2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

دوستان من پس از یکسال تحقیق  و بررسی به دکتر کلانتر و محبی رسیدم ولی الان صفحات مربوط به شش ماه قبل رو می خوندم کلانتر رو تو لیست خرابکار نوشته بودند  چطور ممکنه آخه هم خیلی اعتبار داره و هم کلا خیلی طبیعی کاره 

اگه چیزی ازش دیدین یا شنیدین بگین

البته در مورد محبی هم هنوز نمی دونم چطور می گن خرابکاره در حالیکه هم نمونه های پیجش عالیه هم یکی دوسالی طول می کشه ازش وقت بگیری و عمل کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من پس از یکسال تحقیق  و بررسی به دکتر کلانتر و محبی رسیدم ولی الان صفحات مربوط به شش ماه ...

عکس پیجا که فتوشاپ میشه کلا تو کلینیک های زیبایی یه نفر خانم استخدام میشه فتوشاپ کار

پس بهتره هییچ وقت اعتماد نکنی و حضورا بری مطب

سلام دوستان، اوضاع و احوالتون چطوره؟ من نزدیک 36 روزه عمل کردم، میخاستم بدونم اینکه یه طرف بینی ام ...

سلام احتمالا قبل عمل انحراف داشتی سمتی که انحراف داشته و دکتر اصلاحش کرده تا شش ماه حداقل بزرگتر بنظر میرسه

البته اگه منظورت همینی بود که گفتم

دوستان من پس از یکسال تحقیق  و بررسی به دکتر کلانتر و محبی رسیدم ولی الان صفحات مربوط به شش ماه ...

ببخشید از دکتر کلانتر چه نقدهای منفی شنیدید ؟ به من برای اردیبهشت وقت مشاوره داده .من فقط توی کامنتها خوندم که برای مواردی مثل سوختگی و جراحی های صورت کارشون خوبه و نه جراحی های بینی .از صحت و سقمش اطلاعی ندارم.

ببخشید از دکتر کلانتر چه نقدهای منفی شنیدید ؟ به من برای اردیبهشت وقت مشاوره داده .من فقط توی کامنته ...

اسمش رو تو لیست دکترهای خرابکار گذاشته بودند نمی دونم چرا

من برای مشاوره رفتم و احتمال داره باهاش عمل داشته باشم

دوستانی که دنبال جراح بینی خوب هستن، من تجربمو بگم که واقعا راضیم برعکس خیلیا که پشیمون شدن یا بینیش ...

اين تبليغاتو نميشه پاك كرد؟؟؟!!!!!به نظرم واقعا ضد تبليغه تا تبليغ😁😁

مطبش رفتم کاراش بد نبود طبیعی بود آخه من می خوام معلوم نباشه عملیه

دکتر طبیعی کار زیاده یکیش غلامرضااحمدی

تو همبن تایپیک خیلیا جدیدا رفتن و عمل کردن و راضی بودن

چندتا دکتر برو عجله نکن