2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
عزیزم نگران نباش اصلااااا  فقط اعتماد کن به دکترت و انرژی مثبت بده  .......کادر بیهوشی کا ...

خداکنه بینیمم خوب شه واسه اینم دلهره گرفتم اخه

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
عزیزم نگران نباش. دکتر قطعا خودش بهتر میدونه چی مناسب بینی شماست. اگر غضروفتون کافی باشه حتما محکمش ...

عزیزم حتما بیا بگو بعدش حست چطور بود وقتی اولین بار دیدی بینیتو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی لذت بخشه بعد ۱هفته دیگ جو اروم تر از قبله  کی میشه واس منم بگذره اگ پست گذاشتم بعد ۲۷ بدو ...

لطفا اینجوری نگین واقعا دلم میگیره

به قول شایلین بعدش خندمون میگیره به خاطر چیزایی که بهش فکر میکردیم به خدا توکل کن که دستی بالادستش نیست و کافیه و بقول قرآن شریف کتب علی نفسه رحمه(رپروردگار رحمت و مهربانی را بر عهده خویش قرار داده)

لطفا اینجوری نگین واقعا دلم میگیره به قول شایلین بعدش خندمون میگیره به خاطر چیزایی که بهش فکر میکرد ...

اره خدا کنه حداقل بینی خوب بشه ک به این همه استرس کشیدیم بی خود نشه

تصمیم که نگرفتم. گفتم یبار برم ببینم دکتر بهم چی میگه. ۱۱ ماهه تو نت خودمو غرق کردم یه دکتر نرفتم بب ...

سلام مامان بچه جان.

کجایید؟خبری نیست ازتون.

رفتید مطب خوش سیرت؟

یا ،کلا دکتر ابیانه از عمل منصرفتون کرد.

سلام به همگی... امید وارم حال همگی خوب باشه... تازه وارد ها خوش اومدین و تازه عمل کرده ها مبارکتون باشه بینی جدید... من بعد از یک ماه و یک هفته که از عملم میگذره اومدم تجربه هامو بگم شاید به درد کسی خورد

من ۱۷ مرداد در کلینیک پویا توسط دکتر ثابتی عمل شدم... نفر دوم عمل بودم از ۴ نفر و ساعت ۱۱ صبح عمل شدم، دو ساعت هم عملم طول کشید که شامل عمل جراحی زیبایی بینی و ایفت سانترال لب میشد... قبل از عمل چند دقیقه ای با دکتر ثابتی و دکتر بیهوشی صحبت کردم  که به طور غافلگیرانه ای 😊دکتر سرحال و خوش اخلاق بود و همین خیلی ارومم کرد و با توکل به خدا عمل شروع شد... بلافاصله بعد از بهوش اومدن توی ریکاوری و گیجی خون بالا اوردم ( من قبلا بخاطر سزارین بیهوش شده بودم که بعد از هوشیاری بالا نیوردم و حالم خیلی بهتر بود از این عمل)که وقتی وارد بخش شدم خانوم پرستار خوش اخلاق و مهربونی لباسم رو عوض کرد ... توی بخش سه چهارساعتی که بودم همشو خواب بودم و حتی پنج دقیقه نشد بیدار شم و چیزی بخورم، پرستار بیدارم کرد و گفت باید کمی راه برم و دستشویی برم که با کمک خودش رفتم و بعد گفتن می اونم مرخص بشم...

( ادامه دارد)

عزیزم نگران نباش. دکتر قطعا خودش بهتر میدونه چی مناسب بینی شماست. اگر غضروفتون کافی باشه حتما محکمش ...

امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره اگه خواستی در موردش واسمون تعریف کن چون میدونم یکم سخته چهره جدید من که بار اول خواهرمو دیدم ترسیدم ولی نمیدونستم چیکار باید بکنم چون باید هوای ایشونو میداشتم

فک کنم دهانشویم باشه خوبه چون نمیشه مسواک زد

بعید میدونم...

اونقد زمانی توی بیمارستان یا کلینیک نمیمونید که نیاز بشه...

حالا محض اطمینان ببرید😊

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
من با علیرضا توکلی تو قائمشهر عمل دارم نرفتم مشاوره فقط ازمایش دادم و نوبت زدم از طریق تلفنی با منشی ...

اگر همونیه که تهرانم مطب داره پارسال خانم دوست شوهرم عمل کرد  قائمشهر من ۸ ماه بعد عمل دیدمش  خوب بود و دیگه ورمم نداشت  نگران نباش اتفاقا سریع ازش پرسیدم کجا عمل کردی و چطور بود چون بچه اونم دو ماه از دختر من کوچیکتر بود و گفت بعد دو هفته دیگه اوکی بودم بسپر به دکتر واسه این خانمه که خوب بود به نسبت پولی که داده بود میارزید 

قبل از عمل که دکترو دیدی هر خواسته ای داری بگو

بینی این خانمه کشیده و یه قوس خیلی کم داشت سوراخ های بینی شم اصلا از روبه رو دید نداشت الان هزینه رو چند گفته ؟ 

ان شالله واسه شما هم خوب میشه با روحیه بالا برو واسه عمل توکلت به خدا باشه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

من چون قم هستم و فاصله تا خونه سه ساعتی میشد خیلی نگران ترافیک و مسیر بودم ولی با وجود بالش گردنی که همراهم بود و صندلی جلو رو خوابوندم راحت بودم و تا خونه همه رو خوابیدم و راحت بودم امااااا سختی ها کم کم شروع شد... دکتر ثابتی تامپون ممیذاره و من ازین بابت خیلی خوشحالم یک باند زیر بینیم بود که بخاطر خونابه ها باید عوضش می کردم که البته دوبار فقط تعویض شد و خیلی زود خونابه ها قطع شد... تا رسیدم خونه ( معذرت میخوام) یه دنیااااا خون بالا اوردم که احتمالا پنجاه درصد جونمم باش بالا اومد...

تمام شب به سختی با دهان باز خوابیدم ... چون دهان و زیان خیلی خشک میشه کنار دستم یک لیوان اب بود که مرتب دهنمو تر می کردم... اب ماهیچه و اب میوه میخوردم ولی نمیتونستم زیاد بخورم... فردای عمل بدترین قسمت ماجرا بود از ورم و کبودی وحشتناککک... عکسهامو الان م بینم باورم نمیشه این من بودم... کیسه ی یخ رو اصصصلا فراموش نکنین و مرتب بذارین روی چشماتون... یک سری انتی بیوتیک و اسپری و دارو بود که میخوردم مرتب... نماز رو نشسته میخوندم و مهر رو بالا میوردم برای سجده... تا اینک یک هفته ی کذایی سخت گذشت...

ادامه داارد...

برای خانومهای بچه دار مثل خودم باید بگم که باید همراه و کمک تو خونه برای حداقل یک هفته بعد از عمل درنظر بگیرن چون واااقعا ادم در شرایطی نیست که بتونه به بچ رسیدگی کنه ... دکتر به من گفته بود که سنگین نباید بلند کنم بنابراین  رسیدگی به یک بچه پسر شیطون یک سال و نیمه که همش باید از یه جایی جمش کنی واااقعا شدنی نبود... شش روز بعد از عملم ویزیت داشتم برای برداشتن اسپیلنت و کشیدن بخیه ها که دوباره باید سه ساعت تا مطب میرفتم... بهترین خاطره ی اون روز حموم کردن بعد از یک هفته بود که وااااقعا چسبید و حالمو خوب کرد... بالش گردنی رو فراموش نکردم و با هزااار استرس رفتم مطب ، باورم نمیشد اینبار این من بودم که عمل شده بودم و بقیه با کنجکاوی منو نگاه و وارسی می کردن... نوبتم که شد و وارد اتاق شدم دنیا رو سرم خراب شد، دکتری وجود نداشت... یک دستیار خانوم اومد بخیه ها رو کشید ( که مال من زیاد بود سر تا سر بینیم بخاطر لیفت لب) وبع یک دستیار دیگه که میگفت من دستیار پزشک هستم و موقع جراحی کنار دکتر بالای سرم بوده ... ایشون گچ رو برداشت و اینه رو داد دستم که اولین جمله ی من این بود که واااای چقدر وحشتناک شدم 😄

از ورم صورتم داشت منفجر میشد و به همین دلیل تیغه ی بینی حییییلی پهن به نظر میرسید و فاصله ی چشمام زیاد و پخ شده بود

نوک بینی جمو جور و قشنگ بود و اندازه ی سربالاییش هم مطلوب بود ولی تیغهههههه... زدم زیر گریه و با هق هق میگفتم خیلی زشت شدم... 

دستیارهای دکتر با یک قیافه ی مطمئن لبخند میزدن و من اشک میریختم... توضیح دادن که بابا جون تو یک هفته هم نشده عمل کردی و با این حجم کبودی و پف نباید بینی تو قضاوت کنی... گفتم اخه از قبلشم پهن تر شده که با خنده گفتن دقیقا همین مدرک حرف ماست که ورم هست و ما هر کاری هم کرده باشیم دیگه پهن تر از قبلش که نمی کنیم 😊

بهتر شده بودم که چسب زدن رو بم یاد دادن و نسخه ی جدیدو برام‌نوشتن ومن گیج و گنگ که چه حسی باید داشته باشم برگشتم خونه...

بعد از باز کردن گچ همچنان مواظبت کنین و هوای خودتون رو داشته باشین که البته ما مامان ها دیگه خیلی فرصت و وقت ناز کردن نداریم 😊

هر روز که چسب رو باز می کردم خیلی خوشم نمیومد و سریع می بستمش ، کبودی صورتم دوهفته بود و روشو کرم پودر میزدم که بچه ها نترسن... ورمم خیلی بهتر شده بود که باز نوبت ویزتم بود و رفتم مطب و اینباااار با ناباوری باز منو بردن پیش دستیار دکتر و وقتی پرسیدم دکتر کجاس گفتن ما رسیدگی می کنیم و اگه مشکلی بود پیش دکتر میفرستیم که واقعا جا خوردم... دستیار بسیار خوش اخلاق و گرم بود و با حوصله معاینه و رسیدگی می کرد... اما یک دفه چنان فشاااارری با شصت دست به یک طرف از بینیم داد که جیییغم هوا رفت و بی اختیار مچ دستشو گرفتم تا از خودم دورش کنم، قضیه این بود که چون استخوان بینی شکسته میشه ممکنه تیغه ی بینی کمی جا به جا بشه بر اثر خنده یا خمیازه یا گریه شدید...و به قول خودشون با ماساژ فرمش رو به حال اولیه و مطلوب درمیارن و واقعا به طور ناباورانه ای بعد از این فشار تیغه ی پهن و بیریخت من باریکتر و خوش فرمتر شد و اولین باز بود که توی اینه احساس رضایت کردم و نفس راحتی کشیدم... اون روز با اینکه شاکی بودم دکترو ندیدم اما با حال خوبی از مطب بیرون اومدم و ویزیت بعدی رو برای دو هفته بعد اوکی کردم...