2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست
سلام مامان بچه جان. کجایید؟خبری نیست ازتون. رفتید مطب خوش سیرت؟ یا ،کلا دکتر ابیانه از عمل منصرفت ...

سلام عزیزم

نه منصرف که نشدم قطعا. ولی خوب واقعا در انتخاب دکتر یه جورایی عاجز شدم‌.

مطب دکتر خوش سیرتم میخوام برم‌‌ دیروز صبح شماره ای که تو نت پیدا کردم زنگ زدم جواب ندادن هم ثابت هم همراه. حالا امروز غروب دوباره زنگ بزنم. چون واقعا ازون نمونه ای که دیدم خوشم اومد. یه کار طبیعی تمیز بود. 

میدونی همش فکر میکنم این یه ایراد رفع بشه از بینیم و خیلی جینگول پینگولش نکن خیلی شرافت داره که دست ببرن تو هر جاییش یهو بخودم بیام ببینم ۴ تا ایراد دیگه ام بعد از یکسال بهش اضافه شده. 

اینو رو اون حساب میگم که میگن بعضیا که طبیعی عمل میکنن بعدش پشیمون میشن.

ولی هنوز برادران و ابیانه تو گزینه هامم.

مطب گردی 

سر یک ماه از عمل ، اینبار قبل ازینکه برم تهران تماس گرفتم و گفتم اگه خود دکتر نیست من نمیام که گفتن هستن و حتما تشریف بیارین، خیلی  اروم تر و مرتب تر و بدون کبودی رفتم مطب باز هم نگاه های ویزیتور ها و سوالشون برام جالب بود که اینبار جامون باهم عوض شده بود ... به منشی دوباره تاکید کردم که خود دکتر رو میخوام ببینم که گفت البته که همینطوره و من بالاخره رفتم پیش دکتر ... دستیار خانومی که بخیه ها رو کشیده بود هم اومد ک فراموش کردم بتون بگم چند تا خورده نخ بخیه رو جا انداخته بود و من بعدا با موچین خودم کشیدمشون ( نه اون اقا که بعدا ویزیتم میکرد) نمیدونم چرا دلم نیومد به دکتر لو بدم این جا انداختن بخیه هارو... شاید بالاخره اتفاق بوده و پیش اومده بوده

گفتم... دکتر اول همه میخوام گله کنم ازتون که بعد از یکماه من اولین باره که می بینمتون...با تعجب به من و دستیار خانوم نگاه کرد و گفت چراا؟

دستیار دتپاچه گفت اخه مشکلی نداشتن و دستیارتون بودن و بجای شما ویزیت کردن... اینجا بود که فهمیدم این مشکل از خود دکتر نبوده و کار هماهنگیا و منشی ها بوده...

دکتر گفت ازین به بعد هر وقت اومدین تاکید کنین که پیش خودم بیاین

معاینه میشدم که دوباره اون فشااااااار یهویی کذایی فریاااادمو بلند کرد

میگفت تیغه ی بینیت بیرون میزنه و این خیلی کم اتفاق میوفته اما اینبار دیگه بعیده بیرون بیاد چون استخوان توی اخر ماه اول دیگه جوش میخوره و خیالم راحت باشه... چسب رو برام کم کرد و اون چسب یو رو دیگه نمیزنم... برای ماه بعد نوبت ویزیت دادند و برگشتم خونه

روز به روز بینیم زیبا تر میشه و من راضی تر... خواهشا خواهشا استرس نگیرین و صبور باشین چون هم خودتون اذیت میشین هم اطرافیانتونو اذیت می کنین...

اگه نظرمو درباره دکتر ثابتی بخواین میگم اعتقاد دارم کارشو بلده و خرابکاری نمیکنه و اینکه کارش زمان میبره تا خودشو نشون بده ( مدل کار سلیقه ای هست البته) من راضی هستم فعلا ولی طوری نیست که روش تعصب داشته باشم و قربون و صدقه ش نمیرم 😄 به هر حال تو این رنج قیمت ۱۰ تومن دکترای خوبی هستن ادم دستش تو انتخاب بازه...

ببخشید اگه پرحرفی کردم

پایان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر یک ماه از عمل ، اینبار قبل ازینکه برم تهران تماس گرفتم و گفتم اگه خود دکتر نیست من نمیام که گفتن ...

مبارک باشه .به سلامتی هیچ چیز واقعا لذتبخش تر از این رضایت بعد از عمل نیست.برای همه تون همچین لذتی رو آرزو می کنم

❤وسایل و مواد مورد نیاز❤ معمولا خود کلینیک به مریض یک کیف میده که شامل دمپایی؛ لباس مخصوص و کلاه ...

با همش موافقم و همه رو اجرا کردم علاوه بر اینا دندانپزشکی و متخصص پوست هم مراجعه کردم

ممنون میشم اگه بعد از عملتون بیاین و از حس و حال و شرایط قبل و بعد از عملتون بگید واسمون

حتما عزیزم دعا کنین سالم بیایم بیرون

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
عزیزم چرا سالم بیرون نیای این چه حرفیه.عمل بینی ِ جراحی قلب باز که نیست

خخخخخ اره ولی من خیلی ترسوام الانم یه ترس دیگ به بقیه ترسام اضافه شد اینکه بینیم گوشتیه بد نشه

خخخخخ اره ولی من خیلی ترسوام الانم یه ترس دیگ به بقیه ترسام اضافه شد اینکه بینیم گوشتیه بد نشه

اصلا نگران نباش بینی گوشتی به تبحر دکتر قدرت غضروف ها و ضخامت پوست بستگی داره .قطعا بینی استخوانی نسبت به گوشتی ظرافت بیشتری پیدا می کنه ولی این به این معنی نیست که گوشتی باشه بد می شه حتما از اولش بهتر می شه 

اگر همونیه که تهرانم مطب داره پارسال خانم دوست شوهرم عمل کرد  قائمشهر من ۸ ماه بعد عمل دیدمش &n ...

۵تومن گفتن هزینه رو اره هم قائمشهر عمل میکنن هم تهران

اصلا نگران نباش بینی گوشتی به تبحر دکتر قدرت غضروف ها و ضخامت پوست بستگی داره .قطعا بینی استخوانی نس ...

اره ولی چون پهنه دوس دارم نازک و ضریف بشه ک میدونم امکان نداره میترسم بخوره تو ذوغم

بعید میدونم... اونقد زمانی توی بیمارستان یا کلینیک نمیمونید که نیاز بشه... حالا محض اطمینان ببرید� ...

امروز گچ بینی رو برمی داری؟بعدش تونستی بیا از بینی خوشگلت خبر بده 🤗🤗🤗🤗

اره ولی چون پهنه دوس دارم نازک و ضریف بشه ک میدونم امکان نداره میترسم بخوره تو ذوغم

چرا امکان نداره اگر دکترت کاربلد باشه غضروفات قدرتش خوب باشه و پوستت خیلی ضخیم نباشه خوب می شه .دیدی بعضی گوشتیا چه خوب می شن به خاطر همین تفاوت هاست یعنی ممکنه گوشتی باشه ولی این فاکتورهاش بهتر از بقیه بوده

چرا امکان نداره اگر دکترت کاربلد باشه غضروفات قدرتش خوب باشه و پوستت خیلی ضخیم نباشه خوب می شه .دیدی ...

نمدونم ایکاش میرفتم مشاوره ک خیالمو راحت کنه اما ۳ساعت راهه تا مطب دکتر هیچکس هم نمیاد باهام ک برم