2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
آتنا عزیز  سپاس از بابت شرح کامل و دقیق مطب گردیت در مورد دکتر خالقی یکی می گفت همسر برادرم ب ...

ممنونم که جواب سوالمو دادید

اتفاقا متوجه شدم دکتر منافی استاددکتر رجایی هستند

ولی خب جالبه خیلی ها حتی این دکترو نمیشناسن

خلاصه من همچنان در پی یه  دکتر برای بینی هستم و واقعا بیشتر سردرگم شدم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک سال و نیمه عمل کردم هنوز نوکش گنده س یعنی کوچیکتر میشه بعد دو سال؟

اگه گوشتی بوده باشه بینیت تا دوسال باید صب کنی

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اگه گوشتی بوده باشه بینیت تا دوسال باید صب کنی

دکتر گفت گوشتی نیست ولی پوستت خیلی بده

بینیم از روبرو هنوز خیلی گنده س

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
من یک سال و نیمه عمل کردم هنوز نوکش گنده س یعنی کوچیکتر میشه بعد دو سال؟

گوشتی بوده بینیت ؟نمیدونم عزیزم من فقط عکس مامانمو بعد پنج ماه یا شش ماه دیدم ..

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

[QUOTE=103863134]سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...[/QU

عمل خوب و راحتی داشته باشی شایلین جون 

دماغ رویاییت   

یعنی نسبت ب قبل از عمل کوچیکتر نشده؟

چرا کوچیکتر شده ولی هنوز خیلی بزرگه نوکش، خییییلی

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
گوشتی بوده بینیت ؟نمیدونم عزیزم من فقط عکس مامانمو بعد پنج ماه یا شش ماه دیدم ..

من فکر میکردم گوشتیه ولی دکتر گفت نیست

همه ش دارم به ترمیم فکر میکنم یا تیپ پلاستی

من فکر میکردم گوشتیه ولی دکتر گفت نیست همه ش دارم به ترمیم فکر میکنم یا تیپ پلاستی

همه بیینیتو دوست داری جز نوکش ؟شاید اونقدرا که فک میکنی بد نباشه

سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...

سلام شايلين جان

شما تو اين مدت خيلي به ما كمك كردي

و اميدوارم بهترين انتخاب رو داشته باشي

اما گلايه اي از شما دارم مبني بر اينكه

خود سما اينهمه دنبال اطلاعات از دكترها بودين اما در نهايت نگفتين با كي عمل ميكنيد و چطور به انتخابتون اعتماد كردين

اينكه شما نميخوايد خدايي نكرده كسي بر اساس تصميم شما تصميم گيري كنه قابل دركه چون من بارها تو نوشته هاتون ديدم كه نگران اين موضوع بودين

به نظرم هر خواننده اي متوجه اين حساسيت شما شده.

اما با وجود اين همه مطب گردي و تبادل اطلاعات اين توقع از خواننده هاي مطالب شما ايجاد ميشه كه نتيجه تصميم گيريتون رو به بقيه هم اطلاع بدين

و تجربه تون رو در اختيار ما هم بگذاريد

و در نهايت صميمانه ازتون تشكر ميكنم

و براتون آرزوي سلامتي دارم

اينكه شما نميخوايد خدايي نكرده كسي بر اساس تصميم شما تصميم گيري كنه قابل دركه چون من بارها تو نوشته ...

بچه ها نظرتون درمورد دکتر لقمانی که اصفهان هست چیه ؟ سبک کاراش رو دیدین که چجوریه ؟

همه بیینیتو دوست داری جز نوکش ؟شاید اونقدرا که فک میکنی بد نباشه

نیمرخامو دوست دارم از روبرو نه

نوکش بزرگه 

سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...

شايلين عزيز 

من از مطالب خوبت خيلي استفاده كردم ممنون كه اين همه وقت گذاشتي و اطلاعاتت رو در اختيار ما گذاشتي. 

اميدوارم عملت خيلي خوب باشه من كه كلي دعات كردم. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)