2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095438 بازدید | 66696 پست
عزیزم من باهاشون هیچ آشنایی ندارم

سلام آمین جان خوبی عزیزم؟آمین جان یه سوال داشتم شما و دوستانتون که گفتین گروه دارین اصلا بینیتون افت پیدا نکرده با گذشت زمان؟من الان ۵ ماه گذشته از جراحیم نگرانم در آینده افت پیدا کنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام آمین جان خوبی عزیزم؟آمین جان یه سوال داشتم شما و دوستانتون که گفتین گروه دارین اصلا بینیت ...

سلام عزیزم چطوری خودت و بینی ت میزونید؟😁😁😁😁

نه من بعد از سه سال و یکی از بچه های گروه بعد از پنج سال هیچ مشکلی نداریم اون میزان پایین اومدن که اتفاق می افته مال ۴۰ روز اول هست اونم پایین که نمی یاد اولش به خاطر ورم و التهابات زیاد یه کم سر بالاتر هست که یه خورده با گذشت زمان نرمال می شه

سلام عزیزم چطوری خودت و بینی ت میزونید؟😁😁😁😁 نه من بعد از سه سال و یکی از بچه های گروه بعد از پن ...

سلام مرسی عزیزم بینیمم خوبه ولی همچنان ورم و دارم.مرسی عزیزم خیالم راحت شد.خیلی لطف کردی.

الان دوماه که عمل کردم و روی تیغه بینیم تو رفتگی ایجاد شده نه با صورت نقطه ای بلکه به صورت یه خط حالا دکتر گفت اگه این ورم رفت تو که هیچی اگه نرفت برات تزریق انجام میدم

خیلی ناراحت شدم یعنی چی؟

کسی تجربه تزریق داره ؟

من اصلا نمیدونم چی میخاد تزریق کنه

سلام بچه ها حالتون چطوره؟

کی هست ؟کی نیست😊😉

کسی عمل نکرده تو این فاصله؟

نونوش جون گچ بینیتو درآوردی؟

مهربان عزیز هم که باید چند روز دیگه عملش باشه...

بچه ها برعکس  اصحاب کهف،انگار خیلی طول کشید نت نداشتیم...ولی فقط یه هفته ست

ولی چقدر وقت اضافه می آوردم من!

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
سلام چطورید خوبید؟ من این هفته با دکتر قارونی وقت عمل دارم کسی میدونه قبل عمل باید چیکار کرد ؟ کا ...

مباركه. 

قاروني چقدر ميگيره؟  

نكات قبل عملو بعضي از كاربرا گفتن. فكر كنم توي امضاي شايلين جان هم باشه.

خدایا به امید تو...
سلام چطورید خوبید؟ من این هفته با دکتر قارونی وقت عمل دارم کسی میدونه قبل عمل باید چیکار کرد ؟ کا ...

سعی کنید سردی نخوردیدمثل ماهی و ...پرتقال و ویتامین سی قبل عمل نخورید  و سیر و زنجبیل خونریزی زیادمیکنه نخورید.آب هویج بخورید.هرشب اب عسل بخورید تا راحت تر بهوش بیاین. روز قبل عمل ماهیچه بخورید .برای اینکه خیلییی روز عمل بعدبهدش اومدن سرحال باشی مهمه که از شش بعداز ظهرچیزی نخوری.یعنی بعد ساعتشش تا یازده شب مایعات مثل اب یا اب عسل یا اب پای مرغ بخور.اما به هییچ وجه چیزی نخور که معدت سنگین باشه.اینجوری به راحتی بهوش میای و زودم ترخیص میشی و سرگیجه و...نخواهی داشت

سلام دوستان

من گچ بينيمو هفته پيش برداشتم. بيني خيلي طبيعي بدون بخيه بيروني. ارتفاع بينيم كمتر شده. استخون بالاي بينيم كه نازك بوده رو دكتر پهنتر كرده ولي نميدونم چه جوري. نوك بينيم رو جمعتر كرده. پهناي بيني رو نميتونم بگم چقدر كم شذه چون ورم داره از بغل.

اصلا كبودي نداشتم ورمم هم كمتر از دفعه پيش هست. 

الان بينيم ورم داره و نميشه گفت بينيم بعد از اينكه ورمش بخوابه چي ميشه. 

از دكترم راضي بودم تا اينجا ولي خوب نسبت به سامي دكتر احمدي يه ذره كم حوصله تر هستن و وقت كمتري واسه بيمار ميذارن ولي من خيلي قبولش دارم و خيلي احترام براش قايل هستم. 

پوست بينيم پر شده از جوش و خيلي ناراحتم چون عروسي دعوتم نميخوام چسب بزنم.  كسي پيشنهادي داره واسه اين جوشها.؟

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام دوستان من گچ بينيمو هفته پيش برداشتم. بيني خيلي طبيعي بدون بخيه بيروني. ارتفاع بينيم كمتر شده. ...

سلام 

نوشین عزیز محلول کلیندامایسین بگیر و روزی سه چهار بار اگر چسب نزدی روی بینی بزن اگرم چسب داری هر بار که تعویض می کنی بزن بعد از چند ثانیه روش چسب بزن اگر پوستت چرب و آکنه ای هست به کل صورتت هم می تونی بزنی و اگر پوستت خشکه فقط روی بینیت بزن.خدا شکر که از کار دکتر راضی هستی 

سلام دوستان من گچ بينيمو هفته پيش برداشتم. بيني خيلي طبيعي بدون بخيه بيروني. ارتفاع بينيم كمتر شده. ...

سلام مبارکتون باشه 🙃

اگه همین ماه عروسی دعوتی چندتا کارانجام بده تا سریع بهترشه جوشات

اول همون کلیندامایسین بخر البته زیادم نزن چون پوست بینی بعدعمل حساسه زود پوسته پوسته میشه

اگر حوصله داری صبح ها ناشتا خاکشیر باآب ولرمممم بخور و با اب یخ اصلانخور

چون بعدعمل امپول بتامتازون زدی جوش بینی و براقی بینی میاره .گیاه بابونه ده دقیقه دم کن هر روزززززز با انگشتت هی بزن به بینیت و هربار که خشک شد آبش.مجدد بزن.ده دقیقه اینکارو انجام بده وبعد نیم ساعت بینیتو بااب خنک بشور و بعدچسب بزن.اینکار باعث میشه التهابا و پوست پوستای بینیت و جوشا و براقی بینیت به سرعتتت کم شه چون بابونه خاصیت کورتونی داره.اگرم قبل خواب بابونه بخوری که ورمت کاملا نصف میشه و جوشات کاملا میرهههه تمام کار کورتون و همون امپول برات انجام میده و خیلی زود شکل اصلی بینیت معلوم میشه