم بینی من خیلی کوچکتر شده اما بی ایراد نیست.  همش ...

اقا من دارم ميگم من با سامي عمل كردم و واقعا اصلا راضي نبودم. سامي بواي بيني گوشتي با ارتفاع كم خوبه 

مطمينم انتخابت بهتر از سامي بوده 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

من احساس میکنم بینی م برا صورتم کوچیکه یکم .تیغه بینی م باریک ،نیمرخ سمت چپم دوست ندارم،ودوست داشتم یکم بلندتر بود بینی م 

کلا من مدلهای دکتر نوری دوست داشتم بنطرم اون مدلها خیلی ببشتر به صورتم میومد

بچه ها بالاتر قبلم گذاشتم 

شما بينيت خيلييي گوشتي بوده نسبت به قبلت بينيت خيلي خوب شده مباركه عزيزم مطمينم ورمش كم شهخيلي همبهت. ميشه

من واسه عمل قبليم مدت كمي چسب زدم و بينيم فرم خوبي نگرفت اين دفعه يك ماه كامل زدم و از اون به بعد شبها زدم تا يك ماه پيش 

بعد هر دو شب يك بار ميزنم 

ورم بينيم توي اين عمل دوم بيشتر خوابيده 

شايدم از بابونه هست كه شايلين بهم معرفي كرد خدا خيرش بده

در كل به نظرم شب چسب ميزنم صبح ورم بينيم خيلي كمتر ميشه