2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
این واقعا داغون بود کاراش  پول ندارن به نظرم عمل نکنن بهتر  تا برن پیش دکتری که گند بزنه ...

موافقم ولی من اکثرا مطب هایی که رفتم نمونه های خوب دیدم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام اینم از خاطره عمل بینی من 

16 دی ساعت 10 صبح نوبت عمل داشتم شبش تا صبح خوابم نبرد و خیلی استرس داشتم یجورایی داشتم پشیمون میشدم دم صبح ساعت 7 نیم خوابم برد یک ساعت بعدش بیدار شدم توکل کردم به خدا اماده شدم و رفتیم کلینک اول رفتیم پذیرش تشکیل پرونده دادیم بعد فرستادن پیش دکتر عمومی شرح حال شدم و بعدم بخش بستری

از استرسم نگم براتون

عملمم چهارساعت افتاد عقب یعنی ساعت 2 

نیم ساعت قبل عمل صدام زدن یه قرص دادن بهم که استرسمو کم کرد و خیلی گیج و منگ شدم همش حس میکردم داره خوابم میبره ساعت 2 منو بردن اتاق عمل اولش کلی عکس گرفتن بعدم دکتر اومد بالا سرم خیلی گیج بودم نمیتونستم درست حرف بزنم فقط گفتم دکتر سوراخاش گرد باشه نوکش گرد باشه قوسش ملایم باشه جوری نباشع انگار خط کش گذاشتن سرسره ای ام نباشه یه نیمه فانتزی خوشگل مثله همینایی که توی پیجتونه برام دربیارید اینو گفتم دکتر رفت ماسک رو گذاشتن یک دو سه بیهوش شدم...سه ساعت بعد توی ریکاوری بهوش اومدم خیلی سردم بود و لرز کردم بهم فن گرما دادن زیر پتو اما من سرما خوردم😢دوباره خوابم برد بعد دیدم یکی محکم داره میزنه به شونه هام و میخواد بهوشم بیاره دگ بهوش اومدم و منو بردن بخش اونجا شوهرمو دیدم که خندید و گفت مبارکت باشه دو ساعت توی بخش نگهم داشتن بعد ک کلی ابمیوه و اب خوردم و رفتم  wcمرخصم کردن شب اول خیلی راه گلوم خشک میشد و حالت خفگی داشتم اما الان خداروشکر بهترم  دوشنبه فیتیله و گچ رو  درمیارن

عمل بینی هیییییییییییییییچ دردی نداره اصلاااا اصلا 

فقط یکم مراقبت میخواد و دردسر داره

😛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایلین جون، میشه لطفا بگین با کی عمل کردی؟ الان بیشتر از سه ماه شده، اگه اسم دکترت رو بگی بسیار ممنو ...

بله منم موافقم 

البته اول بیا بگو مشکلت رفع شد یا نه 

فقط شایلین جان اسم دکترشونو نگفتن ما اینجا هستیم تا تبادل نظر کنیم و به هم کمک کنیم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

بچه ها خیلی حیاتیهههه،میشه در مورد دکتر علی محمدخانی بگید

من قراره اردیبهشت با ایشون عمل کنم

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍